מפגש פורום

מפגש בכיף אבל לגבי שעה ממש אין

לי מושג מה יהיה אתי בעוד חודש פלוס כי אני מתחילה סימסטר חדש בלימודים ואין לי מושג איך אלמד.אני אנסה אולי לשכנע את ניבה לבוא גם אם היא תרצה.

אה אוקיי סבבה...

כן כן בבקשה תשכנעי את ניבה,יהיה ממש כיף אם גם היא תבוא. ואני מקווה שגם את תוכלי להגיע כמובן...

עדי18

New member
אני........

אני לא יכולה בשעות הבוקר......כי אני בצבא כרגיל...... אז אני יכולה ככה מ 18:00 בערך....... יום שישי זה סיפור אחר.....

i love yuda

New member
אני יכולה....

רק באמצע שבוע כי אבא שלי עובד קרוב לתל אביב, אבל יום שישי לא נראה לי שאני יוכל...

אהה..אני מבינה......

אז מצטערת,עדי.לא נראה לי שנוכל לעשות מפגש ביום שישי. אין אפשרות שיהיה לך חופש ביום אחר?

עדי18

New member
אני לא יודעת.......

יכול להיות שיהיה לנו חופש ביולי..... אבל אני לא יודעת אם זה בטוח או לא..... באמצע שבוע אני יכולה אבל לא בשעות הבוקר.....

עדי18

New member
בעיקרון רק בערב.......אלא אם כן

יהיה לי חופש או משהו....... בכל זאת זה צבא ולא ביצפר, אז אין לי חופש כמוכם.....

אווווווף אז מה נעשה??????

שעה 18:00 מקובל על כולם?עדיין לא מחשיך בשעה כזו וזו שעה די נעימה...תחשבו על זה...

יופי אז יש לנו שעה כן או לא?

נראה לי שכן כי אני רואה שאף אחד לא התנגד.... אז יש לנו מקום:עזריאלי ושעה:18:00 עכשיו רק צריך למצוא תאריך.יאללה חבר'ה לזרוק תאריכים מאמצע יולי שמתאימים לכם!

חח יופיייייי

אבל רק שתי בנות זה לא מספיק,אז יאללה חבר'ה להתעורר! קדימה לזרוק תאריכים!איזה תאריך הכי נוח לכם לעשות מפגש באמצע יולי?

i love yuda

New member
אין, אני לא יכולה...

אמרתי לכם אני יכולה רק בשעות הבוקר... אבל כמו שאמרתי כשניסינו לארגן מפגש בעבר תפגשו לבד ואחרי זה תספרו מה היה....

באסהההההההההההההההה

טוב אז נעשה שני מפגשים: מפגש אחד עם עדי,ומפגש אחד עם מעיין. אוקיי? מפגש אחד יהיה בשעה 11:00,והמפגש השני יהיה בשעה 18:00. עכשיו,איזה תאריכים מתאימים לכן בנות?

SofyTofy

New member
22 ליוני בבקשה בבקשה../images/Emo70.gif

בבקשה שהמפגש יהיה ב-22 ליוני (יומיים אחרי סוף הלימודים) כי אז יש מפגש פורום חברים (כנראה שבתאריך הזה) ואני לא חושבת שאני יכולה לנסוע פעמיים לעזריאלי (אחרי הכל, אמא שלי צריכה לנסוע איתי) אז עדיף לי ששני מפגשי הפורומים יהיו באותו זמן...

SofyTofy

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif

חחחח.... בבקשה בבקשה
אחרת אני כנראה לא אוכל לבוא ואני מתה לבוא

למעלה