מפגש פורום?

Apikachu L

New member
מפגש פורום?

אוקיי, לאור עליית הבקשה במפגש פורום ברצוני לבקש שכל גולש/ת כאן שרוצה תביע דעתו בנוגע למפגש. ביינתיים ברצוני לדעת כמה רוצותים באופן כללי. אפשר לחפור על זה, אפשר להוסיף סתם בכותרת
/
או
/
.
ביינתיים לא נקבע זמנים, מקומות ושאר ירקות - למרות שבהחלט נשמח לראות העלאת רעיונות כללית בנושא, שזה נפלא ומהמם.

_____
דעתי:
רעיונות כלליים ולא מחייבים: לדעתי אפשר בהחלט יהיה לארגן מפגש מתישהו, אולי במהלך כנס גיקים כלשהו, אולי במהלך חנוכה, אולי באיזה פארק. או במרכז הגאה או משהו (אלא אם מישהי/ו תנדב את ביתו). בעבר הייתה מסורת של בי-מוביז של הקרנה של סרט ביסקסואלי במפגשי פורום, או מסיבות נחמדות (מסיבי). לדעתי שווה לנסות להחזיר חלק מזה, או להמציא קונספטים חדשים (bifood!?)
אני בקטע של להביא חרבות ספוג וללכת מכות איתן, אבל נראה לי זה עניין של טעם אישי כאן. מקומות מפגש? ובכן, עניין לדיבור מאוחר יותר, אבל נראה לי רובנו במידה זו או אחרת מהמרכז. ראשון לציון/נס ציונה - פתח תקווה מבחינתי זה גבולות הגזרה. סה"כ למרות שיש לי הכירות ברמה זו או אחרת עם 3 מהחברותים כאן באופן אישי פחות או יותר, הייתי רוצה להכיר אישית את כולם/ן.
רעיון של על האש נראה לי נחמד - זה משהו שנוטה לקרב אנשים גם כן (מנגל-בי!?) אבל לא הכרחי. בכל מקרה, נראה לי שאלא אם זה יהיה מפגש של שעה ולא יותר בכלל, יהיה צריך להביא מאכלים/משקאות ברמה זו או אחרת (אלא אם נחליט לפשוט על מקום אכילה סמוך לאחר שהדבר הוסכם).
זה מה שחשבתי עליו כרגע. אני די עייף מההפגנה שהייתה עכשיו, נראה לי אלך לישון...

אורלד/אוהדאדם - כרגע אני לא בפייסבוק לתקופה של כמה ימים מסיבות מסויימות. אשמח אם מישהו מכם ישים קישור לשרשור הזה בפייסבוק.

iamb

New member
אני בעד

כפי שאמרתי בכדי לכבד ביארוניסטים כמוני (בי בארון?)

אני בעד שתהיה אפשרות לא להיות מצולם, כדי לכבד את מי שרוצה לשמור על הפרטיות שלו.

אגב מהו דף הפייסבוק?

אלמוג86

New member
אני בעד

כל הרעיונות שהעלת ניראים לי מצוינים (כולל הקרב חרבות, רק שלי יש רק לא מספוג :( )
אבל בנוגע לעל האש, חורף קר וגשם, לא מסתדר לי עם להיפגש בחוץ.
מה גם שיש פה אני משערת צמחוניים כמוני ואולי טיבעונים.

אפשר להתנחל בפאב/ בית קפה / מסעדה כל שהיא. אני אביא סנביץ ושמישהו יביא דגל.
גם רעיון של אצל מישהו נישמע מגניב, וכל אחד יכול להביא אוכל ושתיה וכו.... לצערי ביתי לא אופציה :(

אשמח לעזור לארגן אם יהיה צורך.

iamb

New member
אכן יש פה צמחונים (כמוני :) )

והרעיון של פאב/בית קפה/מסעדה נשמע לי רעיון מצוין.

אם המפגש יתרחש בתל אביב אז יש לי כמה רעיונות לפאבים יחסית שקטים שאפשר לשמוע מה אומר מי שלידך.

Apikachu L

New member
אפשר גם את השווארמה הצמחונית

בכל מקרה, נא לזכור שאנחנו רק ברעיונות כרגע. יש לי בבית דגל ביסקסואלי, אז בעניין הזה אנחנו מסודרותים.

אוהדאדם

New member
בתלות במספר האנשים אפשר אולי אצלנו בבית

בכפר סבא...

לגבי כנס גיקים כלשהו, אני אשמח אם זה לא יהיה בכנס גיקים כלשהו.

Apikachu L

New member
הממ...

בעיקר זה שבכנסי גיקים יש אווירה מאוד כייפית ומקבלת, אז אפשר להסתובב עם דגלי גאווה בלי בעיה של למשוך הערות ומבטים מגעילים.

iamb

New member
מעניין. הייתה לי אינטואיציה ש...

להגדיר את עצמך כ"ביסקסואל" שם אותך במקום מסויים, (כי הרבה יותר נורמלי פשוט לתייג את עצמך כסטרייט/גיי)
והמקום הזה, כנראה נמצא בחפיפה עם עולם תוכן גיקי.

iamb

New member
יאללה אם אני לא טועה לפחות 8 אנשים רוצים מפגש

אז בהנחה שלא יצוצו פתאום מתנגדים למפגש

אפשר אולי להתקדם לשלב האופרציות?

מתי ואיפה המפגש?

Apikachu L

New member
אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש בנושא

אני קצת עסוקה כרגע פשוט...
ולא מתכוונת להוציא את האף מהבית בחודש הקרוב.

למעלה