מפגש פורום יום שני-ב13 שעה 4 קניון רוטשילד \
° °•°B®onX Girl°•° New member 4/12/04 #3 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמ-צ-ו-י-ן-../images/Emo70.gif אבל כמה חבל אני לא יכולה לבוא...
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמ-צ-ו-י-ן-../images/Emo70.gif אבל כמה חבל אני לא יכולה לבוא...
° °•°B®onX Girl°•° New member 4/12/04 #20 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif רק רביעי-חמישי (אחה"צ) ושישי זהו
T The Fierce Darkness New member 4/12/04 #28 אז שירה אולי תלכו השבוע.. יום רביעי בערב או יום חמישי אולי גם שישי מה הבעייה??
° °•°B®onX Girl°•° New member 5/12/04 #36 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפיגורילה זה טיול בצופים...אי אפשר להעביר אותו אבל אנ'לא יודעת אם אני יוצאת...אין לי כוייח
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפיגורילה זה טיול בצופים...אי אפשר להעביר אותו אבל אנ'לא יודעת אם אני יוצאת...אין לי כוייח
T The Fierce Darkness New member 4/12/04 #5 גמני עד שכמעט הייתי בו.. ובסוף וויתרנו.. ושירה תגידי שלא בא לך לבוא למפגש פורום שלך.. בלי תירוצים..
מ מיסטר זנגביל New member 4/12/04 #8 התאריך טוב לי אני מקווה שגם אורן יכול, כי אני לא בא לבד.... ואיפה זה קניון רוטשילד בדיוק? את תצטרכי לתת לי כיוון יותר מדוייק... וזה אומר שלא הולכים לבית שלך או מה?
התאריך טוב לי אני מקווה שגם אורן יכול, כי אני לא בא לבד.... ואיפה זה קניון רוטשילד בדיוק? את תצטרכי לתת לי כיוון יותר מדוייק... וזה אומר שלא הולכים לבית שלך או מה?
L Lopezit New member 4/12/04 #9 נפגשים בקניון ואז מי שרוצה בא אליי אי אפשר להיפגש ישר אצלי כי אתם לא יודעים איך להגיע אבל בינתיים לא נראה לי שיהיה מפגש
נפגשים בקניון ואז מי שרוצה בא אליי אי אפשר להיפגש ישר אצלי כי אתם לא יודעים איך להגיע אבל בינתיים לא נראה לי שיהיה מפגש
מ מיסטר זנגביל New member 4/12/04 #12 זה אני את אורן איתי גלית ויש עוד שלא הגיבו עדיין- נעמה (היא לא קצת אמורה להיות החברה הכי טובה שלך?!) ליעד לידיה
זה אני את אורן איתי גלית ויש עוד שלא הגיבו עדיין- נעמה (היא לא קצת אמורה להיות החברה הכי טובה שלך?!) ליעד לידיה
L Lopezit New member 4/12/04 #13 מי זאת גלית??? ליעד לא באה נעמה כנראה... שכחת את ליטל ואני לא יהיה רק איתך אורן ואיתי
מ מיסטר זנגביל New member 4/12/04 #14 גלית זאת boricua ונכון שכחתי את מיטל!!!!!!! (זה מיטל לא ליטל נכון?!?!) ואל דאגי, גם אני לא מתכוון להיות רק איתך ועם איתי ( את אורן אני רואה מספיק, אני לא צריך בשביל זה מפגש פורום). טוב אז כבר יש 7 אנשים (כולל נעמה גלית ומיטל) וזה מספיקקקקק
גלית זאת boricua ונכון שכחתי את מיטל!!!!!!! (זה מיטל לא ליטל נכון?!?!) ואל דאגי, גם אני לא מתכוון להיות רק איתך ועם איתי ( את אורן אני רואה מספיק, אני לא צריך בשביל זה מפגש פורום). טוב אז כבר יש 7 אנשים (כולל נעמה גלית ומיטל) וזה מספיקקקקק