מפגש פורום

Lagrangian

New member
אולי נדחה בשבוע

כדי שגם עמיחי יוכל לבוא? מה אתם אומרים, אנשים, חמישי או שישי?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif א-ב

א. תגדירו חיות (האם זה כולל דגים? שרימפסים? מרשמלו?
) ב. יש עוד מלא אפשרויות צמחוניות לצליייה: מוצרי סויה/טופו, גבינות קשות, ירקות, אפיית פיתות...

מלאווח

New member
שאלה ותהיה

למה צמחים כן ובעלי חיים לא ? איני מתכוון לפירות, אלא לצמחים שנעקרים\מומתים על מנת שנאכל אותם כמו בצל-ירוק או סלק ? האם מכיוון שאנו מוגבלים, ואין בנו היכולת והאינטלגנציה לתפוס את צורת החיים הזו, את הצמח, זה "בסדר" להרוג אותו ? אם הרמוניה עם החיים אז זה גם בע"ח וגם צמחים, בלי אפליות. זה שאנו יכולים לחוש בע"ח סובל, זה לא אומר שצמח אינו סובל ... האם קטפת פעם צמח מתוך מודעות, ואם כן האם שמת לב להילה שלו "צועקת"\"בוכה" ?! כמה נחמדים אנו מרגישים בהימנענו מאכילת בשר חיות... גם אם אנו עושים רסק מהעגבניות המסכנות, ושלא תבינו אותי לא נכון... אני חושב שזה יפה לא לאכול בשר. ייתכן שזה ביטוי של אהבה והתפתחות רוחנית. בהחלט... אבל...זה לא העיקר... באהבה, מלאווח.

לצערי אני לא יהיה במפגש

הוזמנתי להעביר שיעור צ´י קונג בשנטיפי. אז אני אהיה שם. בכל מקרה תהנו ועל תאכלו אחד את השני.

../images/Emo35.gif

היי לכולם ולילה קסום
אני רואה שכולכם דנים בעניין המפגש. מעלים תכנונים לגבי אופי המפגש, מה נאכל בו, מה נשתה ומה נעשה שם אבל ... משום מה נראה לי שפספסתי מתי הוא יערך והיכן - או שלמעשה עדיין לא נקבע .. בכל אופן אני אודה אם כן נקבע מקום ותאריך אם תוכלו לעדכן אותי גם
תודה מראש חני נ.ב. אישית לנטשה .. אמרת שיש לך המון מה לומר לי - יתכן שפספסתי גם את זה ואני פשוט עדיין לא מבינה איך הולך הפורום (מבחינה טכנית) או ששכחת אותי? כך או כך תודה בכל אופן על ההתיחסות

לא לא לא מתוקה!!!../images/Emo171.gif

לא פיספסת כלום וכמובן שלא שכחתי אותך! פשוט עברתי יומיים קשים מאוד בתקופה של חודש קשה... יש לי הרבה מה לומר לך אבל אני רוצה לנסח זאת בצורה ברורה אחרת זה יהיה מיש-מש. האמת היא שחשבתי להפנות אותך היום לפורום דרך הלוחמים. יש שם שתי הודעות שלי מהיום שנקראות - וואוו רציתי לפתוח על זה נושא...(משהו כזה) ומיד אחריה - זה החזיר אותי לאיזון- ההודעות האלו מדברות על החשיבות שפעם נתתי לעיצות של אחרים. הייתי מאוד מעוניינת שתקראי ותאמרי לי אם זה מסתדר לך.

אם מישהו יודע לעשות קישורים...

אני אודה לו מאוד אם יעביר את שתי ההודעות שלי מדרך הלוחמים לכאן

אוהבת אותך קסם!../images/Emo172.gif

שים לב ,אני נוהגת להשתמש באייקונים ברוח החג... אולי אתה יכול לעשות גם קישור להודעה שלי לסבבה, זו שמדברת על האמהות שלנו...זה נמצא למטה בשירשור הארוך-ארוך ונקרא ´אוקיי סבבה- הנה זה´ תודה!!!! ודרך אגב, שים לב להודעה הזו...אולי זה ידבר גם אליך...

למעלה