מפגש פורום

ha1231

New member
אני שמחה שאת מארגנת מפגש ../images/Emo45.gif

לא הייתי פה (בפורום) הרבה זמן, לא יצא וגם לא היה לי חשק להיכנס לפה והיום ניכנסתי וראיתי כי אתן מארגנות פה מפגש. מאחלת לכן פגישה טובה ומהנה, יש פה המון חדשות שהיה כדאי לפגוש אותן וגם אותך זק שלא זכיתי עדיין להכירך. אך אני עכשיו לא במצב רוח כל כך טוב ואשמח לבוא למפגשים הבאים. סליחה שאני לא פעילה פה בזמן האחרון.

ר ו מ י ה

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

אחרי הטראומה הנוראית שעברת ה"השתבללות" שלך יותר ממובנת. קחי את הזמן וכשתרגישי שאת מוכנה תדעי שיש לך פה בית חם ואוהב. אנחנו פה בשבילך תמיד

מפגש פורום - סופי

ספירה אחרונה מעידה על דחיית המפגש ל - 5/7 תאריך סופי. מבקשת מאוד נא לשריין את התאריך מהיום המפגש יתקיים אצלי בשעות הערב 20:30 אזור - מרכז סביבות פתח תקווה. על בסיס חלבי.

מצטערת לא יכולה

אני ממש לא יכולה להגיע ומאד מצטערת על כך. תיהנו ובפעם הבאה אגיע. זה לא מסתדר לי והמפגש של פורום פוריות נדחה כבר פעמיים אז אי-אפשר לדחות אותו שוב. סליחה זק זה ממש לא אישי.

היי

יקירתי אני יודעת שזה לא אישי ואני ממש מצטערת שאת לא יכולה להגיע. את לא צריכה להתנצל משום שההחלפה באה בגלל שהתאריך לא התאים ולא בגלל שאת לא רוצה...בהחלט מקווה לראות אותך במפגש הבא ... ואת יודעת אולי מפגש פורום פוריות ידחה ואז תוכלי להגיע.....יש עוד זמן ותמיד יש הפתעות. נשיקות

אין מצב שהוא ידחה וחבל

דיברתי עם זאת שמארגנת והן לא מוכנות לדחות, מה גם שזאת חברה מאד טובה שלי (רומיה את מכירה אותה: משנה מזל היחידה). מצטערת נורא רציתי לבוא.

למעלה