מפגש פורום..............

מפגש פורום..............

ניסיתי להחזיר את ההודעה הקודמת בקשר למפגש פורום אבל היא פשוט לא רצתה לחזור, אז אל תכעסו טוב?!!? והנה מהלך העלילה: אנחנו מנסים לקבוע מפגש פורום וצריכים לדעת מהוא התאריך והמיקום הטוב בשבילך.... אז בבקשה כולם לרשום כדיי שהמפגש יצא לפועל!!!! תודה על כל תגובה!!!

תציעו מקומות תאריכים ושעות.......

לפני שהשרשור יעבור שוב דף ושוב אני לא יצליח להחזיר אותו ושוב אני יאלץ לפתוח שרשור חדש ושב אני אצטרך לרשום את השרות האלה....... D-; אז תתחילו לרשום תאריכים ומים שעות ומקומות כדיי שיצא מזה משהוא....... תודה רבה על כל תגובה!!!!!!

bigbadjoe

New member
בעיקרון

הכי נוח בסוף שבוע (שישי) כי אז אין לי לימודים (לא בי"ס, תדמור !!!
) ואז גם יש לי מכונית ויותר קל להגיע, ואם מישהו מת"א אני אוכל להסיע כמה יחד איתי. בקשר לתאריכים ומיקום? אין לי מושג

witch13

New member
הייתי באה, אבל אני לא מכירה פה אנשם

חוץ מזה, מה תעשו שם? ואיפה זה? ומתי זה? דנה

מכשפופה

New member
28.7 (2002 דהההההה.....)

עטם ראשון- התחלת השבוע יש אוטובוסים...הרי יום שישי זה לא נוח כי אין תחבורה מיקום.... ת"א.. משהו?

מכשפופה

New member
עטם- יום....

טוב השעה 2 וחצי!!!! אהההההההההההההה!!!! והכול חושך אני לא רואנ כלום... בילחו לי נכוו? טוב לילה טוב.....

Remirat

New member
הגבעה הלבנה. אני מסכימה בהחלט שצריך לעשות את זה בזמן שיש אוטובוסים בכל שעות היום.

חייבת להיות דרך להגיע למקום!!!!

זה? אלה כל משתתפי הפורום? נו!!!! תתחילו להציע, אני לא אפסיק לשגע אותכם עד שתציעו מקום!!! וללסטט, למה אתה לא עוזר?!?! H A L P ......... תתחילו לרשום הודעות כדיי שהמפגד יצא לפועל!!!!! תודה על כל תגובה!!!!

28.7 זה בדיוק היומהולדת שלי!

לא עושים ב-28.7!!! אממ לפי דעתי צריך לעשות בנתניה!! כי נתניה זה בדיוק אמצע הדרך! כי יש כאלו שגרים בת"א ויש כאלו שגרים יותר בצפון! ונתניה זה בדיוק מרכז השרון......מבינים?? אז לפי דעתי צריך בכלל בנתניה!!! ו...איזה יום שאתם רוצים חוץ מה-28.7 :)

The Spirit

New member
יום ב´ בעשרים ותשעה לשביעי

בחוף ירושלים- מול דן פנורמה.

The Spirit

New member
יום ב´ בעשרים ותשעה לשביעי

בחוף ירושלים- מול דן פנורמה. זה הכי קרוב לתחנה המרכזית- כל מי שרחוק יוכל להגיע בלי בעיה. וכדאי לעשות את זה כמה שיותר קרוב, כי אח"כ לקראת סוף החופש לא יהיה לכולם זמן.

bigbadjoe

New member
תלוי

מאוד באיזו שעה כי אולי לחלקכם שלומדים בתיכון אין מה לעשות אבל מה עם אלה שכן לומדים בחודשים האלה ואין להם חופש גדול ? שוב אני מציע סופ"ש כי אז אני אוכל להביא מכונית בערב ולהביא איתי עוד 3 אנשים מת"א

טוב שלא אמרת ירושלים!

ואיך מי שגר בצפון יבוא לירושלים??? לא עניתם לי בקשר לנתניה!!! זה בדיוק אמצע כל המקומות!! לא רחוק מדי מהצפון ולא מהדרום!! מה אתם אומרים??

L e s t a t

New member
מה אתם מסתבכים? תגידו לי

מה כל כך קשה לחזור ולעשות את המפגש באותו המקום שהיה המפגש של פורום שאמאניזם ופאגאניזם בפסח???

Lion_Heart

Well-known member
רעיון מצויין...

עכשיו, הרשה לי לשאול, בתור אחד שלא נכח באירוע, איפה לעזאזל זה היה?? R.L.D

למעלה