מפגש פורום - ההמשך

Arel Frank

New member
עד מתי נראה לכם שתשארו שם ?

אני יכול להגיע ישר אחרי העבודה , אבל חבל לטרוח אם אף אחד לא יהיה שם כבר

Elsewhere

New member
איזה קקי.

חשבתי שנעשה את זה יותר בקרוב. נו מילא. בכל אופן -
עזריאלי. אני מצטער, אבל אם המפגש בגמ"ש אין שום סיכוי שאבלה יום שלם בחום והלחות של תל אביב.

shiray

New member
לא... הכי קרוב זה במרכז וייצמן לדעתי...

וגם ככה יש פה יותר מדי דיבורים על חיתוך ורידים. נראה לי לא מומלץ להיפגש בקניון של בית חולים...

frozenmay

New member
אני סתם נדחפת, אבל...

יש "ארומה" בדיזנגוף סנטר, ובכלל בדיזנגוף יש את בר גיורא ואת זגפרדו המעולים. לשיקולכם...

shiray

New member
לדעתי הבעיה בדיזינגוף זו התחבורה...

לי אישית אין בעיה, בגלל שאני גרה בגוש דן, אבל צריך לראות כמה מגיעים עם רכבות, וכמה זמן לוקח לאנשים בכלל להגיע לאזור...

TomeRatz

New member
בעניין הסנטר

יש תחבורה 24 שעות, בשעות אחה"צ כל 5 דקות מרכבת מרכז, ובשעות הלילה כל 20-30 דקות לכל היותר. קוראים לזה קו 5 וזה יכול לעזור להרבה אנשים.

babagirl

New member
בר גיורא זה סבבה!

אני מסכימה עם מאי (וכאן אני גם צריכה להתנצל שאיימתי עלייך במכות בהופעה..אני הבלונדינית שישבה מאחורייך באמצע) הגן המשולש הזה לא נראה לי קשור לכלום.ועזריאלה זה מקום די מגעיל..יותר למפגש פורום של SCATMAN...בר גיורא נראה לי סבבה או משהו בסביבה

Bens4Her

New member
../images/Emo45.gif אני אגיע...

רק באמת לפי השבועיים האחרונים עדיף שזה יהי במקום עם מזגן, ו.או לחילופין לקראת שעות הערב כדי שלא נמות...

boy for pele

New member
אנסה להגיע

לדעתי, קרבה לתחבורה ציבורית לכל הכיוונים חשובה יותר מן המזגן, אבל אם אפשר לשלב את שניהם, מה טוב.

frozenmay

New member
אז יש מפגש בסוף?

ומה לגבי בר גיורא (אזור דיזנגוף) בסביבות 19:00? עזריאלי נראה לי המוני נורא, ו-17:00 נראה לי די מוקדם...

למעלה