מפגש פורום

x factor1

New member
מפגש פורום

שבוע לפני המפגש (שמתוכנן להזכירכם ב-26 לחודש) ואני רוצה לראות איפה אנחנו עומדים. אז כל מי שמתכוון להגיע , מתבקש לאשר הגעה. גם מי שמתלבט/נמצא בסימן שאלה , שיכתוב זאת. תודה על שיתוף הפעולה

אני

יותר חשוב שיהיה מקום ספציפי ולא גני יהושוע זה לא ספציפי... צריך לקבוע מקום לדוגמה רחוב נמיר מספר כך וכך שצמוד לגני יהושוע להיפגש ומשם להמשיך לגני יהושוע למשל... וגם פלאפון שאפשר להתקשר אליו(למשל שלך, או של לילך) אחרת כל אחד יגיע למקום אחר ולא ימצאו אחד את השני...

אולי

באיזו שעה זה? או מתי במהלך היום (צהריים, ערב)? יש לי מבחן יום למחרת, אמנם הוא לא גדול אבל זה בדרך כלל לא סימפטי לצאת יום לפני מבחן... בקיצור שיגיעו פרטים מדויקים יותר לגבי זמן המפגש וכשאדע יותר טוב מה החומר למבחן אוכל לדעת האם אגיע או לא...

yardeni21

New member
יהיה לי די מוזר להגיע

אבל נו מילא. זה יומיים לפני היום הולדת שלי אז תביאו מתנות.

x factor1

New member
שעה למפגש

הצלחתי להחליט-ניפגש בשש וחצי. אפשר להיפגש באיזור הרכבת וללכת לשם ביחד , ככה אף אחד לא ילך לאיבוד. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית ואני אתן לו את המספר שלי.

הספר נקרא "בינת השכוי "

בינוני עם קונספט מיוחד לעניות דעתי . אבל למען האמת , קראתי את הספר רק אחרי שהכרתי את הציטוט עצמו (אולי בהשראתו) : הוא הופיע בספר הציטטות שקיבלתי בתום הלימודים בתיכון ודי אימצתי אותו

למעלה