החויות שלי מהמפגש...../images/Emo56.gif
אוקיי באיחור אופנתי אני ארשום פה כל מיני דברים שאני זוכר מהמפגש, אני לא מתחיל לפרט ויאדה יאדה יאדה.
שהגענו אופיר ישר רצה להרוג אותי.
את כל ה-3 הבאות אני לא זוכר כלום, חוץ מכסר שבור, סם מגיע, פרקים 501-502, שיר מגיעה.
חלק ראו באפי, ואני שיחקתי טאקיניצן, יוני ותום(חלק מהזמן). אני זוכר שמישהי מבאפי שרה ורקדה (נדמה לי טארה?) והיא שרה מפחיד (לדעתי) ורקדה מפחיד לא פחות.
חלק ראו "דה ג´ה וו אול אובר אגאין", חלק היו במחשב, ואני ויוני ראינו מורדים. מורדים רולז!
החלטנו שיוצאים החוצה ובערך שעתיים(אמצעי ספרותי - הגזמה) יצאנו. יערה הדיגמה לנו איך להתאבד בכביש, שהיא חצתה ופשוט עצרה כל מכונית.
הגענו למקדנלס אני, ניצן, ודניאל רצו למתקנים האלה וניצן כל הזמן נעצרה באמצע וכאב לי בברכים.
הזמנו אוכל, כולם הלכו להתיישב בשולחנות נורמליים, אני, ניצן, דניאל ויוני ישבנו בשולחנות של ילדים קטנים (למה לקרוא לזה שולחני דרדסים?). בשולחן כמה חוויות היו לנו צחקנו נונסטופ, ניצן שופכת את הסלט שלה על עצמה לפני ואחרי המהפך (אל תבכה על סלט שנשפך), דניאל מצתרפת עם ההמבוגר שלה, יוני זורק לי על המגש חסה(איכס שלא יגע בי!), אני מנסה לבלוע צ´יפס ולא מצליח, יוני מספר לכולנו משהו מרתק(ניצן, דניאל ויוני יודעים).
יצאנו החוצה ממקדנולס ניצן רכבה על הסוס אני רכבתי על החדק(מה הקטע שלכם לכולכם יש ראש ירוק!) ואז אני לא זוכר מה קרה וניצן נשפכה על הרצפה אחר כך דניאל שמה עוד שקל בפיל ואני הצלחתי לתפוס אותו! ואז כולם הלכו ודניאל אמרה משהו ורדפתי אחריה ויאדה יאדה יאדה(הדבקתם אותי בביטוי הזה!).
שהגענו הביתה אני לא זוכר מה עשינו אבל אני ולין רבנו, יערה נכנסה לחדר עשתה לי כאב ראש עם הצרחות שלה (ואת אמא של אופיר בטח העירה), אבל הקטע המצחיק היה שהיא יצאה מהחדר בסערה והפילה את העציץ וניצן משתמשת בכל כוחה כדי לתפוס את העציץ.
גל הולך לחדר השני, יערה כותבת סיפור מעניין משהו עם מוות לי, יערה באה לחדר השני להציק לגל, יערה כמעט דוחפת את גל מהחלון, גל מגרש את כולם מהחדר, דניאל באה, גל ודניאל מדברים, דניאל הולכת, גל רואה חברים, גל רואה MTV, גל מרכיב פאזל(של הסיפור של אופל), גל קורא חלק מהסיפור, גל יושב ליד החלון, כולם נכנסים לחדר ומציקים לגל.
בלה בלה בלה, התעסקנו עם המון שטויות, ויאדה יאדה יאדה, לין ישנה ממזמן, יוני נרדם איפשהו באמצע, אנחנו משחקים אמת או חובה (פריקים!) משחקים גם נבר, גל נרדם, 7 בבוקר כולם נרדמים, גל קם ב-11 בערך מפלאפון, יותם קם (אבל לא רואה שגל ער), יותם יוצא מהחדר וחוזר, יותם חוזר לשק"ש, פלאפונים מצלצלים בלי הפסקה, דניאל קמה, יערה קמה, יוני עדיין ישן, אני ודניאל הולכים לחדר השני לקחת את הפלאפון של דניאל ופוגשים את ניצן.
כמה שעות אחרי זה כולם ערים ואוכלים בלינצ´ס/קרפ טעימים לאללה!!!
לא זוכר מה עשינו כל הזמן אחרי זה.
כולם יוצאים החוצה לאכול פיצה.
גל ויוני הולכים הביתה.
כולם מתחילים לרכל על גל.