מפגש פורום

inbardaf

New member
דווקא יום שלישי אני במרכז ../images/Emo3.gif

למה לא יום חמישי? או שישי בוקר? או ערב... כדי שלא יבכו כאן שחם.. או מוצ"ש - אז גם יש רכבות ועד מאוחר. חוף כרמל זה מקום מצויין - יש ים! אחלה מקום בשקיעה..

snoopytush

New member
אני יכולה חמישי../images/Emo13.gif

יום שישי בעייתי כי זה יהיה חייב להיות בבוקר ואין לי כמעט הסעות למי שלא יודע אני גרה בחור.... אז עדיפות לחמישי ! מי שלא בא מרובע

snoopytush

New member
לא נעים...

לקחת אותי כבר הרבה פעמים בסוף אני ארגיש שאני צריכה להתחיל לשלם על הדלק

מקמיקא

New member
יום שלישי יום לא טוב

אבל בהחלט יום חמישי ומוצ"ש (שלא חשבתי עליו) הם אופציות טובות. אז אני דוחק בכם להתעלם מההודעה הקודמת ולבחור את העדיף לדעתכם בין התאריכים הבאים: 21 במאי 23 במאי 28 במאי 30 במאי 5 ביוני 7 ביוני (בשביל סנופי
)

inbardaf

New member
נכון, כי יום שלישי זה: פעמיים! כי טוב.. ../images/Emo8.gif

לי הכי מתאים 23 במאי מהסיבות הבאות: א. אני מעדיפה מוצ"ש. (המוצ"ש השני צמוד לשבועות - אז לא מתאים לי.) ב. זה בדיוק! חודש מהיומולדת שלי
- אז זה נראה לי סיבה מצויינת להפגש עם חברים... חוף כרמל? אם רוצים רחוק יותר (בשביל סנופי
) אז תאריך למוצ"ש: (במקום 5 ו-7 ליוני) אני מציאה את 6 ליוני. יאלה חבר'ה - להתחיל להתפקד!

Mystic Circle

New member
אני אומרת ה-21, 23 או 28

מעדיפה 28 יום חמישי. בכול זאת מוצ"ש ואני מגיעה מהמרכז. עד שאני יגיע כבר יהיה לילה. או שאני טועה?

מקמיקא

New member
לצערי מסתבר שאת צודקת ../images/Emo10.gif

הרכבת הכי מוקדמת מגיעה לחוף כרמל רק ב22:00, שזה יותר מאוחר ממה שחשבתי (תכננתי על 20:00-21:00 בתור שעות למפגש...) מה שכן, בכיוון חזור יש רכבות עד 24:35, ככה שבכל זאת אפשר להשאר שעה-שעתיים לפני שצריך ללכת, אם מוכנים להקריב כמה שעות שינה
לדעתי זה עוד מינוס לכיוון להפגש במוצ"ש - אני חושב שעדיף יום חמישי בערב, כמה זמן לפני השקיעה, כדי שתהיה לנו אווירה רומנטית
(מי מביא נרות?!)

snoopytush

New member
definetly 23/5

אחר כך מגיעה תקופת בחינות שבה אין חיים אין עבודה אין זמן יש דיכאון אז רצוי החודש ....

מקמיקא

New member
אם זה חמישי (21/5) צריך להחליט מהר

אנשים (ואני כלול בזה) צריכים להתאים את התוכניות... למען הכנות אני מעדיף יוני. מתי נגמרת התקופת מבחנים שלך סנופי?

snoopytush

New member
רק לאלוהים פתרונים...

יש גם מועדי ב' יו נואו...
אני חושבת שאני מתחילה להכנס לדיכאון של תקופת בחינות ועבודות סוף סמסטר
נחכה עד יעבור הזעם

מקמיקא

New member
מכיר את ההרגשה ../images/Emo13.gif

אצלנו יש עוד זמן עד תקופת המבחנים, אבל כבר עכשיו העומס משיעורי הבית הוא עצום.

למעלה