מפגש פורום[?]
אז מצטערת, אני אוריד לכן קצת את ההתלהבות[אבל חכו להמשך, אולי היא תעלה שוב] כי זה לא תכנון למפגש עם אוהד אבל... אז אחרי ששיר וזוהר כל סיכום שבועי מעלות פה תמונות של אוכל ומספרות על מה שהן הכינו כל שבוע וגורמות לכולנו להזיל ריר, ואחרי שדנה הראתה לנו את כישוריה המופלאים בהכנת בראוניז עלה לי רעיון קטן: מפגש פורום[רק שלנו, בלי אוהד, אלא אם כן הוא יתעקש להצטרף
] המבוסס על אוכל, משהו כמו פיקניק בפארק הירקון או משהו כזה, כל אחת תביא את האוכל שהיא הכי אוהבת לאכול או הכי אוהבת להכין ותצא לנו מזה אחלה של ארוחה וכיף, ואפשר לשלב את זה עם עוד דברים כמובן אם תרצו. נו, יאללה, אף פעם עוד לא יצא שעשינו מפגש פורום רק שלנו וזה באמת יכול להיות ממש נחמד, מה אתן אומרות? [* יש גם סוגיה של כשרות, אז.. אתן מוזמנות גם לומר את דעתכן על זה...] מקווה להיענות! 
אז מצטערת, אני אוריד לכן קצת את ההתלהבות[אבל חכו להמשך, אולי היא תעלה שוב] כי זה לא תכנון למפגש עם אוהד אבל... אז אחרי ששיר וזוהר כל סיכום שבועי מעלות פה תמונות של אוכל ומספרות על מה שהן הכינו כל שבוע וגורמות לכולנו להזיל ריר, ואחרי שדנה הראתה לנו את כישוריה המופלאים בהכנת בראוניז עלה לי רעיון קטן: מפגש פורום[רק שלנו, בלי אוהד, אלא אם כן הוא יתעקש להצטרף