מפגש פורום - ההמשך

noosh

New member
מפגש פורום - ההמשך

טוב, לאחר סיכום קולות ההצבעה, נקבע לו תאריך: 8.8.07 (איזה באסה שזה לא 08). המפגש יתקיים בתל אביב, הדילמה היא בין הגן המשולש (הגן שליד רכבת מרכז) לבין עזריאלי (שמלא בשומרים רעים וגזענים). עזריאלי גם רועש יותר, ומצד שני, יש בו מזגן. בקיצור, שרשרו לכאן מה אתם מעדיפים, וכמובן שאתם מוזמנים להציע אלטרנטיבות נגישות. אנו משערות שהמפגש יחל בסביבות 17:00. זה הזמן ל-
/
שלכם (
ו-
לא יתקבלו בברכה
). וזה גם בדיוק הזמן להציע תכנית אמנותית, אז לכו על זה.

behappy

New member
אני בעד הגן המשולש

ובאופן עקרוני יכולה לבוא אם זה יהיה בשעות אחה"צ-ערב

זה היום הולדת שלי ../images/Emo65.gif

אם אני אבוא כולכם תצטרכו להביא לי מתונות ולשיר לי שירים (אבל הייתם עושים את זה בכל מקרה).

shiray

New member
אוו ה8.8 נשמע טוב!

זה לא בשלישי או חמישי!!! חשבתי שזה יהיה קצת טו מאץ' לקוות שזה יקרה.... לגבי המיקום- נראה לי שכדאי להחליט לפי הצבע של השמש בתחזית, לא? למרות שכבר הופתעתי לגלות שאני הרבה יותר בהירה מטורי, שזה די מטריד בפני עצמו, אז אולי בגן המשולש בכל זאת :)

TomeRatz

New member
.

השמש חמה בכל אוגוסט, אין הבדל בת"א בין 34 מעלות ל30 מעלות, אוגוסט זה חם, לח, דביק ומלא ערפיח בכל מצב. בקשר לשעה, יש אנשים שעובדים בשעות האלו, אולי אגיע יותר מאוחר.

noosh

New member
גם אני מהעובדים שיגיעו מאוחר, זה בסדר ../images/Emo3.gif

רעוּת

New member
אני מהעובדים שלא בטוח שיגיעו בכלל ../images/Emo7.gif

וזאת אפילו לא עבודה של גדולים $%^$%^^%&!!!!!

פלוטו24

New member
איזה יופי! ../images/Emo13.gif

תודה על ההתחשבות. רוב הסיכויים שאגיע. אני הייתי ממליץ על מקומוץ סימפטיים יותר בתל אביב חוץ מהגן המשולש, כמו שדרות רוטשילד, או בים לפני השקיעה, או גינת שנקין. מבחינת מקומות ממוזגים, הייתי אומר עזריאלי, אבל נראה לי שדי נמאס לכם מזה, לא?

noosh

New member
הבעיה במקומות האלה

זה שהם לא ממוקמים בציר מרכזי של רכבות ואוטובוסים, כמו עזריאלי והגן המשולש...

FooK MI

New member
../images/Emo45.gif

ובגינת שינקין יש מלא זבובים, ובים נכנס חול לריינינג בלאד
. ברוטשילד באמת נחמד, אבל בכל מקרה נראה לי טיפשי לשהות במקום שאין בו מזגן. מה הבעיה בעזריאלי

Applebite

New member
עוד פעם יום רביעי?

אז שוב אגיע מאוחר- סביבות 7 פלוס. הצעה נוספת- מה עם דיזנגוף סנטר? (אם במקומות עם מזגן עסקינן)

rfranko

New member
../images/Emo45.gif יהיה כיף

מעדיפה לא עזריאלי טראומות אבל הים נשמע אחלה אגיע רק אחרי 6

למעלה