מפגש פורום אינסטנט

BluePrint

New member
"specifics, bob, specifics"

את זה ניחשתי לבד. תגלה לי באיזו קריה, או שנשכח לגמרי מרעיון ההסעה?

כמה דברים בנוגע למפגש

1. הבאולינג נמצא במאחורה של האיצטדיון (ככה קוראים לזה?) הנחמד שיש ממש ליד קניון איילון בר"ג. מישהו כאן לא יודע איפה זה קניון איילון וצריך הסברים, או שהפעם הצלחתי למצוא מקום מוכר? 2. זמן המפגש - 18:00 ואילך. אם לא בא לנו באולינג או שחלקנו לא יכולים לשחק מסיבות משונות, בהחלט אפשר להתנחל גם בביליארד-סנוקר הצמוד. יש גם מסעדת בשרים ליד ואוכל בבאולינג עצמו. אם מישהו יכול להגיע רק ב-20:00 ואילך, זה עדיין יהיה קביל, כי אנשים עדיין יהיו שם כנראה. 3. מפגש אינסטנט - אני יודעת שיהיה קשה לאנשים מהצפון-דרום להגיע. לא היה לי הרבה זמן לארגן את זה או אפילו לחשוב על תאריך ראוי. אם מישהו לא יוכל להגיע, אני ממש אצטער על זה. רציתי לארגן משהו יותר מסודר, כמו בפעמים הקודמות, עם קצת התראה מראש והכל, אבל עם כל הפעילויות שלי הזמן קצת דוחק, ועד תחילת הלימודים (סוף אוקטובר) נראה שאני אהיה עסוקה מהרגיל, החל מהרגע שבו אקפץ לי לחו"ל (23 לאוג', כנראה, למשך כמעט שבועיים). אני ממש מקווה שכולכם תוכלו להגיע. חוצמזה, הפעם כל אחד לעצמו. בין השאר כי אין לי זמן לארגן דברים נוספים, אני לא הולכת לצאת לקניות קבוצתיות, מה גם שאנחנו מדברים על מקומות מוצפים באוכל ומשחקים בתשלום. אני בטוחה שנוכל להסתדר כאן. מה שכן, אם תודיעו לי מראש במסרים על הגעה, אולי אני אוכל לדבר עם הנהלת הבאולינג ולנסות לסדר משהו זול יותר לקבוצה גדולה. אז תודיעו.

חדשות ועדכונים

ביקרתי בבאולינג היום (לפני 20 דקות, ליתר דיוק), ומסתבר שיש להם הנחה נחמדה של 20% בערך לקבוצות מעל 20 איש. מה שאומר, רבותיי, כדאי בהחלט לאשר הגעה עכשיו כדי שאני אדע על כמה אנשים "לדווח מראש".

Soul Cake Duck

New member
קשה לי להאמין שנצליח לארגן 20

ולא הייתי סומך על זה גם אם באמת 20 יודיעו שהם באים (ע"ע הוצאות מנגל). מה שכן, אני אבוא - אם אצליח למצוא את המקום... אגב, די משונה שאת מקבלת תשובות לדברים כאלה באחת ורבע בלילה...

משונה? למה?

שומדבר לא ממש משונה כאן. הייתי בדרך הביתה והחלטתי לקפוץ לשם, בתקווה שהמקום עדיין פתוח. מסתבר שהוא פתוח עד 3 בבוקר, אז ניגשתי פנימה ושאלתי, וממש ניסיתי שלא להתפתות למשחק באולינג-סולו. הצלחתי. עכשיו אני גם הולכת לישון

backdoorslam

New member
ואצלי כרגיל: תשובה לא חד-משמעית

נשמע שהולך להיות כיף. אני כנראה שלא אוכל להגיע. תהנו!

shadowfax

New member
אם צריך אני יסיע מרחובות

אבל לצערי אני יהיה חייב עזרה בהוצאות הדלק... כל מי שצריך הסעה מרחובות אנא רישמו את עצמכם פה ושילחו לי במסר את הפלאפון שלכם.

hsotrt

New member
מיאו! חזרתי... ../images/Emo6.gif

כן, לארגן לארפים ולהיות פעיל מאוד לוקח הרבה זמן מהזמן הפנוי שלך...
אז אני פה, עייף... מה ניש?!
אממ ב2.8 יש מפגש בשוסטר, תל אביב של לארפיסטים, נורא יפה שם אפשר להתארגן! אבל בכל מקרה רק שם אני יכול ולא בשום מקום אחר, כי אני פאקניג עסוק מעל הראש...

hsotrt

New member
*אהם תיסתכלי בהודעה *אהם*

אבל לכל מקרה... http://roleplay.org.il/phorum/read.php?f=4&i=60915&t=60915&v=t

למעלה