בינתיים כל התאריכים בסדר לי
H Hadartal13 New member 29/11/10 #29 מי בא מהכיוון של ראשון - רכבת ראשונים ? לא רוצה ללכת לבד ופעם קודמת אופיר הבריזה לי !!! אוני לא יכול לבוא בתאריכים 8-9\12 ואני ממש רוצה לבוא .... תתחשבו
מי בא מהכיוון של ראשון - רכבת ראשונים ? לא רוצה ללכת לבד ופעם קודמת אופיר הבריזה לי !!! אוני לא יכול לבוא בתאריכים 8-9\12 ואני ממש רוצה לבוא .... תתחשבו
י יעלי וזה New member 29/11/10 #33 אני באה מראשון ואני מגיעה עם קסם (שגרה בחולון) אולי אבוא באוטו ואז אקח אותך =) ואם לא אז תבואי איתנו בתחבורה ציבורית
אני באה מראשון ואני מגיעה עם קסם (שגרה בחולון) אולי אבוא באוטו ואז אקח אותך =) ואם לא אז תבואי איתנו בתחבורה ציבורית
פ פשוט שייי New member 30/11/10 #41 לאאאאאאאאאאאאאאאא שוב ניתקל בבוגרי כוכב נולד? או במעריצות צווחניות של ג'סטין ביבר??? נהייתה לי טראומה מהמפגש האחרון..אך..אך...היה כזה כיףףףףףףףףףףףףף...
לאאאאאאאאאאאאאאאא שוב ניתקל בבוגרי כוכב נולד? או במעריצות צווחניות של ג'סטין ביבר??? נהייתה לי טראומה מהמפגש האחרון..אך..אך...היה כזה כיףףףףףףףףףףףףף...
I I מ י ר ב I New member 1/12/10 #53 האם תנפנף בבלקברי למרות שהתוכנית מפרסמת את נוקיה. די,הרגת אותי. חחחחחחחחחחחחחחח
I I מ י ר ב I New member 1/12/10 #57 ראיתי.חמוד כזהההה הוא מת על עצמו,אין דברים כאלו.אבל אני מתה עליו.
א אופיר1232 New member 29/11/10 #38 יש מצב שאני יבוא טלוי אם הדר יבוא או לא וכל יום טוב לי חוץ מיום שני