עד שחפרתי..לא נמחקה ההודעה..
אז בקיצור - בנוגע למפגש - אני כנראה בחוץ. חוזר בימי חמישי בצהריים הבייתה. רגילה אני מתכוון לקחת רק בדצמבר בשביל טיסה לחו"ל. ונצל"ש - כידוע אני חובש בבט"ר זיקים, ויש שם מגוון רב של אנשים - בתחילת השבוע הותקפתי ע"י טירון דביל, שעשיתי לו עירוי. הנ"ל רץ קראתי עם מספריים כירורגיות שהיו לידו. אני הפתעתי אותו באדישותי המוכרת, נעמדתי מולות בידיים שלובות וחיכיתי עד שהוא יפסיק לפרכס. בסוף הוא התעופף החוצה ואפילו לא חזר למרפאה במשך השבוע (נדיר, כי הטירונים כבר באים בקביעות למרפאה). אח"כ הגיעה מופרעת למרפאה, שעה אחרי שראתה רופא היא רצתה עוד פעם לראות אותו. לטענתה היא לא יכלה לנשום, מה שלא הפריע לה לצרוח ולאיים במשך שעה על כל סגל המרפאה, שהיא תשרוף הכל, תרצח את כולם ותחכה לנו באזרחות (דבר שהרשה לנו לגחך בציניות על המרחק בינה לבין האזרחות). גם היא עפה, ואחריה גם טופס תלונה. ובסוף השבוע, הגיעה בחורה יפיפיה למרפאה, שנראתה לי מוכרת ממש. רציתי לשאול אותה אם יש לה אחות בשם מסוים (את השם אני כמובן לא אחשוף), אבל אחרי שראיתי את טופס הטיפולים שלה (הייתי צריך לעשות לה עירוי ולאחר מכן השגחה של שעתיים), אחרי שיצאה מהרופא, לא הייתי צריך לשאול שום דבר, היא היא הבחורה עם השם המסוים שרציתי לשאול. בקיצור, עשיתי עירוי לדוגמנית, ואח"כ משיחה איתה, קיבלתי את הרושם שהיא בחורה נחמדה מאוד עם ראש על הכתפיים (חדל סטיגמות בנוגע לדוגמניות
), והיא אפילו די צנועה (מתנגש קצת עם דוגמנות..). בסה"כ היא די עשתה לי את הסוף שבוע, והיו לה ורידים מצוינים אגב
ודבר אחרון - קיבלתי מחבר לקורס חובשים, כמה תמונות מהקורס: תמונה 1 - "יום בקוע" - יום שלם של אימונים ותרגילים ביער בקוע שליד י-ם. בתמונה אני עם הקסדה, קורא לסיוע לשם פינוי, אחרי טיפול ראשוני בטראומה.