מפגש פורום

Ld12

New member
חוץ מה- 21/5

שבו אני כנראה לא אוכל. כל השאר מתאים לי.

ols1

New member
לגבי המפגש..

האם קיים סיכוי שהמפגש יתקיים במרכז??

Mystic Circle

New member
טוב, אני רואה שחמישי הזה

אנחנו לא מצליחים לארגן. מוצ"ש אני 100% לא יבוא, כי אין לי איך להגיע בשעה נורמלית. אפשר מוצ"ש בתחנת רכבת מרכז, אבל אז לחיפאים לא יהיה איך להגיע בשעה נורמלית, והם רוב. מה עם חמישי הבא?

inbardaf

New member
הבעיה עם יום חמישי

היא שזה יום עמוס בטירוף!!!!!!!!!!!! בכבישים. גם פקקים וגם התחבורה הציבורית בלתי נסבלת ומלאה!!! ברכבת אי אפשר בכלל לזוז. היא מלאה חיילים עם תיקים בגודל אדם ואין מקום אפילו לעמוד. אז רק תקחו את זה בחשבון... אולי במוצ"ש אפשר להתארגן עם אנשים שיש להם רכב? לפחות בהלוך..

k500

Active member
מנהל
מקום ויום למפגש

לפי מה שראיתי כאן וההצעה שעלתה, נראה שיש שני "מוקדים" א-מיניים בארץ: חיפה ותל אביב ובאחד מהם יתקיים המפגש המדובר. נראה לי שיום חמישי יכול להתאים, לרוב האנשים אין עבודה או לימודים למחרת. לגבי המקום, אני מעדיף בתל אביב.

inbardaf

New member
חחה.. כבר אמרתי לכם ששבוע הבא זה שבועות

רביעי ערב חג, חמישי - חג ושבת - איסרו חג. קיצר, סוף שבוע הבא לא רלוונטי..

מקמיקא

New member
רעיון טוב

רביעי זה יום טוב, לא יותר מדי עמוס, וגם לא עובדים למחרת. אני בעד!

inbardaf

New member
מי לא עובד למחרת?!? לא ידעתי שעברו בארץ

ל-4 ימי עבודה... רביעי ממש לא טוב. יש לי לימודים בערב אחרי העבודה.

inbardaf

New member
לגבי מוצ"ש ../images/Emo206.gif

אני חושבת שזה יום טוב יותר. (רגוע בכבישים, לא צריך להגיע בלחץ מהעבודה / לימודים. אפשר לקבוע בשעה סבירה 5-6 בערב) אם הבעיה היא תחבורה (שהיא מתחילה מאוחר), אז אפשר לקיים את המפגש במרכז ובהנחה שאין יותר מ-4 צפוניים, אז 4 אנשים יכולים להגיע איתי ברכב. (סנופי, מאיה, amb ועוד מישהוא?) (ולחזור ברכבת, כי לא בטוח שאני אחזור.) אז מה אתם אומרים על מוצ"ש הקרוב במרכז? (23.5)

הי. אני מגיבה למסר שקיבלתי.

יום חמישי הבא הוא ערב שבועות ואין תחבורה ציבורית. לכן אינו יום טוב. אני יכולה ומעדיפה ימי חמישי בתל אביב, מלבד יום חמישי הקרוב. בהצלחה למארגנים (אני יודעת כמה זה לא קל)

למעלה