מפגש פורום

facundo te amo

New member
מפגש פורום ../images/Emo204.gif

מה דעתכם על מפגש פורום שיתקיים בזמן הקרוב?

count on me

New member
../images/Emo127.gifאני בעד !

כל אחד יציע 2 תאריכים הנוחים לו בחודש הקרוב.... לבסוף ניבחר שני תאריכים...ומשם רק אחד..! כמובן מעכשיו צריך להבין שיש צורך להיתפשר... לאחר שנקבע תאריך, נקבע שעה, תוכן ומקום...!! יכול להיות מגניב וכייף מאוד... איפה ההתלהבות שלכם מיכאלים? שכל אחד יסמן
או
אם הוא בעיניין.. תודה :)

זה פורום מיכא"ל ואלה האנשים בו

אל תהיה בו אם זה לא מוצא חן בעינייך. אני לא חושבת שתחסר פה לאף אחד.

לא צריך להיות כ"כ מגעילים..

למה שהוא לא יחסר לאף אחד. כול אחד חלק מהפורום. לא צריך להגיד דבר כזה לאף אחד.

toty17

New member
מסכימה

1. אני לא מכירה מספיק את האנשים פה. 2. על מה באמת נדבר!? ואני לא מזלזלת.באמת. רק אם תחשבו על זה תגלו שאין לנו נושא שיחה. אלא אם כן יש כאן אנשים שמכירים אחד את השני מהבית. אני לא כזו. לכן אני לא אשתתף. אבל זה דווקא רעיון נחמד,אני חייבת להגיד. המשך יום מקסים

אם בפורום אין לכם על מה לדבר..

והדבר היחיד שמגיבים אליו הם הדעות השנויות במחלוקת שלי, אז בשיא הרצינות, מה תעשו במפגש פורום ? נדבר על אלף החשבונות שיש למייק בתפוז ?

שמעת על חברים?

זה מצב כזה שקורה כששני אנשים מדברים אחד עם השני עם כל מיני נושאים. מוצאים חן אחד בעיני השני ומפיקים הנאה מבילוי יחד ושיחות. כמובן צריך כישורים חברתיים מסויימים כמו היכולת להיות נחמד לא לזלזל בדברים של אנשים ולהתייחס אליהם בכבוד לא להגיב באנטיות ומרמור לכל דבר עכשיו אחרי שהסברתי אתה מבין מה מטרת מפגש הפורום? יופי... כנראה שאתה ממש שוגה בהזיות אם אתה חושב שאתה מחזיק פה את הפורום... הפורום הזה קיים כבר 3 שנים בערך היה קיים ושרד יפה מאוד גם בלעדי הנוכחות המסוכנת והשנויה במחלוקת שלך. ואין לי ספק שאם תחליט לכבד אותנו בחוסר נוכחותך שהיא בלתי נעימה בכל מקרה הוא ימשיך לשרוד.

למעלה