מפגש פורום

מפגש פורום

היי בנות לפני שאני מתחילה התפקדות למפגש קיבלתי בקשה לדחיית המפגש ל - 5/7 ולפני שנסגור עיניינים ביומיים הקרובים אשמח לשמוע דעתכן מי בעד דחיית המפגש...... בכל מקרה אשמח להתפקדות מי מגיע ומה מביאה גם אם נדחה וגם אם לא. יאללה להתחיל

זואילי

New member
לא בעד דחייה אבל סבבה לי גם ב 5/7

וכמו שסוכם - עוגת שוקולד. אם נהיה מלא בנות אז גם עוגת גבינה. הכל הום מייד.

לא טוב בכלל!

בתאריך הזה יש מפגש של השכנות מפורום פוריות אצל אחת החברות הטובות שלי. אם זה יהיה השבוע אני אגיע עם פשטידת תירס אגב יש מישהי מהוד-השרון עם רכב שאפשר לנסוע איתה? אני לא נוהגת ואין לי רכב אפשר לענות גם במסר.

מיכל235

New member
לא משנה לי../images/Emo140.gif

יכולה בשני התאריכים. אני מביאה זיתים ומלפפונים חמוצים.

יום חמישי הזה.. מתאים. מה להביא? ב- 5/7 עדיין

לא יודעת...כשנתקרב יותר לתאריך אדע יותר.... יש בכלל מישהי מהצפון שמגיעה?

vered140870

New member
בונז'ור זק וכולן../images/Emo42.gif

דווקא מתאימה לי הדחייה. אוכל להביא סלט יווני גדול או כל מה שתרצו ויחסר...

אוזנית

New member
הדחיה מתאימה לי

בתאריך הקודם לא יכולתי. אשמח להביא מה שיידרש. יש העדפות/בקשות? אולי
?

מעדיפה לדחות

לא מסתדר לי עם העבודה השבוע כי אני עובדת משמרות אוכל להביא מה שתרצו רק אני לא בשלנית כזאת גדולה אז עדיף שזה לא יהיה מעשה ידיי

אם לא הבנתן אני נגד!

בתאריך ה5.7 יש מפגש פורום פוריות שנדחה כבר פעם ואני רוצה לבוא כי הוא אצל חברה מאד מאד טובה שלי, ואי-אפשר להיות בשני מקומות יחד אז בבקשה להתחשב ולא לדחות!!!

ר ו מ י ה

New member
יחד עם זאת ישנן נשים שלא יכולות השבוע...

הנכון הוא לבדוק לאיזה תאריך ההיענות הכי גבוהה וע"פ זה לקבל את ההחלטה.

לוואנדר

New member
מפגש פורום

ז'קי יקירתי, מאוד רוצה להגיע אך תלויי היכן העלמה מתגוררת ומתי יהיה המפגש. ב-25/07 מתאשפזת על מנת לעבור לפרוסקופיה ניתוחית וב- 05/07 יש לבתי מסיבת סיום. באם אגיע אשמח להביא גלידות.

sivic10

New member
5/7 סבבה

אשמח להגיע ב5/7 ולהביא מה שצריך בנות מהצפון...איפה אתן? בהתפקדות הקודמת ניסיתי לארגן שנבוא ביחד מהצפון ואף אחת לא ענתה...

למעלה