מפגש פורום, מה דעתכם?

0 אור 0

New member
אני צריכה לחשוב איך להתארגן להביא משהו

כי אם זה יום חמישי אז אני מגיעה ישר מהעבודה (ובעברית: תשכחו ממגשי הסלטים המדהימים שהבאתי למפגש אצלך בבית, אין סיכוי שזה מחזיק מעמד יום שלם בדרך למפגש) אם למישהו יש הצעה או בקשה מיוחדת למשהו שאפשר להכין יום מראש ועומד בטלטולי הדרך , אני פתוחה להצעות

אור, רעיונות יש מפה ועד לשם...

לחם מעולה...למשל עוגיות יבשות וטעימות... וכיד הדמיון הטובה... אלו היו רק דוגמאות, אני סומכת עליך...

אפשר גם?

יום חמישי נשמע מצויין (יום אחרי התרמת הדם שאני מארגן, היעד הוא יותר מ-101 מנות דם)

0 אור 0

New member
רכשת מנוי??

המפגש רק למנויים
ברור שאתה מוזמן, ואם אפשר לתרום גם בדרום אז אני אשמח

התרמת הדם ביום רביעי 16.5

משעה 10 בבוקר עד 5 אחה"צ באיזור התעשיה הצפוני בלוד לפרטים נוספים למי שירצה להגיע 054-4776200

אני מסיים לעבוד ב-17:00, כך שאין סיכוי שאגיע

לפני 18:00. כמה שיותר צפון, כך אגיע יותר מאוחר. לגבי למבאס או
, הואיל ואני בא מהעבודה, שוב - אין התחייבות על כלום. אבל אני מתחייב לאכול!

טאוֹ

New member
נא להוסיף אותי

ויפהפיה שתתלווה אליי
(ולא, זו לא מירי בוהדנה
) אנחנו כנראה נוכל להישאר רק עד שמונה, אז: 1. נא להגיע בזמן! 2. נא להגיע עם שוקולד! 3. כל התשובות נכונות.

היסטוריית מפגשי הפורום

מפגש הפורום הראשון - תמונות המפגש השני - למה תמיד מצלמים את כולם אוכלים? המפגש השלישי התקיים אצלי בדירה (לא בצרפת, סתם בתל אביב) ומבחינתי היה נקודת ציון קולינרית. אחר כך עשינו שרשור מיוחד רק למתכונים... היו גם שני מפגשי וויברוצים שדוד הנחה, מפגש בהשתתפות הדלאי למה ומפגש צפוני במיוחד עם בורקס נבטוטים. במקום לארוז אני יושבת עם מאמרים ואלבומי הפורום... אם יימצא משתתף אמיץ שיביא את שרשורי הרשמים מהמפגש, הוא יקבל חיבוק ושוקולד מהדיוטי פרי. מישהו...?

הסירו חשש מליבכם

זה הפלוס בלעבוד מהבית אור, תשאירי את הסלטים בשבילי...
... צפיתי בתמונות שצירפת מיכל, מדליק ! אני ממש חדשה כאן מסתבר, כולכם מכירים כבר כל כך הרבה זמן.... מחכה ומצפה.

0 אור 0

New member
ואם כבר המיפגש אצלך בבית

אז אשמח לראות את המוצרים שלך, ואולי במסגרת התוכן את יכולה להעביר משהו שקשור לשמנים? למרות שאני לא הגעתי אף פעם למפגש ויברוצים, אז גם זה מתאים לי ...

../images/Emo24.gifבשימחה רבה

חדר העבודה שלי פתוח תמיד ואשמח להכין שולחן עם טסטרים שתוכלי להתמרח לחוות ולהסניף.... לגבי הרצאות,,, זה לא אני. לא אוהבת לדבר מול קהל כמו מורה. אבל... נשב על קפה בצוותא, וברמת השיחה תאמיני לי שאני לא סותמת כשמדברים על צמחים, שמנים וקסמטיקה...
הילה

yoelnd

New member
שישו ושימחו.....

אז ככה, קודם שבוע טוב! אישית לא אוכל להיות ביום חמישי אלא אם מישהו בא מהצפון ואוכל להצטרף אליו לנסיעה - אני צריך להיות באמירים ביום שישי על הבוקר מוקדם וחשבתי כבר ביום חמישי בצהריים לצאת..... אז מי בא מהצפון - איזור אמירים ???? אומנם היה המפגש על הדשא אצל הוריי בקיבוץ אבל לא ליד הפרות - וגם זה משהו....... אז צריך החלטות מהירות וגם בגלל השינויים לעבודה.......

2_be

New member
בשביל מה אני פה?../images/Emo98.gif

המפגש הצפוני האחרון http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=86520071 המפגש שהיה לפני שנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=78492652&archive=1 מפגש עם הדלאי למה (או בשמו האחר ויברוצים וחתולים) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=72104093&archive=1 מפגש ויברוצים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=58880991&archive=1 נראה לי מספיק בשלב זה

../images/Emo192.gifבוקר טוב לכולם

נחתתי לפני שעות ספורות ואני עדיין מתאוששת. אם מישהו יכול לקחת את הפיקוד ולעשות רשימה של מי יכול לבוא ומתי, ולבדוק אם כדאי בכל זאת לשנות את המועד, כי כמה חברים יקרים לא יכולים לבוא או מוגבלים בזמן, אשמח.

yamit23

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif, ולגבי המפגש

ניסיתי להגיע שוב עם ה
ל
, אבל טאו שוב גמר הכל
לגבי המפגש, אני מאשרת את הגעתי, אך רק אם נישאר ביום חמישי (מבין האופציות שהועלו). אם המפגש יהיה "באזור המרכז", ולא בת"א עצמה, אשמח לטרמפ מת"א למקום המפגש. לא יודעת עדיין מה אביא, אך אני תהיה לי אפשרות להכין ממש לפני, אז נראה לי שזה יהיה משהו טעים ואכיל (סלט / פסטה / אורז / תפו"א זה בגדול האופציות). להתראות

0 אור 0

New member
אני יכולה להציע טרמפ מהדרום

או אולי מצומת קרובה - אבל אין שום סיכוי שאני אכנס לתל אביב , אפילו בשבילך. מה יש לך לחפש שם?

0 אור 0

New member
מתפקדים למפגש - יום חמישי

נא לסמן
או
לגבי הגעה למפגש ביום חמישי הזה בשעה 18 בבית של הילה במושב רינתיה

0 אור 0

New member
ריכוז העונים עד כה

יגיעו: טל WhiteBear (אולי) ימית אור הילה דוד (מאחר טיפה?) libe3 תמימה האחת אלה בלה מיכל הלב טאו איציק לביא יואל (אם יהיה לו טרמפ מאמירים) לא יכולה להגיע : מיכל הררי השאירה הודעה לא ברורה BE2 סך הכל קבוצה יפה מאד למפגש מה עם האחרים?

למעלה