מפגש פורום, מה דעתכם?

מפגש פורום, מה דעתכם?

חברי פורום ותיקים וחדשים, סמויים ופעילים: טאו חזר זה מכבר ואני מתכוונת להגיע לביקור-בזק בארצנו הקטנטונת. אם נהיה ספונטניים מספיק נוכל לארגן מפגש כבר בשבוע הבא. אני מציעה שניפגש באזור המרכז ביום שלישי או חמישי, ואם זה לא מסתדר, אז שני הבא (21 בחודש, נדמה לי). מה אתם אומרים, יש סיכוי? יש לכם רעיונות למיקום ולתכנים?

WhiteBear

New member
ובכן

יום שלישי הבא אין סיכוי. יום חמישי הבא - יש סיכוי. יום שני שאחריו, אולי יש סיכוי (לא זוכר) תכנים ?! נימצא משהו... מיקום ?? אין לי שמץ. טל.

yamit23

New member
חמישי הבא, במרכז../images/Emo35.gif

או בסגנון ארץ נהדרת: כן
כן
כן

0 אור 0

New member
טוב אם את באה מצרפת וטאו מויאטנם

אז מי אני שלא אגיע מהדרום, יום חמישי יותר נוח לי משלישי - בתנאי שזה בערב כמובן (בבקרים אני עובדת) אני יכולה לארגן מקום בבאר שבע אם רוצים, ואם רוצים שזה יהיה במרכז, צריך שתהיה נגישות סבירה שעוקפת את הפקקים הנוראים של יום חמישי

שלישי תלוי בשביתת הסטודנטים ../images/Emo4.gif

חמישי, יש סיכוי. עדיפות לאזור באר-שבע, כמובן, אבל גם קרית-גת עילית בסביבה. אם אין תכניות אחרות (ואם אצליח להגיע...), מוכן ללמד וויברוצים (שוב... לי לא נמאס מזה, אבל לכם?). לא מתחייב על תוכן קולינרי כלשהו, הדבר היחיד שהוסמכתי להכין במטבח הביתי הוא חביתה, וגם זה במגבלות קשות. ככה זה כשאתה פולני בבית מרוקאי...

yoelnd

New member
אמרת מושב אמרת קיבוץ....

היי אין לי בעיה לארח שוב בקיבוץ השוכן למושב של הילה........ למי שזוכר..... מדובר בבארות יצחק ליד רינתיה מזור. אני יכול ביום שלישי ערב או שני המאוחר יותר...... בבריאות

libe3

New member
גם אני

יום שלישי בעלי לומד, לכן אז עדיף יום חמישי, או שני. אם אפשר.

0 אור 0

New member
היה איזה מפגש פורום שהבאת למבאס

אני לא הגעתי ומאז אני מפנטזת עליו ...

יש סיכוי לספונטניות ../images/Emo9.gif

טרם התייעצתי עם היומן והמשפחה... אבל על פניו נראה לי שבסדר גמור ביום חמישי... (אחה"צ, בערב, מתי?) באיזור המרכז, לא דרומה מכך (... אני באה מהצפון...אמנם לא מויאטנם או צרפת...אבל בכל זאת...) אצל הילה נשמע לי אחלה- עם כזו הזמנה ....מממממ....תה צמחים גם אצל יואל נשמע אחלה... הזדמנות להכיר את הפנים שמאחורי השמות והכתבות... ולפגוש שוב את האנשים הנפלאים שכבר פגשתי בפעם הקודמת...
תמי

משתתפים עד כאן...

נראה שלרוב חברי הפורום מתאים יותר להגיע ביום חמישי. מתפקדים עד עכשיו: טל WhiteBear ימית אור הילה דוד (אולי) libe3 תמימה האחת אלה בלה מיכל הלב כל שאר חברי הפורום כנראה יצאו לסופ"ש. כשתצא השבת נשמח לשמוע גם מהם (מישהו אמר טאו?) נשאר רק ללהחליט איפה ניפגש, מה כל אחד מביא ומה התכנית. אני באופן אישי אשמח לתכנית קצרה יחסית, שתאפשר למי שמעוניין להחליף טיפולים וכמובן לדבר ולהעמיק את ההיכרויות בינינו. אני עולה על מטוס אחר הצהריים ואנחת רק מחר בבוקר, אשתדל לעקוב אחר ההתרחשויות...

שידור חוזר?

עוגה לכולם ועוגה אחת לטאו? (שוקולד כמובן...)
בתנאי שטאו מגיע כמובן...

אני שמחה שקלטת את הרעיון

בלי שבכלל היה צריך להסביר! אגב, כל זה מזכיר לי שלפני שנה בדיוק נפגשנו בקיבוץ של יואל. משפחתו המקסימה נידבה שירותים ומטבח וחיוכים לבביים, ואנו התכנסנו על הדשא (מאחורי הרפת, אם אני לא טועה). דוד הגיע עם רונית שהביאה עוגה לרגל יום הולדתו, ורק טאו שתק ולא סיפר שגם לו יש אוטוטו יומולדת. היה כייף...

טאוֹ

New member
כמובן שאני מגיע ../images/Emo99.gif

בתנאי שתמתין לי עוגת שוקולד נפרדת...

למעלה