מפגש פורום אינסטנט

מפגש פורום אינסטנט

טוב, אני מתגעגעת אליכם. אני יודעת שקצת מאוחר להתחיל לארגן משהו רציני, וגם לי אישית אין הרבה זמן לזה, אבל מה דעתכם לארגן איזו יציאת פורום ב...נניח רביעי בערב? או שלישי בצהריים? או שני? השבוע, בקיצור. מה דעתכם? מי יכול להגיע ברביעי בערב לאיזה מפגש-פורום-באולינג או משהו? ביצה, בהתקף געגועים עז לפרוגי והאנשים בו.

ogmios

New member
../images/Emo45.gif

בהנחה שאצליח לשונרר טרמפ ממישהו, כל יום פרט לסופ"ש יהיה מצויין.

DDN

New member
אולי.

תקבעי משהו, תודיעי מתי. נראה. אני לא יכול בראשון ורביעי. צהריים אני בטח לא יכול. לא מתחייב על שום דבר. באולינג דווקא אוהב.

backdoorslam

New member
רק תגידו מתי

בתכלס לא ממש בא לי על באולינג. יום שני - עדיף. אני אשתדל מאוד להגיע אבל לא מבטיח.

BluePrint

New member
...ooh, picky picky

בינתיים נראה לי שיום שלישי בערב הוא הזמן המועדף, ובשבילי גם טוב יותר מיום שני כי זה נותן לי יותר זמן "to secure a vehicle". נ.ב. אין לי שום דבר נגד כדורת, פרט למשקל של הכדורים ש"קורעים" לי את הזרוע. ו... מתי זה ערב?

יומשלישי?

יש באולינג נחמד בקניון איילון בר"ג. זה גם קרוב להרבה אוטובוסים, גם יש שם חניה חינם, גם קרוב לת"א, ר"ג, פ"ת, ראשון וכל איזור המרכז, והוא גם מקום נחמד בעליל. מה אומרים? שלישי, 18:00 ואילך, בבאולינג שליד קניון איילון?

בשמחה.. מישהו מגיע מאיזור רחובות ?

שאלה טיפשית קצת
מסיבות מחסור ברשיון אני אשמח להצתוות למונית או לשלם דלק או סתם לשנורר טרמפ

Soul Cake Duck

New member
אני גרוע למדי בבאולינג

אבל קנית אותי. יהיה כיף להיפגש אתכם שוב. גם אני מגיע מרחובות... וגם אני יכול להיעזר בהסעה. אין רכב. מצטער!

ogmios

New member
שנרור טרמפ חסר בושה

מישהו מגיע מאזור הרצליה/רמת השרון/וואטאבר ובא לו לעבור בצומת גלילות בדרך?

shadowfax

New member
מתי אי פעם אמרתי לך ?

אנחנו נתארגן על לשנות את זמן הפגישה

אם להאמין לביצה אז

"יש באולינג נחמד בקניון איילון בר"ג. זה גם קרוב להרבה אוטובוסים, גם יש שם חניה חינם, גם קרוב לת"א, ר"ג, פ"ת, ראשון וכל איזור המרכז, והוא גם מקום נחמד בעליל. מה אומרים? שלישי, 18:00 ואילך, בבאולינג שליד קניון איילון?" (ביצה לא תתבע אותי על זכוייות יוצרים נכון?)
אגב מבחינתי כל זמן הוא טוב כל עוד הוא לפני יום חמישי.. ויש עוד 2 או יותר אנשים שמגיעים מרחובות.. יוחזר הבלוג שלי למועדפים!

BluePrint

New member
שמע קטע

אחי הגדול פעם נסע על rollerblades ממטולה לאילת. לקח לו כמה ימים. אם אתה תצא היום, אולי תגיע בזמן למפגש.
ועכשיו ברצינות: כשאתה כותב "איזור חיפה" למה בדיוק אתה מתכוון? (להגיע לרמת-גן דרך חיפה זה קצת detour בשבילי, ואני גם לא מתחייב לשעת הגעה או חזרה, אבל אולי אפשר לארגן משהוא)

למעלה