מפגש פורום

veredmp

New member
שיפוצים בדרך נמיר/מנחם בגין

לידיעת כל מי שבא ברכב או באוטובוס - ממש מול עזריאלי, ברחוב מנחם בגין או דרך נמיר (לא בטוחה אם זה כבר נחשב נמיר או עדיין בגין) לכיוון צפון, פתחו את הכביש, כך שהנתיב חסום. כלומר, אם אתם נוסעים מדרום תל אביב לכיוון עזריאלי על דרך מנחם בגין, אתם "תתקעו" בעזריאלי ולא תוכלו להמשיך צפונה. לא יודעת מה זה אומר על האוטובוסים, לדעתי הם פשוט יעברו מתחת לגשר במקום מעליו, כך שיש לשאול את הנהג איפה לרדת כך שתהיו הכי קרובים לעזריאלי ולא תצטרכו ללכת קילומטרים.

khvh5

New member
אומר לי הרבה..

*לא הבנתי כלום..* אני לא טובה בשמות של כבישים ורחובות.. מה זה אומר אם אני באה בקו 173 מחולון?

veredmp

New member
האוטובוס שלך עושה את המסלול הזה

לפי מה שאני רואה מפירוט הקו, האוטובוס שלך עובר בדיוק בצומת הזה. תגידי לנהג שאת צריכה את עזריאלי ותשאלי אותו איפה לרדת.

oranitoosh

New member
שאלה ..

אני מגיעה מירושלים לתחנה של רכבת מרכז (ארלוזורוב) ,אמרו לי שזה די קרוב לעזריאלי .. השאלה זה אם לקחת אוטובוס או ללכת ברגל ? גם אין לי מושג איך מגיעים ברגל. וב4 להיות בגג? אני באה עם הגיטרה אז תזהו אותי ע``פ הגיטרה :) .

oranitoosh

New member
כי אין לי לשם אוטובוס

יש לי או לתחנה מרכזית או לארלוזורוב. אין לי טעם לקחת רכבת.

oranitoosh

New member
זה מסובך לי להגיע לרכבת ..

בגלל שאני גרה במעלה אדומים .. בשביל להגיע לתחנת הרכבת שבירושלים אני צריכה לקחת 2 אוטובוסים .. גם בחזור מהרכבת אז עדיף לי להגיע עם אוטובוס אחד למרכזית בירושלים .. ומשם 480 לארלוזורוב ..

למעלה