מפגש פורום - תודה

../images/Emo10.gifאני מבין שאת מנסה לחלץ את מיתר..

לא יעזור לך (ולה). מזלה, שהיום השיעור האחרון... |דוד מתכנן הדגמות מיוחדות של מה אסור לעשות בשיאצו| MUAHAHAHA

SideKick

New member
את מיתר?

את הלמבאס ! וחוץ מזה - אם ברצונך בנקמה קטנה (ומתוקה) - השלך עליה כיכר.

לא-לא,

אני רוצה את הקורב - סליחה, המטופלים שלי, שוכבים חסרי-אונים. אם היא מספיק רחוקה בשביל שאצטרך לזרוק, היא עוד עלולה להחזיר.

אה. אופס. סליחה על ההברזה.

לצערי גוייסתי למסיבה של הביצפר. אני מבטיחה לשכב חסרת אונים בהזדמנות אחרת (לא קבענו לירות בדברים בעוד שבועיים?)

קבענו, קבענו... וכנראה שעוד תהיה לך

הזדמנות. המדריכה החברתית העבירה הרשמה לכל מי שרוצה מחזור ב' וכולם נרשמו. אם לא תמהרי, לא יהיה לך מקום...

נו, זה מה שקורה כשאתה פותח חלון

לכתוב תגובה, ושולח אותה שעה ומשהו אחרי...

freearth10

New member
אז את מביאה למבאס למפגש הבא?../images/Emo6.gif

לטעם שלי הלמבאס של דוד היה מממ... ממש טעים. ונראה לי שלא הייתי היחידה. מאיה

וואו... תודה ../images/Emo9.gif

אם גם במפגש הפורום הבא יהיה למבאס, אז מבחינתי כבר אפשר לכלול אותי ברשימת המשתתפים.

SideKick

New member
היום שאחרי...

תודה על התודות ותודה לכם בעצמכם שבאתם והבאתם והייתם. הדקות הראשונות שבהן פרצופים חדשים ולא מוכרים מתקבצים ביחד, לעומת שעתיים ושלוש לאחר מכן, כשנפרדים בחיבוקים ובתחושה של קרבה. ואחר כך, באוטו, בדרך הביתה, כששיחזרתי והעברתי בראשי מה היה - קצת הצטערתי שמרוב התרגשות לא דיברתי יותר על הקשר שבין הניה לבין הילינג וטיפול. והצטערתי שאת השיחה שקיימנו בסוף, בשמונה עיניים, לא עשינו לפני כן כשעוד כולם היו נוכחים. וגם שלא עשינו היכרות יותר לעומק. ומצד שני - אם היינו מספיקים הכל במפגש הזה - מה היה נשאר למפגש הבא? ומשהו פרקטי - אם מדברים על מפגש דרומי (דוד - הכפפה אליך!) הרי שכדאי לעשות זאת עוד בטרם קיץ (ענייני מזג אוויר). מקווה שבמפגש הבא תהיה נוכחות מסיבית יותר. רות
(ועכשיו לפרח גם יש משמעות)

SideKick

New member
ואם ממילא כולם נוסעים ברכבת...

אפשר לעשות מפגש פורום בקרון האחרון

אויר2אש1

New member
לא באתי יש תמונות ?

בקושי כותב פה (שלא כמו בעבר) אבל יש כמה אנשים פה שמכירים אותי מלפני כמה חודשים ... שנה שנתיים אולי פעם אני יחזור לכתוב כאן תמונות בשביל שהיה קצת פיתוי לבוא למפגש הבא ... חוץ מהלאמבאס שמסקרן אותי...

0 אור 0

New member
אני דוקא הצטערתי בגלל הניע

מאד רציתי לראות ולהתנסות .. למרות שאם כבר עוררתם את סקרנותי אשמח לטעום את כל הגירסאות ללמבאס. וקרית גת זה פשוט נהדר בשבילי - ממש קל"ב.

freearth10

New member
ואיפה ישנים../images/Emo1.gif?

רק שכחתם ילדים, שאנחנו נפגשים ביום שישי. וביום ששי, שתיים בצהריים, שום רכבת כבר לא משקשקת :)) .

למעלה