בואי בואי, את מוזמנת:)
Z ZoHaRoT New member 29/7/11 #9 האמת שתאריכים זה קצת מסובך.. אני בעיקרון יכולה כמעט כל הזמן.. אבל אני יודעת שיצוצו דברים באמצע.. אז תגידו אתם תאריכים ונזרום
האמת שתאריכים זה קצת מסובך.. אני בעיקרון יכולה כמעט כל הזמן.. אבל אני יודעת שיצוצו דברים באמצע.. אז תגידו אתם תאריכים ונזרום
שיר m Well-known member 29/7/11 #4 הופה, איזו יוזמה נשמע סבבה לגמרי אבל באמת יש את עניין הכשרות... צריך לראות איך מסתדרים עם זה.
R ranch22 New member 29/7/11 #13 יש לך מן קטע כזה שאת חייבת ממש לשמח מישהו ואז בסוף יהיה איזה "אבל" כזה, נכון? או שזה רק איתי?
שיר m Well-known member 29/7/11 #15 וואי סליחה סליחה סליחה. את צודקת, כזאת אני, אומרת משהו ומיד מסייגת. אני אעבוד על זה.
מ מאוהבת בשירים שלה New member 30/7/11 #28 אני ממש בעד האמת שהרגע חזרתי מרומא אז עוד לא קראתי הכל (אתן מוזמנות לתקצר לי) אני ממש בעד איזה מפגש...... זה לא במקום המפגש עם אוהד ב18, כן?!
אני ממש בעד האמת שהרגע חזרתי מרומא אז עוד לא קראתי הכל (אתן מוזמנות לתקצר לי) אני ממש בעד איזה מפגש...... זה לא במקום המפגש עם אוהד ב18, כן?!
מ מאוהבת בשירים שלה New member 30/7/11 #29 בראשון אני אדע מה הלוח תורנויות שלי להחודש ואז אני אדע מתי אני יכולה
שיר m Well-known member 31/7/11 #30 רומא?! הופה, רוצים סיפורים מה פתאום במקום המפגש עם אוהד, אין קשר... מחכים לתאריכים שלך, ונקבע!
מ מאוהבת בשירים שלה New member 1/8/11 #33 היה ממש אדיר ברומא! מבחינת תאריכים למפגש אז השבוע אני יכולה ביום רביעי.... בשבוע הבא אני יכולה ברביעי וחמישי ובשבוע שאחרי אני אדע מחר
היה ממש אדיר ברומא! מבחינת תאריכים למפגש אז השבוע אני יכולה ביום רביעי.... בשבוע הבא אני יכולה ברביעי וחמישי ובשבוע שאחרי אני אדע מחר