כמה דברים בנוגע למפגש
1. הבאולינג נמצא במאחורה של האיצטדיון (ככה קוראים לזה?) הנחמד שיש ממש ליד קניון איילון בר"ג. מישהו כאן לא יודע איפה זה קניון איילון וצריך הסברים, או שהפעם הצלחתי למצוא מקום מוכר? 2. זמן המפגש - 18:00 ואילך. אם לא בא לנו באולינג או שחלקנו לא יכולים לשחק מסיבות משונות, בהחלט אפשר להתנחל גם בביליארד-סנוקר הצמוד. יש גם מסעדת בשרים ליד ואוכל בבאולינג עצמו. אם מישהו יכול להגיע רק ב-20:00 ואילך, זה עדיין יהיה קביל, כי אנשים עדיין יהיו שם כנראה. 3. מפגש אינסטנט - אני יודעת שיהיה קשה לאנשים מהצפון-דרום להגיע. לא היה לי הרבה זמן לארגן את זה או אפילו לחשוב על תאריך ראוי. אם מישהו לא יוכל להגיע, אני ממש אצטער על זה. רציתי לארגן משהו יותר מסודר, כמו בפעמים הקודמות, עם קצת התראה מראש והכל, אבל עם כל הפעילויות שלי הזמן קצת דוחק, ועד תחילת הלימודים (סוף אוקטובר) נראה שאני אהיה עסוקה מהרגיל, החל מהרגע שבו אקפץ לי לחו"ל (23 לאוג', כנראה, למשך כמעט שבועיים). אני ממש מקווה שכולכם תוכלו להגיע. חוצמזה, הפעם כל אחד לעצמו. בין השאר כי אין לי זמן לארגן דברים נוספים, אני לא הולכת לצאת לקניות קבוצתיות, מה גם שאנחנו מדברים על מקומות מוצפים באוכל ומשחקים בתשלום. אני בטוחה שנוכל להסתדר כאן. מה שכן, אם תודיעו לי מראש במסרים על הגעה, אולי אני אוכל לדבר עם הנהלת הבאולינג ולנסות לסדר משהו זול יותר לקבוצה גדולה. אז תודיעו.