מפגש פורום

SofyTofy

New member
שירשור מפגש../images/Emo103.gif

השירשור הקודם לא יקפוץ והוא גם ארוך מדי. כל מי יכול להגיע ל: עזריאלי, בתאריך 15.7.03 בשעות הצהריים ישרשר
או
להוסיף:
שעה מועדפת [עדיף הצהריים]
מקום מפגש עדיף [בתוך עזריאלי]
כמה זמן ברצונך שייערך המפגש. זה הכל. תודה.

SofyTofy

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

15:00
ליד בתי הקולנוע
שעה להגיב רק להודעה שלמעלה כדי שיהיה (פעם אחת) שירשור ישר. תודה.

אבל אמרנו שהמפגש ב-18:00

אני לא יודעת אם אני אוכל יותר מוקדם.חשבתי שזה בסדר מבחינתך.

SofyTofy

New member
אה אוקיי...../images/Emo103.gif

מצידי זה בסדר, כל עוד מפגש פורום חברים לא יהיה באותו זמן. פשוט חשבתי ששעות הצהריים יתאימו יותר לשאר המשתמשים. לי זה לא משנה.

סבבה.

אז בכניסה לעזריאלי בסדר?הכי פשוט. ובקשר למשך הזמן של המפגש->לדעתי זה משהו שלא צריך לקבוע.זה נקבע באופן ספונטני וכל אחד יישאר עד מתי שנוח לו.

SofyTofy

New member
לא לא לא לא../images/Emo103.gif

בבתי קולנוע, יש כמה כניסות וזה לא יהיה טוב בשבילי.

אני לא מכירה את המקום.

אני מפחדת להסתבך שם.אין לי בעיה להיפגש איפה שתחליטו,אבל בבקשה תסבירו לי איפה זה.טוב?

SofyTofy

New member
זה מקום ממש ברור..../images/Emo103.gif

בתי הקולנוע מאוד גדולים.. נורא קל למצוא.. ותמיד אפשר לשאול...

סיכום:

המפגש יהיה (כנראה) ב-15.7.03 בשעה 18:00 בעזריאלי,ת"א ליד בתי הקולנוע.אתם יכולים להביא איתכם את מי שבא לכם,ומשך המפגש לא מוגבל.... שאלות? אז מי בא?

עדי18

New member
../images/Emo45.gif

כן סבבה ניפגש ליד בתי הקולנוע ואני יכולה רק מסביבות 18:00 כמו שכבר אמרתי נקווה רק שלא יהיו אצלי שינויים של הרגע האחרון כמו שמירה......

אני באה../images/Emo45.gif

אם לא יצוצו שינוים של הרגע האחרון אני אבוא.מבינה שאף פעם עוד לא נפגשתם מחוץ לפורום יהיה נחמד להכיר את האנשים והפרצופים מאחורי הכינויים.וכדאי גם להכין מדבקות עם שמות וכינויים וכל מי שבא לשאול את שמו ולתת מדבקה.וגם אפשר להביא מצלמה מי שרוצה ולהצטלם אם מישהו ירצה אני אביא מצלמה.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

איזה כיף!!!!!!!!!!!אני שמחה!!!!!הלוואי שכולנו נצליח להיפגש סופסוף!!! סליחה שהגבתי רק עכשיו...........יום הולדת שמח מתוקה!

זה יוצא קרוב מידי ליום הולדת של

יערה,אז לא בטוחה אם זה יהיה בסדר מצידה.אבל מבחינתי אין בעיה כרגע.

טוב אם אף אחד לא מגיב זה אומר

שכולם מסכימים? אוקיי,אז המפגש יהיה או ב-14 או ב-15 ביולי.מה אתם מעדיפים?

למעלה