מפגש פורום

חמודה

אם כבר מדברים על פז"מ, אני הייתי כאן לפניך. ולא, לא נרשמתי רק ביוני. כישורים חברתיים בלה בלה בלה בלה, את חושבת שככה אני מדבר עם חברים שלי ? מי שיתן לי ראש יקבל ראש. שוגה בהזיות ? אולי. אבל הייתי כאן כמה חודשים בלי להגיב אפילו פעם אחת, וכל מה שהיה פה זה הצעות למפגשי פורום, סיפורים ושירים (שזה המעלה של הפורום, אגב
), ומדי פעם יוסי מביא אותה באיזה יציאה שאף אחד לא מבין. הדבר הכי גדול שהיה לפורום זה שמני ברזילאי ענה כאן על כמה שאלות. אז נכון, אני לא "מחזיק את הפורום", אבל הוא היה חי ממש כמו אריאל שרון.

אולי..

במקום לרדת אחד על השני אז תעשו פסק זמן. שניכם צודקים, הפורום הזה באמת החזיק הרבה זמן וגם אתה צודק בזה שהרבה תוכן אין פה. נכון-שירים, וקטעים יפים יש. אבל זה פורום של פרוייקט מיכא"ל-אי אפשר לדבר כול היום על מיכא"ל. אם היינו מדברים רק על נושאים שהיו קשורים בזה, הייתה נשלחת הודעה פעמיים בחודש. אז במקום לרדת אחד על השני, תחשבו אם אתם יכולים לשפר ת'פורום.

זאת לא תחרות פז"מ

אבל אני פה מהימים הראשונים של הפורום... בערך לפני שלוש שנים. לא באופן יומיומי אמנם... אבל כן, מי שותיק פה מכיר אותי מאז. מה שהיה פה כנראה עניין אנשים מסוימים. אז למה לא? למה להרעיל את האוירה? ואם זה משעמם כל כך.. למה נשארת כמה חודשים?

...

זהו...שלא התכוונתי שזה ישמע כך. אבל אני לא חושבת שכול הפורום משעמם. יש תקופות. כולנו נשארנו למרות שלפעמים משעמם. כי זה יותר מפורום כבר. לפחות בשבילי. פשוט ניסיתי לגשר.. ואפשר למצוא דרך להסתדר. פשוט צריך לדעת איך לומר דברים. זה הכול. ואם זו לא תחרות פז"מ-למה את מזכירה את העניין שאת ותיקה, כול הזמן??

כל הזמן?

הזכרתי עכשיו כי הוא אמר שהוא ותיק יותר ו"התחרה" איתי. אז העמדתי אותו על טעותו. חוץ מזה לא זכורה לי עוד פעם. ואם הזכרתי... סתם צירוף מקרים. ממש לא מענייו אותי ולא משנה כמה זמן כל אחד פה. מבחינתי כולם שווים אליי ואחד לשני. כל עוד הם מתבטאים בנימוס ומגיבים בכבוד לדברים של אחרים.

fireblue1

New member
כנס....

החשיבה שלך בהיבט הזה היא לדעתי פשוט לא נכונה.... תצא מנקודת הנחה שכל מישהו חדש שאתה תפגוש, אתה תדבר איתו על דברים בסגנון של מה שרשמת בהודעה שלך, בהתחלה זה תמיד ככה. סתם דוגמא, אם למשל יש לך חברה,ביננו,איך התחלת לדבר איתה?אני בטוח שזה התחיל מדיבור על שטויות. וזה נכון לגבי כמעט כל יצירת קשר. {:

אומר לך למה..

למרות שלא רציתי להגיד.. אני פשוט בקטע כזה של -אני לא מכירה אותכם, כמה שאני סומכת עליכם, עדיין רק עם בנאדם אחד פה דיברתי בפלא' ואני יודעת שהוא קיים, השאר-אולי אתם ערבים מחבלים? חחחח- כמה שזה נשמע מפגר.. אז בגלל זה אמרתי, שנראה איפה תקבעו והכול..ואחליט.

עד עכשיו

הכל היה רק דיבורים.. אנשים הבטיחו פה מפגשים של כל בוגרי-מנחי מיכא"ל, זרקו תאריכים, ביקשו פרטים.. אולי סוף סוף מישהו באמת יעמיד מפגש כזה.

לילי27

New member
זה יכול להיות נחמד...

אבל כמו שחן אמרה, אנחנו לא מכירים פה אחד את השני מספיק, ואני לא מדברת על מה שחן אמרה על הקטע שאנחנו לא יודעים מי אתם בכלל, אני מתכוונת לזה שאני באמת חושבת שלא יהיה לנו נושאים לדבר עליהם. אולי זה רק אני... אבל אני בקשר פה רק עם אחדים.

רעיון פרודקטיבי

במקום לארגן "מפגש פורום" משעמם, אפשרי לארגן משהו אחר. להצטרף כקבוצה פעילה לאחת מההפגנות שמתקיימות כרגע. למשל בתל אביב ישנה ההפגנה של חיילי המילואים שחזרו מלבנון, וזועמים על הארגון הכושל של הכוח הצבאי. כאילו, לא מספיק להם 200 שנה כדי להבין כי "הצבא צועד על קיבתו" ? בכל אופן, אתם תוכלו להיות כוח פעיל בהפגנה כזו. למשל אם תצטרפו להפגנה של המילואימניקים, אתם לא תפגינו "המדינה מפנה עורף", אתם תפגינו "לא מתגייסים למדינה בוגדת" או "לא נילחם על ממשלה מושחטת", תפגינו על מה שמפריע לכם. אני לא אומר שתפגינו "די לספרי הלימוד בבתי הספר" בהפגנה של נכים, אלא תפגינו דעתכם בנושא.

אהה...

נראה לי שזה יעניין רק אותך. אותי לא מעניינות כול ההפגנות האלו. ואיך נמצא אחד ת'שני, יש מלא אנשים. גם אם נקבע מקום. /=

אז אני מבין שלא מעניין אותך

שאנשים הולכים ללבנון לשמור עליך כדי שתישני בכרית נוצות הנעימה שלך, והם אפילו לא אוכלים כמו שצריך שם. לא אכפת לך שיחטפו את האחים שלך, וש"תסמונת רון ארד" תתפשט לה. אם זה יעניין רק אותי, מגיע למדינה הזאת להגיע לאבדון.

אכן..

אולי הייתי אדישה מידיי. התכוונתי שבכול הקטע של הפגנות וגם פוליטיקה אני לא הכי מתמצאת. לא שזה לא-מעניין...פשוט לא מתעמקת בעניין. עזוב את זה, הרעיון לא טוב-מבחינת ההמולה. לא יודעת. רק אני הגבתי לעניין-אז אל תסיק מסכנות, עדיין.

חן, ברור שאכפת לך

לא הייתה שניה שחשבתי אחרת. אבל חבל שאנחנו לא עושים משהו בנידון. אחד הערכים שמני ברזילאי נתן לנו זה להלחם על העקרונות שלנו, על האידיאליזם שלנו ועל החלומות שלנו. אחד החלומות שלנו זה ישראל מאוחדת. מני ברזילאי, במקום להרים מהפכה, הקים את מיכא"ל גם בגלל שרצה להקים כוח חברתי פעיל (לא אלים) שיעמוד ויגיד דעתו. זו הדרך היחידה לישראל טובה יותר. בהפגנה לכולנו תהיה מטרה משותפת, עמדה ומקור לרעיונות. זה יזכר כפעילות חיובית שקבוצת "בוגרי מצטייני מיכא"ל" עושה - נלחמת על האידיאלים שלה.

אבל..

ספציפית הנושא הזה לא מעניין אותי. ונגיד אם זו הייתה הפגנה על משהו שיותר מעניין אותי אז כן. הרי לכולם בכללי אכפת, מרוב ההפגנות שעושים-אז מה, הם הולכים לכול הפגנה? לא...הם הולכים [במידה ו..] למה שחשוב להם. ונכון שאמרו לא לוותר על החלומות- אבל יש חלומות פחות חשובים ויש יותר. אתה גם מדבר בשם כולם. אני לא כ"כ פטריוטית כמוך. ולא יודעת...אתה מדבר בשם כולם-השאר לא אמרו את דעתם בעניין.

count on me

New member
לא רוצה ללכת להפגנה

מעדיפה להיפגש בקניון+מסעדה+אוכל+צחוקים+סרט טוב...חח

count on me

New member
זהו...חייבת להגיב

קצת הגזמתם.....קצת הרבה....אם אנחנו לא מכירים אחד את השני "מספיק"....הינה הגיע הזמן וההזדמנות..דבר שני אפשר בקלות להתחבר..ולדבר...לא מראש צריך להגיד אין נושאים משותפים....כאילו שכל מה שנדבר בדוגרי זה על מיכא"ל בלבד....תסמכו קצת על עצמכם...אפשר להיפגש להכיר, לצחוק..להיכנס לסרט טוב..ליצור חברויות...שגם אם לא תירצו יופתחו...לאכול...להעביר את הזמן בכייף...מישהו מוכן להסביר לי מה יש להפסיד?למה כל כך הרבה פסימיות?אין רצון להכיר אנשים חדשים?להתגבש כפורום?ובכל זאת לא נוח לכם...אל תבואו...תבואו לא תרמו תיסתובבו....

למעלה