מפגש פורום

בת ים

New member
מפגש/הפלגת פורום-18/9../images/Emo26.gif

שלום לכולם, מפגש הפורום מתוכנן לצאת לים בתאריך ה18/9 יום שישי בשעה 12:00 בצהריים. (השעה נתונה עוד לשינוי אם תהיה דרישה). התכנון הוא לצאת ממרינה ת"א בסירה של בנצ´י 45 פיט (sea bird) להפלגה של 3 עד 4 שעות. מספר משתתפים מקסימילי למפגש הנוכחי 13. כמובן שאם תהיה דרישה רבה יותר , אין שום בעיה לארגן עוד מפגש. המחיר למשתתף לא סגור עדיין, עד מאה שקל בלבד (כמו במפגש הקודם) בתקווה שאם יהיו מספיק משתתפים (מימינום של 10)המחיר ירד באופן משמעותי. הודעה על עדכון במחיר, תנתן בהמשך. אז בואו נצא להפלגה: מי שמעוניין ויודע שיוכל להגיע באמת, שיוסיף את שמו לרשימה או יעביר לי את שמו דרך מערכת המסרים.אני מזכירה שוב, כי על מנת שנוכל לצאת להפלגה אנחנו צריכים מינימום של 10 אנשים. מקווה לראותכם בקרוב

akatapuz

New member
לפני כמה ימים הפלגתי ככה (בתמונה)

אז נראה לי שאבוא ואעשה שידרוג ליאכטה אמיתית... (לא שהיה לי רע - אמנם משוטים אבל בכל זאת על הגנגס) %$&^# lol תודה על היוזמה !

amng

New member
הפלגת פורום 18/9 ???????

אולי הכונה לאוקטובר? הרעיון של הפלגת פורום נראית נהדרת ומבורכת רק מה! נראה לי קצת מוגזם 100 ש"ח .עבור מה? יום הפלגה שלם כולל אוכל עולה בד"כ 10 דולר מה שנקרא חלוקת הוצאות -אז על איזה הוצאות מדברים בהפלגה של 3 שעות?לא יפה

בת ים

New member
יום הפלגה שלם ב10 דולר????

אשמח מאד לקבל שם של מפעיל צארטר או בית ספר כלשהו שמשכיר יאכטה עם סקיפר ואוכל ב10 דולר ליום!! באותו רגע אני רצה ושוכרת אותו! וכן הכוונה לאוקטובר, כפי שאפשר לראות בתיקון בראש השרשור.

amng

New member
לא צריך סקיפר ואוכל

משהומה פתאם צריך סקיפר? אני סקיפרית וגם את בטח ואוכל אפשר להביא מהבית -להפלגה של 4 שעות??? השכרה של סירה לשבוע בערך $1000 -ליום יוצא $142 לחלק ל12 איש בערך יוצא $11 ועכשיו לחלק לחצי יום הפלגה יוצא $5 אלא מה, מישהו פו במרינות תמיד תופס טרמפ על חבורה של נחמדים , אם יש מישהו בפורום שהוא בעל סירה יכול לארגן הפלגה כזאת גם במחיר סימלי לו היה נחמד! לא? למה הפורום צריך לחפש מישהו מבתי הספר? אני ממליצה על שיא גל הם בטח גובים יותר!אז מה דעתך?

בת ים

New member
בעל סירה שמוכן להרים את הכפפה?

אם יש כאן בעל סירה שיכול לקחת כ10-13 איש על סירתו למפגש פורום במחיר סמלי ומוכן להרים את הכפפה-מוזמן ליצור איתי קשר.

בת ים

New member
עדכון בעניין המחיר../images/Emo26.gif

בתקווה רבה ביותר שנגיע 13 איש-כמה שיותר , יותר טוב ושמח!!! המחיר יהיה 65 ש"ח לאדם. בינתיים נרשמו כ7 אז יש עוד הרבה מקום

אונידין

New member
לא מכיר את המחירים בשיא גל אבל..

אני יודע שבדרך הים הם לוקחים 30$ לשעה יוצא ליום כזה 120$=588 ש"ח בערך מחלקים ב13 חברים =46 ש"ח (לאחר עיגול הסכום)
. לזה נוסיף אוכל\שתייה 20 ש"ח לאדם והגענו לסכום שבתיה הציעה,וכל הבילבול מח הזה רק כדי להראות שהסכום סביר ביותר בעיניי לפחות. אל תשברי בתיה המשיכי בארגון

בת ים

New member
תודה אונידין

האמת היא שקיבלתי מחירים הרבה יותר גבוהים מדרך הים...אולי משהו השתנה שם בינתיים. אשמח לברר שוב. אני גם חוששת שאין להם סירה מספיק גדולה...טוב חזרה לבירורים. בכל אופן, שלא יווצר בלבול-המחיר הוא לשייט בלבד
אגב, חבר פורום מופלא אחד הציע לנו לצאת בסירה שלו, אבל היא קטנה ולכן אם יש עוד מתנדב עם סירה מחברי הפורום, יתכן כי נלך לכוון הזה.

אדם99

New member
בספינה שלי אפשר להפליג עד 8 איש

ואני לא צריך גרוש מאף אחד רק שנחלק משימות מי מביא מה

בת ים

New member
גיל ואדם-אין מילים בפי../images/Emo47.gif

אני אצור איתכם קשר בעניין תאומים כל הכבוד!!
אני אצור איתכם קשר לתאום בקרוב. האם התאריך והשעה מתאימים?

גיל ק

New member
תאריכים

ב 17 אני יוצא לשבוע וחצי מילואים. נאלץ לדחות את זה לאחר מכן. גיל

למעלה