מפגש פורום - הקפצה

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
מפגש פורום

יום שישי ה11 לנובמבר שעה 11 בבוקר פארק הירקון מול גשר העץ. מי מתנדב להביא שתיה קלה? מי מתנדב להביא חומוס? מי מתנדב להביא חומוס? מי מתנדב להביא סלטים אחרים לבחירתכם? מי מתנדב להביא חמוצים? מי מתנדב להביא כלים חד פעמיים? מי מתנדב להביא תרמוס עם מים חמים ומרכיבים לתה\קפה + כוסות לשתייה חמה? רצוי להביא כל כלי נשק מרופד אפשרי, צלחות מעופפות, כל משחק חוץ אחר. למביאי הקלפים ומשחקי הלוח- קחו בחשבון רוח חורפית ופוטנציאל גשם קל. המפגש יערך באם מזג האוויר ישתף פעולה יפה. אם לא - המפגש ידחה לזמן אחר, יוגבל בגיל, יערך במבצר צדק בשעות הלילה ויכלול משחק פורום מתח\אימה במשך כל הלילה (או כמה ממנו שידרש כדי לחסל את כל המשתתפים). ((תהיה מדורה, נא להביא גיטרות ופינג'אן)).

סנדרין

New member
...מי לא יבוא כי יש לו לימודים? ../images/Emo10.gif

תיכון-ארור-ימח-שמו.

מירטל

New member
לא נשאר גם אחר כך?

ז"א, אם את לא יכולה ב11, אנחנו כנראה נהיה שם גם ב12 או מאוחר יותר...

Galandor

New member
אני מקווה שזאת לא חוצפה מצידי אבל..

ביום שישי שאחרי היום המדובר אני לא לומד ובטוח אוכל להגיע......:) נראה לי שמדובר ב 18/11

Nihau

New member
זה יהרוס את הסדר ה*ראשוני* הקוסמי

אחרי הכל 18 זה כפולה של 2, 3, 6, 9, 18 וכמובן 1. בניגוד ל11 שהוא כידוע כפולה של 11 ו1 בלבד. האם אתה בלב שקט ומצפון רגוע יכול להרשות לעצמך חריגה כזו בוטה אל תוך טווחי מספרים מסוכנים כל כך??? תעלנ את ההצעה ואם לרוב חברי הפורום זה אכן נוח יותר מה טוב. אם לא, לא. בכל מקרה, יהיו עוד מפגשי פורום.

Galandor

New member
יפריע למישהו לדחות ל 11 \18?

18 הוא חיבור של שתי תשיעיות. 9 נחשב למספר האמיתי הכי גבוהה במיסטיקה היפנית ולכן זהוא המספר שהכי קרוב לשלמות. ועם נחבר יחדיו את המספרים שמרכיבים את המספר 18 אז שוב נקבל את אותו המספר- 9.

או כן כן 18 זה טוב ! אם תתאפשר דחיה

תתאפשר הגעה שלי. אם הלארפ הישראלי המוכר לחלקכם בשם צהל יאפשר , כמובן. ואולי הרצת פאראנויה , לא מבטיח כלום בנתיים , נראה לקראת הגעת התאריך.

ת'אמת גם לבלוקסיאה זה יותר טוב

כי ה-11 בנובמבר הוא יום של מפגש בלוקסיאה. חבל לפספס סתם אם אפשר לדחות. מצב שני, צריך לקחת את המצב לאשורו - כמה שנחכה יותר, גדל הסיכוי שיהיה קר וגשום יותר.

DDN

New member
אני כנראה לא יכול ב18.

עדיין לא יודע. מסתמן כרגע באופק אירוע שאם יתקיים, לא אוכל להבריז ממנו.

zigmond 69

New member
מצויין...

ביום שישי אין לי לימודים,אני אשמח לבוא... ואני אביא מה שיהיה לי בבית,כבר נראה... zigmodn 69-בר

Nihau

New member
רעיון מהפכני נוסף- דרושים מתנדבים

מנחים בשיטות אקזלטד, סטורמברינגר, פאראנויה, מלחמת הכוכבים וHERO - תבנו הרפתקאה כללית מספיק למשחק ב6-10 משתתפים ונריץ כמה משחקים כדי שכולנו נבין סוף סוף על מה הרעש הגדול. נריץ שני סיבובי משחק בשתי שיטות וכך למפגש יהיה נפח תוכני יותר גדול מאשר "בואו נאכל" ואפשר יהיה לדבר על דברים מנקודת מבט חדשה. נראה לי שהשיטות שבחרתי מכסות את רוב הסגנונות, וזה לא מו"ד שכולנו כבר מכירים.

רק להבהיר

אני לא מתנדב להנחות נוביליס- בעיקר משום שאין לי זמן, ולא ברור אם אפילו אצליח להגיע למפגש כרגע.אני מציע שאם מישהו מוכן להתנדב נוביליס נראה לי רעיון טוב. ואם יש מישהו חוץ ממני שאוהב- אז מעגל פילקים יהיה סבבה.

Nihau

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

ננסק

New member
אשתדל לקראת נוביליס

אני קורא עכשיו את הספר (הנפלא) של השיטה, ואני אשתדל א. להגיע, ו-ב. לדעת מספיק נוביליס עד אז. אני אוכל להסביר על השיטה בכל מקרה. להריץ זה נושא אחר - הסגנון של המשחק מאוד יחודי.

למעלה