מפגש פורום - הקפצה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
סליחה על הבורות - מעגל מי ?

האמת שאני אשמח לנסות את נוביליס אבל היא נראית לי קצת כבידה למפגש פורום חורפי מזדמן.. אולי הרצאה קטנה לתוך השיטה ? ממבט קצר היא נראתה לי מעניינת אבל דורשת התעמקות. אם למישהו יש את הידע ואת הסבלנות לארגן "התעמקות" שכזאת , אני אשמח לקחת חלק פעיל כקהל פאסיבי

מעגל פילקים.

ההגדרה הכללית של פילק הוא מוזיקה שנכתבה על מד"ב, פנטזיה ומ"ת, בדר"כ ע"י חובבי התחומים הנ"ל- אבל רק 60-70% בלבד מהשירים שמוגדרים "פילק" ע"י חובבים אכן עונים להגדרה הצרה הזו.אתה מוזמן לקרוא את הכתבות של דידי חנוך ואסטרו-נעמי באתר האגודה לקבלת יותר פרטים. מעגל פילקים, כמובן הוא חבורה של אנשים שמתאספת במעגל ושרה פילקים יחד משירון משותף או על פי בחירת החברים, בכל צורה שהיא: מכאוס מוחלט שבו מי שמדבר ראשון שר ראשון עד למעגל נושאי שנע בכיוון השעון. נ"ב למכירים, שיריהם של "צבי הים" הם דוגמא טובה לפילק מ"ת

PUMI for ever

New member
אמממ ... עד כמה שאני בעד רעיונות

חלוציים, זה לא כל כך קורץ לי... לדעתי, מפגש פורום זה לבוא ולהכיר את האנשים שמאחורי המשתמשים, מאחורי הדמויות שמפרסמים, מאחורי הבדיחות, האותיות והעיקצוצים. להפוך את זה למיני אייקון... זה פשוט לא זה - לדעתי.

Nihau

New member
לא מיני אייקון! מפגש פורום!

בתור התחלה זה מפגש פורום. בדיוק למטרה שהעלית. אחרי האוכל ואחרי המשחקים הלא מ"ת אם אנשים לא רצים להתפזר אפשר לשחק מ"ת שאחר כך אפשר יהיה גם לדבר עליו... זה תוספת למפגש לא שיוני המפגש הקיים

DDN

New member
כן, אבל צריך גם פעילות חברתית

כלשהי. ומשחק, זה אחלה רעיון.

PUMI for ever

New member
צודק ב-100%

השאלה איזה משחק? אם באמת המטרה היא "ניסיון של משחק חדש בשביל להבין מה המהומה סביבו" הרי שמהר מאד סשן כזה של 6 שחקנים יהפוך ותוהו-ובוהו של נסיון הבנת חוקים, קפיצה של שה"מ בין שחקן לשחקן תוך כדי נסיון מענה לשאלות, חוסר הבנה, בלבול, וכיוב' הייתי מציע בשביל פעילות חברתית כמה משחקי לוח חמודים שלא צריך התארגנות אליהם, כמה משחקים ספורטיביים כמו פריסבי, והרבה אוכל לנשנש בזמן שמספרים חוויות ממשחקים ומהחיים :O

JuffoWup

New member
אני יכול להנחות אקזלטד

תולי אם יהיה מעוניינים- למשחק קצר של הכרות (לא יותר משלושה או ארבעה שחקנים).

DIDGIN

New member
אני מתנדב לפרנויה

ואם תהיה דרישה המונית, אולי גם להבים של ערפל

ogmios

New member
מצטער, אבל לא.

די ברור שההצעה למשחק HERO היא הרמה להנחתה שלי, אבל אני נאלץ לסרב. אני פשוט שונא לשחק עם אנשים שאני לא מכיר, ואתכם חברים, אני לא באמת מכיר. זו גם הסיבה שאני לא מריץ משחקים בכנסים (טוב, נו, זה, והרעש, והצפיפות, והעובדה שאני לא מוכן בשום אופן ששמי יקושר באיזושהי צורה לאותו ארגון שמרים ביזיון כמו הזירה). (היוצא דופן היחיד הוא כמובן הפליטסט של IDA שאני עובד עליו, אבל דווקא בגלל שהוא פליטסטס לשיטה חדשה, מעניין אותי לשמוע את דיעותיהם של אנשים שאני פחות מכיר את הראש שלהם)

מתנדבת לחומוס וא' הרשמה

אם צריך, כמובן. הכוונה היא לארגון סבבי משחק בהתאם לכמות האנשים שיגיעו ולכמות המנחים שמעוניינים להנחות. מעוניינים שאקח את התפקיד?

zigmond 69

New member
לדעתי

זה יהיה מצויין להריץ איזה משחק קצר ונחמד בזמן המפגש,גם להכיר את האנשים מאחורי הכינויים,וגם ללמוד על שיטות חדשות ומעניינות... אני למשל כבר הרבה מאוד זמן רוצה להכיר אקזלטד מקרוב,ואני אשמח אם זה יזדמן לי בעת מפגש פורום,בקיצור-ח"ח... zigmond 69-בר

ושוב - בעיית מקום

אם נהיה 12 אנשים במפגש הפורום, למשל, משחק אחד לא יוכל להכיל את כולם. לפיכך ההצעה שלי להיות א' רישום. נראה כמה אנשים רוצים להגיע וכמה אנשים מתוכם רוצים להריץ (ואילו שיטות), נערוך על זה סוג של הצבעה (מה הכי רוצים לשחק) ואז נתחיל לשבץ את המעוניינים כך שלא יהיו משחקים מפוצצים באנשים = פחות יעיל, פחות כיף.

DIDGIN

New member
מה בדבר

משחק שמדמה כנס דיפלומטי, בסגנון "המועצה" שלך או משחק מבוסס טארוט ששיחקתי בפסטיבל אחד לפני שנה וקצת? אולי מי שיארגן (אין לי בעיה לעשות את זה) יתן את הsetting ויהיה הסטוריטלר והשאר יהיו דיפלומטים שישוטטו במפגש הפורום כמו השחקנים רק ידברו על נושאים אחרים?

אתה מדבר על לארפ הטראמפים?

משחק משעשע. לא נראה לי שהעסק יתאים למפגש פורום, מכיוון שמשחקים כאלה לוקחים זמן רב (המועצה = 8 שעות...), ואנחנו צריכים מיני-משחקים כאלה של שעתיים, לא יותר, כדי שיישאר זמן למפגש הפורום עצמו - כאנשים ולא כדמויות. בנוסף, יש אנשים (ואני ביניהם, עמך הסליחה) שלא יאהבו להיות חלק מסמי-לארפ דיפלומטי כמפגש פורום. אני באה בשביל האנשים, בשביל להכיר קצת שיטות חדשות, משחקים חדשים, לשחק grave robbers... וכו' וכו'.

BluePrint

New member
אולי פיתוח רעיון עולם?

נראה לי שכבר הרבה זמן מסתובב לי בראש רעיון לעולם "כללי", אותו אני לא יודע איך להציג כדי לפרט על כל האפשרויות. מה שאני בטוח בו, זו נקודת התפנית ש"פותחת" את עולמינו המוכר לכל האפשרויות, אותן אני רוצה לכלול במבט של כ80-100 שנה לעתיד. נקודת התפנית היא ראיון טלביזיוני (specificaly, Larry King) שמשנה את ההשקפה על הסטוריית העולם המערבי. אבל כיוון שאני לא ממש בטוח שאוכל לכתוב את ההידודיות בצורה אמינה, אולי לערוך את הראיון "בשידור חי" לכל הבאים למפגש יפתור את הבעיה, וכולם יוכלו להשתתף כמתקשרים לתוכנית.

BluePrint

New member
back in action

abandon ship! abandon ship! we're docked, and life support has failed 3 hours ago. I want everyone on that derelict in 20 minutes! ---------------- sir! sir! captain, we've got power. are you sure? I see we're still lighting with our power packs, and I feel no vibrations. you'll feel them soon, sir, this engine is very silent running. the chief engineer says, that not only it's more powerful than our original engine, the drive is also nearly twice as fast as our old vessel's, and capable of superior maneuverability, if we can figure out the 64-streams power management system. that's very good news, lieutenant. back to your post. and until we get internal communications online, I'll be on the bridge. yes sir. --------------------------------- I see we have power, commander, how's the rest of the systems? all operational. this ship has most of it's systems hardwired to each other, the second engineering got the new drive online, navigation and communication came up with it. our own encryption box was automatically connected. we're just setting up the sensor array, and will soon be moving under our own power again. excellent, commander. helm, I know you weren't trained for this, but you're the man to figure out the controls, and I want maneuverability tests as soon as possible. we can go now, captain. these controls are not much different than what we used on our own ship, drive is online, sensors reporting nothing unusual... we can start now. go ahead, I want standard flight testing maneuvers A,C, and E. --------------------------------- captain, we have internal communication. good job lieutenant, now get started on th- --------------------------------- what just happened?! I don't know, captain. sir, navigation is dead. both power and drive are offline, sensors... inoperable. commander, get down to engineering and sort this out. --------------------------------- we're back online, captain. all systems back to normal. communication officer to the bridge, I want to- --------------------------------- what is going ON here?! we can't use internal communication, captain. explain yourself, chief. it's the interlocking systems, sir, for some reason the internal communication overloads the sensor array, and creates a feedback loop all the way back to the drive's power management system. power management shuts down to protect itself, and takes the whole grid with it. what is causing it? I think it's my fault, captain. we can't handle the 64-streams, and internal communications create fluctuations in the power grid, that quickly get out of control. can we use our own 32-streams power management system? I think so, captain, but we'll lose the advanced maneuverability benefits of the 64-streams. we'll still have more power, won't we? yes sir, our system can utilise the dual output configuration. even with 32-streams power, this vessel would still be faster. do it. aye. ---------------------------------- how does it look, commander? power is back on. engine and drive are online, sensors active, and internal communication is safe to use... but? but. although the long range transceiver appears to be fully operational, now we're having trouble activating the encryption box. I'm afraid long range communications would have to wait. what are we doing about it? all available hands are on it. they're running diagnostics and splicing cables as we speak. ------------------------------- communications to bridge. captain, encryption box is connected, outbound communications are safe. thank you, lieutenant. commander, set course back to known space, and send a message back to command: "T-371 is back in action."​
וזה בקצרה, התקלות שעיקבו אותי בהפעלת המחשב החדש. (אתם מוזמנים לנחש : ) רעיון וסגנון הכתיבה נגנבו ללא רשות מSabre Runner.

Nihau

New member
מעולה

והזכיר לי את אחד הקטעים הבודדים שחיבבתי ב"עידן הקרח" captain! ice berg ahead!

למעלה