מפגש פורום - תודה

eyal gaash

New member
מפגש פורום - תודה

תודה אישית לכל מי שטרח והגיע, ובמיוחד ל-SideKick שאירגנה את המפגש. השיעור ב-NIA היה חוייה נהדרת, והסבריו של דוד על הטאי צ'י והקשר לרפואה הסינית היו מאלפים. היה כיף לראות את הפנים החבויים מאחורי הכינויים וחבל שלא יותר אנשים הגיעו להשתתף בחוייה. אז שוב תודה ולהתראות במפגש הבא, איל

../images/Emo51.gif גם ממני!

למנהלתנו הנמרצת על הארגון והשיעור המענין, ועל השעועית לימה שתצטרף אחר-כבוד לבישולי
לאייל געש על השתיה
למאיה על התמרים
לנאוה שהביאה את מאיה
ואת עצמה
לאילן ויטמן שזכה ל"נחת זרועי"
ועזר לי בהדגמות
, וגם נהנה מזה
היה כיף לראות את האנשים שמאחורי ההודעות. צריך לעשות את שוב... בבאר-שבע!!!

../images/Emo4.gif שכחת את אירית ../images/Emo24.gif לאירית

אז תודה גם ממני לכולם שהיו והביאו ונתנו הייתי אומרת להתראות במפגש הבא אבל... באר שבע

freearth10

New member
../images/Emo51.gif לרות

ששיתפה אותנו בעשייה שלה והצליחה לתסכל חלק מאתנו ולדוד על ההפעלה בטאי צי ועל הנסיון ללמד אותנו עוד פרק בתורה הסינית ולכל מי שטרח והגיע.
מאיה

באיחור אופנתי, תודה גם ממני! ../images/Emo13.gif

תודה ל-SideKick על הארגון ועל השיעור הכייפי (כשחזרתי הביתה, אמרו לי שאני ממש פורח; את חושבת שיש קשר בין זה לבין דימוי הפרח בשיעור שהעברת?
), ולדוד על שהרביץ בנו הסברים מרתקים, על ש"הרביץ" לי באופן אישי (וגרם לי להצטער על שהפסקתי בזמנו ללמוד טאי צ'י; פשוט שכחתי כמה זה נפלא) וכמובן על הלמבאס המדהים! כשאני נזכר שלפני המפגש חשבתי שלמבאס זה במבה, אני מסמיק מבושה...
תודה מקרב לב גם לכל שאר המשתתפים - מאיה, עירית, נאוה ואייל - שהגיעו עם ראש ולב פתוחים ועם מאכלים טעימים, והשאירו לי טעם של עוד (אני לא מתכוון רק לאוכל!
). תכננתי להישאר לאחר השיעורים ולפטפט אתכם מעט, אבל אילוצי זמן חייבו אותי להיעלם. טוב, אני מניח שאצטרך לחכות למפגש הפורום הבא - אני רק מקווה שלא אצטרך להמתין שנה בשביל זה. שיהיה לכולנו שבוע נפלא.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאילן ויטמן,

אילן ויטמן, הרייני להודיע קבל עם ופורום, שעל ההודאה הפומבית שבמבה זה לא למבאס, אתה מקבל את "אות מסדר הלמבאס"!
טוב, אז מה זה באמת למבאס? הנה דוגמא אחת. אני הכנתי משהו אחר... ומי שלא יגיע למפגש הפורום הבא לא יידע!

עזוריאל

New member
וואו וואו וואו איזה עץ מדהים!!! אני

מניח שמדובר בעץ טרופי שאי אפשר לגדל בארץ, אשמח לגלות שאני טועה.

מאיר72

New member
ידי בודהא

זה צמח מרפא סיני שהפרי שלו נראה כמו כף יד. צמח מעולה להנעה של QI בגוף נקרא בסינית FU SHOU והוא מועיל לכאבים הנגרמים כתוצאה מסטגנציה של הכבד. לא פלא שטולקין בחר לשים את זה בלמבס.

לא נראה לי שטולקין הבין משהו ברפואה

סינית, למרות שאני לא בטוח... בכל מקרה, בספרים שלו אין פירוט מדויק של המתכון, וכל מה שיש ברשת (ויש הרבה - אני לא היחיד שחשב על זה...) זה רק השערות ונסיונות.

טולקין אמר שאין הבדל בהרכב הכימי

בין לחם רגיל לבין למבאס. צר לי לאכזב את כל הממתכנים. ודוד, היחס בין הלמבאס שלך לבין טעם הוא כיחס בין פריחת חרוב לבין ריח. אוקי? (אם כי זה הולך ומשתפר עם הזמן).

אההה... מישהו יודע מה הריח של פריחת

חרוב? (אני צריך להחליט איך להגיב לזה, ואין לי מושג מה הריח...) חוצמזה, מילא שאת מקלקלת לנו תיאוריות, אבל ככה לרדת על כל האנשים שניסו לייצר למבאס והקימו על זה אתרים ברשת? לא יפה...

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif מיתר!

מה שאת תעברי היום בשיעור שיאצו... כל ההדגמות של "מה לא לעשות בשום אופן!!!" - עלייך!!! (ואיזה מזל שהחלטתי לא ללמוד קנדו...
)

SideKick

New member
../images/Emo139.gifהריח של פריחת החרוב...

הוא באמת דומה להפליא לריחו של נוזל הזרע! ואפילו לא גיליתי את זה לבד. זה פרט שגדלתי עליו והוא רק התברר כנכון עם השנים. איך נקשר הקשר בין החרוב לבין הלמבאס, שטעמו נפלא בעיניי - נפלא מבינתי. אולי??? הארציות, השורשיות, מה שבשפת התנועה אני מכנה Grounding, תכונות שאפשר לקשור לשני אלה? אולי!

למעלה