מפגש פורום

מפגש פורום../images/Emo163.gif

בואו נתחיל להציע תאריכים! אמנם לא מרגישים את זה, אבל חנוכה זה כבר השבוע. כדאי שנשריין תאריך לפני שכולנו קובעים תוכניות לחופש.. (מירבי - אני מעבירה (מחזירה?) אלייך את הארגון רק רציתי להעלות את הנושא) **קרדיט לעדי על התמונה המהממת!
(היא לא מרמזת על זה שקרן מגיעה, כי היא לא. סתם התחשק לי לשים אותהD: )

I מ י ר ב I

New member
הנה תאריכים../images/Emo137.gif

תבחרו איזה הכי נח לכם ותשרשרו לכאן. בואו נעשה מפגש חנוכה המוני... תבואו!! *נבחר יום ואז נסגור שעה ומקום(זה הדבר היותר קל בעסק).המפגש יהיה אחה'צ. 6.12-יום ב' 7.12-יום ג' 8.12-יום ד' 9.12-יום ה'

איריס מ

New member
נראה לי שהכי נוח מבחינתי

יום חמישי - 9.12, למרות שכל התאריכים פנויים אצלי.

BRANGELINA

New member
אני עובדת בדיוק בימים האלה

עד 4 וחצי אבל לא אכפת לי לבוא ישר אחרי העבודה:) אני יכולה בכל הימים כרגע

BRANGELINA

New member
בסוף בסוף הכי בטוח והכל אני כן עובדת בחמישי..

חחחח שיגעו אותי@

למען האמת

הייתי מעדיפה כל יום חוץ משני וחמישי כי יש לי קורס. אבל אני רואה פה שהרוב יכולים בחמישי, אז אזרום.:) אולי אאחר טיפה ואגיע מותשת, אבל תקבלו אותי בכל מצב נכון?

לא מאוחר ../images/Emo13.gif

עד 2 וחצי, אני חוזרת הביתה בתחבורה ציבורית וזה לוקח זמן ככה שאהיה בבית ב3 וחצי. בעיקרון אני יכולה לבוא ישר מהקורס אבל אני מעדיפה לעבור בבית לאכול, להתרענן, להחליף בגדים.. נראה לי שאוכל לצאת מהבית בסביבות 4-4 וחצי

בעיקרון כל הימים מתאימים לי....אך בדרך כלל

אני יוצא לחופשים בימי שלישי ורביעי...אז ה7,או ה8 ממש נשמעים לי סבב..אם יהי העינות לתאריך אחר,אבקש יום חופש ספיציפית....

אז יום חמישי? אוי ואבוי../images/Emo122.gif בדרך כללל

היום הזה הכי עמוס..נראה אם יוותרו עליי ביום שכזה...

בידיוק,רק בגלל שזה יוום קשה,ישימו אותי

לילה....שמים אותי רק לילות בזמן האחרון....אראה מה אפשר לעשות...בדרך כלל לא בחופש ימי חמישי..אך ארשום....יש זמן עד אז:p מקסימום רובכם תראו אותי בהופעה:p ורד תהיה חסרה לי מאוד...אז אשמח למפגש

במה אתה עובד?

וגם אם ישימו לך לילה זה בסדר
לא? ד'א אני לא מגיעה להופעה ב1.12 אבל אני מגיעה ב16.12
!

למעלה