מפגש פורום!!! היה פצץ

תגובתי למפגש....

בס"ד ובכן מסיבות כאלו ואחרות לא יכולתי להגיע למפגש (בעיקר בגלל האירוסין של אחת מהשבט שלי...). אני יודע שבלעדיי המפגש לא היה מושלם ואני יודע שמפגש בלי ליאור זה לא מפגש אבל בכל זאת לאחר זמן רב שהצלחתם להתגבר בקושי על חסרוני שמעתי שמאוד נהנתם ואתם טוענים שהמפגש היה מוצלח. אני מאוד שמח לשמוע אני וגילת נסיק מסקנות ונדע להבא איך להפוך את המפגש אף ליותר מהנה... קיצר, תודה שהקדשתם מזמנכם ובאתם...

להפוך ליותר מהנה../images/Emo35.gif היה פגז../images/Emo70.gif פשוט

אל תבוא למפגשים סבבה

tiki tiki

New member
היה מה זה פצצה..

בנסיעה הלוך לא הרגשתי יותר מידי טוב...מוריה, סליחה...:/ אבל אחרי זה הלכתי לקרן...איתי, זאת קרן רשמה את זה!! לא אני!! נשבעת!! ויאיר, תמחוק אותי חופשי...קרן רשמה לך את הרוב בשמי..אבל אם אתה רוצה למחוק, סבבה...רק תודיע לי שאני יוכל למחוק אותך גם. וזהו..היה ממש כיף לפגוש את כולם (חוץ מאת ליעד, שאני שונאת אותו. והוא יודע למה.) ואפרת, היה נחמד לדבר איתך...ראיתי אותך מלא פעמים בסניף וזה אבל אפעם לא דיברתי איתך... אממ..מה עוד? טוב אם אני יזכר בעוד משו אני יגיד לכם.. אה..והחדר של רבקה מ-ה-מ-ם-!

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בס"ד נשמע שהיה ממש ממש כיף!! איזה מגניב..... אבל תגידו שניה, מה עושים שם במפגש? כאילו... נפגשים
אבל חוץ מזה?...

ashkeloni

New member
היה ממש נחמד...

חוויות? אין לי כוח לכתוב עכשיו...אני הולך לישון

ashkeloni

New member
אתה לא יודע איזה מותש אני.....

יצאתי מהבית בשש בבוקר... ועדיין לא הלכתי לישון

מוצארט

New member
היה ממש נחמד!

לראות ולשמוע ירידות על אשכנזים
לשמוע את ליעד מנגן במפוחית, לשמוע את יערית מנגנת על הגיטרה בתור תוף
לישון קצת על השטיח של גילת, לאבד סנדל וכומתה, וסתם לראות את החבר'ה!

תמר שפה לכמה שניות

שמעתי ירידות על אשכנזים
ואת ליעד מנגן במפוחית (ד"א - ידעתם שהוא לימד את עצמו? זה הזכיר לי את סנופקין מהמומינים
) אבל לא ראיתי את יערית והתוף

lali37

New member
אני ידעתי שהוא למד את עצמו...

אבל לא חשבתי על הקטע של סנופקין
...

למעלה