מפגש פורום - חנוכה 2006

אז לכי לישון מוקדם יותר!

ואז תקומי מוקדם יותר..

Shiri from the block

Active member
זה לא משנה../images/Emo113.gif אני אצטרך רק ב-8 לצאת!! זאת שעה מוקדמת!! מספיק אני קמה בצבא כל יום ב-7:17../images/Emo122.gif ולהגיע ב-12 זה לא כזה נורא../images/Emo11.gif

נו! ובאיזה שעה את חושבת שאני אצא?

8-9! [אם חברה שלי תרצה קודם לפני המפגש להסתובב קצת בעזריאלי אז נצא מוקדם יותר.. ב8..] דיי להיות עצלניים
ובכל מקרה, את לא רוצה לראות אותי יותר זמן?

ringe lotte

New member
אני באה! ../images/Emo45.gif

יום רביעי זה סבבה אני עוד צריכה לקבל אישור על זה מהמפקדת שלי אבל לא נראה לי שהיא תגיד לא.

Eti No Name

New member
הלווו להתעוררררר ../images/Emo14.gif

נו נו נו
אתם ישנים אנשים!
הדר ירדן אביה שני עטר ועדן וכולםם להגיבבבבבבבב נוווווווווווווו!! יום רביעי ה-20 לחודש כולם בעזריאלי! מובן?

Shiri from the block

Active member
איפה סיון???../images/Emo113.gif תגידי לנו שאת גם יכולה להגיע../images/Emo10.gif אני מביאה את הגיטרה הפעם! אז אני אנגן הרבההה שירי בקסטריט!!

sivanick

New member
אעאע סורי על האיחור

אני אגיע אני אגיע! אבל ייקח לי זמן, נראה לי בשתיים ככה..

elinor carter

New member
אה וגם....

למי שביקשתי בננות את הדיסקים עם החומר של הכפרות... נראה לי מאתי מאורה קארין וזהבית אם אני זוכרת נכון! אז בבקשה אל תשכחו אותי! תודה מראש..... אוהבת המון......

לא שכחתי! בדיוק חשבתי על זה היום!

ורציתי להתקשר אליך כדי לשאול איזה חומר ספציפי את צריכה, אבל נזכרתי שאין לי את המספר שלך.. אני אבקש מחר מאחת מהבנות אם זה בסדר

elinor carter

New member
בטח שזה בסדר....

אני כעיקרון צריכה תמונות משנת 2005 עד עכשיו כי מסתבר שמצאתי את התמונות שהיו לי במחשב בדיסקים לפחות זה.... וכמובון את כל החומר על התוכנית של משפחת קרטר ראיונות וכ"ו ובכלל סרטונים משנת 2005 והלאה! תודה מראש....

אני אביא לך את כל החומר המדיה

על בויז דרך המסנג'ר כי הצורב שלי מת ...
בסדר ? וסוף סוף אני אראה אותךךך

למעלה