גם במבה זה טובב....
S shir828 New member 21/8/07 #49 מצחיקה. למרות שאני לא באה, נרגילה זה כמו סיגריה ואם את רוצה לעשן תלכי לפינה ותעשני אבל לא צריך ללהפוך את גג עזריאלי ל"זולה" אני מאוד מקווה שצחקת.
מצחיקה. למרות שאני לא באה, נרגילה זה כמו סיגריה ואם את רוצה לעשן תלכי לפינה ותעשני אבל לא צריך ללהפוך את גג עזריאלי ל"זולה" אני מאוד מקווה שצחקת.
ר רעות שטיינברג New member 21/8/07 #33 ../images/Emo31.gif אני לא אוכל לבוא לצערי למרות שנורא רציתי תעשו חיים(זמנים)משוגעים בשבילי ותהנו המון.
../images/Emo31.gif אני לא אוכל לבוא לצערי למרות שנורא רציתי תעשו חיים(זמנים)משוגעים בשבילי ותהנו המון.
I I מ י ר ב I New member 21/8/07 #50 מחר!!!!!! מי שיש לו בעיה/שאלה או כל דבר יכול לפנות אליי בפרטי. נפגשים ב 16:00 בגג עזריאלי.מי שלא יודע איפה זה שיעדכן,נסביר לו!!!
מחר!!!!!! מי שיש לו בעיה/שאלה או כל דבר יכול לפנות אליי בפרטי. נפגשים ב 16:00 בגג עזריאלי.מי שלא יודע איפה זה שיעדכן,נסביר לו!!!
א אליוש זאת אני New member 21/8/07 #51 אני עדיין לא הבנתי איפה זה מההסבר הקודם... נו מה אני אעשה... חופש.... קשת הבנה...
I I מ י ר ב I New member 21/8/07 #52 תגיעי לקומת הקולנוע ואז תראי מדרגות נעות לעוד קומה. תעלי עליהם ואז תגיעי לקומה כזו שתראי דלתות לצאת החוצה.זה הגג אם תתקעי תתקשרי אליי.
תגיעי לקומת הקולנוע ואז תראי מדרגות נעות לעוד קומה. תעלי עליהם ואז תגיעי לקומה כזו שתראי דלתות לצאת החוצה.זה הגג אם תתקעי תתקשרי אליי.
R Rony 05 New member 21/8/07 #54 זה בדיוק כמו שהיא הסבירה לך, אין מה להתבלבל חוץ מזה את בטח תשמעי את הרעש בעזריאלי הקניון יש בסך הכל 3 קומות ,אז תעלי במדרגות הנעות עד השלישית...יש דלתות שקופות החוצה... בכלל כל ה"קירות" שם שקופים ואפשר לראות את הגג...
זה בדיוק כמו שהיא הסבירה לך, אין מה להתבלבל חוץ מזה את בטח תשמעי את הרעש בעזריאלי הקניון יש בסך הכל 3 קומות ,אז תעלי במדרגות הנעות עד השלישית...יש דלתות שקופות החוצה... בכלל כל ה"קירות" שם שקופים ואפשר לראות את הגג...
R Rony 05 New member 21/8/07 #61 לא.. אני סתם מכירה את עזריאלי בעל פה.. אם את לא מצליחה להשיג את מירב את יכולה להתקשר אליי