עובד באבטחה...G4S....בלב המפרץ
י יעלי וזה New member 29/11/10 #16 סתיוי זה הזמן לציין ש חסר לך שאת לא באה!!!!!!!!!@#!@% תקבלי מכות בטוסיק. חח זוכרים שלמפגש הקודם באתי ישר מהבסיס עם התיק של ה9400 ליטר?
סתיוי זה הזמן לציין ש חסר לך שאת לא באה!!!!!!!!!@#!@% תקבלי מכות בטוסיק. חח זוכרים שלמפגש הקודם באתי ישר מהבסיס עם התיק של ה9400 ליטר?
V veredmp New member 29/11/10 #23 נכון לעכשיו, כל הימים נוחים לי אני אבוא מהעבודה, אז יש מצב שטיפה אאחר, אבל אני רואה שכולם טיפה מאחרים, אז הכל טוב
נכון לעכשיו, כל הימים נוחים לי אני אבוא מהעבודה, אז יש מצב שטיפה אאחר, אבל אני רואה שכולם טיפה מאחרים, אז הכל טוב
י יעלי וזה New member 29/11/10 #24 כולם טיפה מאחרים, אבל אין שעה למפגש../images/Emo6.gif אולי פשוט נתחיל אותו יותר מאוחר ממה שכולנו חושבים לעצמנו, ואז לא יהיו איחוריםD:
כולם טיפה מאחרים, אבל אין שעה למפגש../images/Emo6.gif אולי פשוט נתחיל אותו יותר מאוחר ממה שכולנו חושבים לעצמנו, ואז לא יהיו איחוריםD:
ס סתיוי17 New member 5/12/10 #62 אוקי יש מצב שאגיע.. אנחנו יוצאות מג'וערה בעשר בבוקר. מקסימום אאחר קצת
A almoglebar New member 29/11/10 #20 יאו באסה אני בימי שני וחמישי בחוג דרמה שלי מ5 ורבע עד 9 ורבע... והחוג בחולון...