מפגש פורום

SpyKid

New member
מפגש פורום../images/Emo41.gif

יש סיכוי\רצון\מחשבות בנושא?..

M a r U s k A

New member
אין לי בעיה עם מפגש...

כל עוד הוא יהיה בעזריאלי ולא בנתניה כמו שקיריל תיכנן לפני זה.. אני גם ככה מסיימת את היום שלי בצבא בחמש וחצי, לנסוע אחרי זה לנתניה יהיה לי קצת קשה...

M a r U s k A

New member
כן פגשתי את אלינקה...

יו איך התגעגעתי אלייכם!!
דרך אגב, אזולאי טוען שאנחנו נוסעים להנדסאים יום שישי הבא.... עדיין לא ברור לי למה..

Drunk Bullet

New member
אני גם כנראה מגיע ביום שישי

להנדסאים. הגיע מכתב שאפשר לקחת את התעודת בגרות, בשעה טובה. היה מוזר לראות את הלוגו החדש של התיכון, "הנדסאים הרצליה", שום איזכור לאוניברסיטת ת"א

DeAth ScrEaM

New member
רק עכשיו?

אדי (נראה לי שהוא היה בכתה שלך) כבר מזמן לקח אותה... עזוב אותך הרצליה... העיקר שנפטרת ממנו.

Drunk Bullet

New member
יכול להיות שהוא לקח את הרשימת ציוני

ם. עכשיו יש את הת.בגרות המקורית. ואני רוצה לבי"ס, אין לי כוח לטירוני 02. אין גבול לבכיינות, תופעה מפחידה.

DeAth ScrEaM

New member
טוב..

לא יודעת אז אני לא אתווכח :) ולגבי הביצפר. תאמין לי שאתה כלכך לא רוצה לחזור. הכל שם מת. בלי הגזמה.

DeAth ScrEaM

New member
מה שבח?!

בוקר טוב ולן
לימודיי בשבח תמו אי שם בתחילת כיתה ט'.. שזה היה לפני 3 שנים. שבח אאוט. הנדסאים אין

אני רוצה להגיד

שעד לא מזמן לא ממש ידעתי להבדיל בין שבח מופת להנדסאים, אבל כשהייתי בגלות חולון, יצא לי לנסוע מלא לת"א, וכמעט בכל פעם עברתי ליד איזה ביה"ס עם שלט ענק שכתוב עליו "שבח מופת". אז נזכרתי שהשם הזה עלה לא פעם בפורום, והייתי בטוח שזה ההנדסאים המיתולגיים, והרגשתי קרוב מאי פעם לכל המהונדסים בפורום.. ועכשיו.. חרב עולמי כשאמרת לי ש"שבח מופת" שייך סעצם לנחלת העבר והוא לא קשור בכלל להנדסאים

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחח

אל תהיה עצוב :) אם זה מה שעושה לך טוב- תחשוב שזה אותו הדבר :) חחחחחחח יש קשר מאוד נסתר ואפל בין 2 בתי הספר. אהא :)

למעלה