מפגש פורום!!! היה פצץ

היי! היה הכי כייף בעולם!

אני דווקא חשבתי שזה המפגש הראשון שלי וכולם גדולים אבל היה ממש כייף.. ותודה. וגם... אהה... מיכל, כן- מה זה הניק הזה? עלה לראש הששון ומייקי!

מפגש פורום!!! היה פצץ

טוב אז לכל מי שלא היה היה ממש מעולה-אין לי מושג מי היה בפעם שעברה ומה היה אבל הפעם היה ממש מעולה ולמרות שהיינו בטוחים שאפחד לא יבוא אז- באו המון (24 בערך...) זהו אז באמת תודה לכולם... היה לי ממש כיף (אבל גם מממממממש מוזר) לפגוש את כולם ו...ליעד... פעם הבאה תתלה על עצמך שלט א משו כזה כדי שנוכל לזהות מי אתה... :)

היה מפגש מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

(חוץ המאה פדיחות בערך שהיו לי... זה היה מעצבן!!!) היה פשוט כיף! להכיר את החדשים, ולראות את המוכרים!!! אנשים, אני יודעת שהייתי מחורפנת קצת (הרבה) אבל... לא חשוב... תסבלו בשקט - וזהו... וסליחה אם אכזתי מישהו אם: 1. לא נראיתי כמו שהוא תיאר... 2. אם לא התנהגתי כמו שהוא תיאר 3. אם לא דיברתי איתו
אני.

tamarhp

New member
היה כיףףףףף

לדעתי - המפגש הכי מוצלח מ3 המפגשים האחרונים. ליעד - אל תתלה אותי - זו היתה האחריות שלך לבוא למפגש! היה נחמד לראות את כולם, כל אלו שהכרתי ואלו שלא הכרתי (ועכשיו אני מכירה), מקווה לראות את כולם במפגש הבא!!!!

tamarhp

New member
שירשור סיפורים מצחיקים מהמפגש....

אני מתחילה: אני, אריאל, שירה ורחלי ניסינו להצטלם ביחד - רק ארבעתנו. עמדנו שם כמה דקות, מנסים להצטלם, ופחות לא הצלחנו! פעם אנשים התלהבו ונדחפו לתמונה, אז מתן העיף אותם ואמר להם שזה תמונה לאשכנזים בלבד
(מקנא, הא?) וליעד עמד עם המצלמה וניסה לגרש גם את האנשים, וכל הזמן עברו לו חבר'ה מול העיניים והפריעו לו לצלם... והוא התעצבן עוד יותר... ואנשים זרקו בדיחות על זה שאנחנו מסודרים לפי הגובה, או על כל ההפרעות שהיו, ואנחנו נגמרנו מצחוק ולא הצלחנו לעמוד בשקט בשביל התמונה.. ובתמונה הראשונה - שסוף סוף ליעד הצליח לצלם - עבר זבוב ליד הפנים של שירה והיא עשתה פרצוף.... ובתמונה השניה רחלי היתה בהתקפת צחוק - אז כנראה שכשאני אפתח את התמונות אני אחבר אותן בפוטושופ לתמונה אחת...

tamarhp

New member
ורחלי

התיישבה על כסא קטנטן. שירה שאלה אותה אם היא נכנסת לכסא - א רחלי התרוממה כדי להראות לה, וכשהיא התיישבה - היא נפלה אחורה עם הכסא.... רחלי, יא קרועה - איזה כשרון!

tamarhp

New member
ובאוטובוס

חזרה, גליה טלפנה אל רחלי ואיתי ישב ממאחורה. גליה מסרה ד"ש ורחלי אמרה את זה לאיתי, והוא עשה תנועה כזו עם הראש. ואז רחלי אמרה לגליה שאיתי עשה תנועה כזו עם הראש - והדגימה לה.. הקרועה הזו שכחה שבפלאפון לא רואים אותה!!! ואז התחלנו לצחוק, ורחלי קיבלה התקפת צחוק כזו שהיא פשוט העבירה לי את הפלאפון כדי שאני אסביר לגליה מה קרה, ואז אני קיבלתי התקפת צחוק.... מסכנה גליה

tamarhp

New member
ובאוטובוס

חזרה, גליה טלפנה אל רחלי ואיתי ישב ממאחורה. גליה מסרה ד"ש ורחלי אמרה את זה לאיתי, והוא עשה תנועה כזו עם הראש. ואז רחלי אמרה לגליה שאיתי עשה תנועה כזו עם הראש - והדגימה לה.. הקרועה הזו שכחה שבפלאפון לא רואים אותה!!! ואז התחלנו לצחוק, ורחלי קיבלה התקפת צחוק כזו שהיא פשוט העבירה לי את הפלאפון כדי שאני אסביר לגליה מה קרה, ואז אני קיבלתי התקפת צחוק.... מסכנה גליה

tamarhp

New member
ועוד באוטובוס

מתן קנה כרטיסיה, כדי שיהיה לנו חצי מחיר (תרצה התעקשה) ואז אנחנו החזרנו לו את הכסף. אח"כ הוא החליט שהוא לא רוצה מלא שקלים וחצאי שקלים, ויותר נוח בחתיכות גדולות. אז הוא החליף עם רחלי מטבעות של 10,5,5 בשטר של 20 (השטר עבר מרחלי למתן). ואז הוא רצה להחליף שוב משו, והוא שאל את רחלי אם יש לה מטבע של 5 - אז רחלי החזירה לו את ה5 שהוא נתן לה והחליפה איתו כסף. כל פעם שרחלי החזירה את הארנק לתיק - הוא נזכר שהוא רוצה להחליף עוד משהו, עד שבסוף כל ה10,5,5 חזר אליו.... ומתן - תזכור שאתה תורם את האגורות לצדקה!

tamarhp

New member
עשיתי יותר מדי ספורט

אני ורחלי הלכנו לתחנה לחכות לחבר'ה מק"ש. הגענו, באתי להוציא את הפלא', וגילית ששכחתי אותו בבית. רצתי הביתה, לקחתי אותו ורצתי בחזרה לתחנה, ואז באמצע הדרך רחלי הודיעה לי שהם יגיעו רק עוד 1/2 שעה בערך... החלטנו לחכות בתחנה, ואני נשרפתי מחום (ורודה כבר אמרנו?) אמרנו למתן 1000 פעמים אתמול שירד בתחנה ביד לבנים בחדרה, ברחוב הנשיא, ואנחנו נחכה לו שם. ואז מתן הודיע לנו שהם ירדו בארמון דוד.... תחילת רחוב הנשיא! ו"יד לבנים" זה באמצע! ורחוב הנשיא הוא הרחוב הראשי!! מתן - יא דפוק! אז התחלנו ללכת לכיוון שלהם, וכשהם ראו אותנו - הם הסתובבו כדי לעבוד עלינו שזה לא הם.. כאילו שזה עזר!

tamarhp

New member
וכמובן.....

ירדנו בתחנה באו"ע וחיכינו למישהו שיקח אותנו. בינתיים עבר רכב של חב"ד, עם סוכה, ומתן נפנף לו לשלום. פתאום - הרכב עצר והנהג סימן למתן להתקרב... מתן בא אליו והנהג נתן לו בקבוקי שתיה של תות בננה - אחד לכל אחד מאיתנו!! שווה, לא? אח"כ, בגן, ראינו שוב את האוטו ומתן ניסה לנופף לו שוב, אבל הוא היה רחוק מדי..

עכשיו אני!!!

אחרי שפיספסתי בערך בדקה את האוטובוס לאור עקיבא שעלו עליו רחלי, תמר, אל חי, תרצה ומתן וחיכיתי לאוטובוס בערך חצי שעה אמרתי לנהג שיעצור לי בבנק הפועלים (התכוונתי באור עקיבא) והוא עצר לי בבנק הפועלים בקיסריה!!! הייתי צריך ללכת חצי שעה ברגל כדי להגיע במקום 5 דקות!!!

איתי, אני ממש מצטערת, אבל...

אתה חייב לעשות ניתוח פלסטי! מצטערת, אבל איתי זה: שחום, גבוה, אף ארוך וכו' וכו'......

למעלה