מפגש פורום

בת ים

New member
תודה גיל../images/Emo127.gif

אעלה הודעה חדשה בנושא בקרוב, אחרי שנתאם במדוייק. שווה לחכות עוד שבוע וחצי למתכונת החדשה

amng

New member
אני איתכם ומוכנה לכל עבודה../images/Emo140.gif

עבור חלוקה בהוצאות מוכנה להפליג איתכם כל שבוע ולכל מקום גם אופה וגם סקיפרית , טוב שיש ספנים עם רוח במפרשים .

amng

New member
רואה בתיה יש פה כמה ספנים אמיתיים|4

נראה מוזר שעד כה לא הציעו חברי הפורום להצטרף אליהם להפלגה אחרי הכל בשביל מה הפורום אם לא - גם- בשביל למצור חברים ? כל הנושא הזה של הצטרפות להפלגות הוא די כאוב בארץ .

בת ים

New member
נפלאים |כ|

כמו שכתבתי בהודעה למעלה. הופתעתי לטובה, מעל ומעבר!!

בת ים

New member
הבהרה למחיר בדרך הים

המחיר 30 דולר לשעה בדרך הים הוא לחברי המועדון. יש כאן חבר מועדון בדרך הים? ככה למקרה שנצטרך

אונידין

New member
כתלמיד ../images/Emo122.gif ו../images/Emo132.gif...

..בדרך הים אני מנסה בימים אלו לבדוק את האופציה של השכרה למס´ שעות (סתם כגיבוש לחבר´ה מהעבודה וכ vomit sale לבוס
)במחיר של חבר מועדון על אף שאינני, אם הם יסכימו יכול להיות שזה ישכנע אותי להיות חבר מועדון...או לא
. בכל מקרה מבטיח לדווח במהרה בימינו.

בת ים

New member
מחכה לדיווח../images/Emo45.gif

האמת היא שהם חברה טובים ונחמדים! אני מקווה שגם אתה וגם אנחנו כאן בעתיד נגיע איתם להסכם של מחירים טובים עבורנו כקבוצה ויחידים. בסה"כ תגובה חיובית מצידם, תביא להם חברי מועדון נוספים.

yochir

New member
הפלגה?

יוזמה ברוכה. כל הכבוד. אני לראשונה בפורום. הפעם לא אוכל להצטרף, אך אשמח בעתיד. כדאי לקחת בחשבון כי ב-17 וב-18 באוקטובר בועז דיין באתר מזג אוויר בתחזית החודשית צופה סערה גשם ברקים ורעמים!! כדאי לשקול דחיה של שבוע. מה דעתכם? בהצלחה יוחי

למעלה