מפגש סופרמוטו

KTM620SM

New member
מפגש סופרמוטו

מפגש הסופרמוטו הגדול ביותר שהיה מאז המירוץ האחרון התבצע ביום שבת, בבוקר ב............ שטח. כבוד לאפריקות האמיצות שנסעו על הדשא הרטוב. וגם לכפיר - אני לא יכול לעשות פה סטופי - לוין.

Super Max

New member
קצת סתירה פנימית, לא?

שלא נתבלבל - שטח זה לא סופרמוטו - כבודו של כל אחד במקומו מונח. בשבת האחרונה, נפגשו 6 אופנועי סופרמוטו "אמיתיים" במסלול חריש. טכנית, זה היה מפגש הסופרמוטו הגדול ביותר שנערך בארץ מאז, ובכן, המפגש במסלול-שאין-לנקוב-בשמו לפני כחודש (שבמקביל אליו נערך מפגש סופרמוטו ממודר יותר במסלול טירה הי"ד). (אלא אם כן, כמובן, היו אתמןל יותר מ- 6 אמיצים שהעדיפו לנסוע עם צמיגי 17" בשטח במקום על האספלט). SM

45degrees

New member
לפני שבועיים היה מפגש סופרמוטו

אפילו יותר גדול ממפגש הסופרמוטו האמיתי אתמול והמפגש לפני חודש במסלול ההוא. היו אז כ 10 סופרמוטו על רוכביהם המסוקסים.

45degrees

New member
החשוב הוא שאתמול נצפו אופנועים

רבים עם רגליות באספלט בחמישי בסל"ד גבוה... 140-150 בהטיה גדולה מאוד. המון גומי הושקע לתוך המסלול.

כRובי

New member
כפיר יא מאנייק - תפרגן!

אני מאמין לו שהוא עצמו הגיע ע-ד ל-122 קמ"ש...אולי אפילו ל-123 אם הייתה רוח גבית!

Super Max

New member
פרופורציות ידידי

הימנית הארוכה הזו היא ללא ספק אחת הפניות היותר מחרמנות שיצא לי לרכב בהן. 140 קמ"ש? רגלית ברצפה? עוד ארוכה הדרך... וללוקה ולכרוב - כאן אני מסכים עם ה- 45 - יאללה, בואו כבר! SM

45degrees

New member
ראית את עצמך מאחורה? הרגלית

היתה ברצפה. מהירת בפניה? עוד לפחות 10-15 קמ"ש יותר מאשר בימנית באשדוד. פעמיים אפילו הצלחתי לסגור חמישי עוד לפני שהאופנוע התיישר לגמרי בסוף הפניה. כרוב ולוקה - אתם בהחלט מוזמנים לבוא ולראות לבד. פניה כזו עם איזה 10 שניות בהטיה עם גז פתוח לרווחה אין בהמון מקומות בארץ. בהשוואה - 2 ה"עניבות" במלכישוע מעט יותר איטיות.

45degrees

New member
תבוא תראה גם אתה. כשמאלית היא טיפה

יותר איטית מאשר כימנית. כימנית היא נפתחת לישורת וכשמאלית מתהדקת לפניה/צומת. לכן בכיוון ימינה היא מאוד מהירה. באמת שההוכחה הכי טובה - תבוא תראה לבד. כולם מוזמנים לבוא לראות. אותו פקטור של הנאה מאדרלנין וכוחות G גדולים (יחסית לסופרמוטו) כמו באשדוד קיים גם שם עם מינון גבוה יותר.

lucca227

New member
להתלן תרגיל בפרופורציות

באיזה מהירות לדעתך חולפים המהירים באפקס של המהירה באשדוד(AKA שי-דני-רגלית-בכביש-LC4)? יצא משפט דפוק תחבירית, אבל הכוונה ברורה אני מקווה.

45degrees

New member
80-90 להערכתי באפקס. יותר מהר בשאר

חלקי הפניה. מהירות אחידה לפניה בלי להאיט באפקס היא נמוכה יחסית. מעבר לאפקס כאשר האופנוע עדיין מוטה - מגיעים ל 110-120 עדיין בהטיה. בפניה המדוברת בחריש - הרדיוס אחיד והאספלט רחב. האפקס יכול להיות אחד מרבים אפשריים. במידה ונכנסים נכון לא צריך להאיט באפקס ואז המהירות בסוף הפניה - עוד לפני שהאופנוע ישר - היא יותר גבוהה מהמהירות בסוף הישורת באשדוד (כאשר לוקחים את הפניה באשדוד באופן אופטימלי). אפשר לדעתך לגייס איזה אפריקה 750 לבדיקת הסוגיה? לצורך הבדיקה אפשר גם לסגור את הקטע המדובר כדי שלא יהיו הפתעות.

lucca227

New member
שים לב לחוסר העקביות שלך

בהתחלה דיברת על 140-150 קמ"ש עם הרגליות בכביש... אח"כ אמרת שהפניה 10-15 קמ"ש מהירה מזו של אשדוד... עכשיו אתה מודד מהירות בשאר חלקי הפניה שהם לא האפקס...מה יהיה איתך בסוף? כמו שאמרת לפחות דבר אחד קרוב לנכון, החבר'ה המהירים אכן חולפים על האפקס באשדוד סביב ה- 90 קמ"ש על הרגליות. תוסיף את ה- 10-15 קמ"ש שתיארת (למרות שכבר הוכח שקנה המידה שלך מעוות) וקיבלת בסביבות ה- 100 קמ"ש באפקס. ולחשוב שאני עוד נתתי לך קרדיט, והורדתי את הדימיון המופרך שלך מ- 140-150 ל- 120 קמ"ש. אז אומנם להיות על הרגליות ב- 100 קמ"ש עם סופרמוטו זה אכן טריפ מהתחת, אבל קח בחשבון שמהיום - כל מה שאתה אומר שווה רק כ- 60% ממה שאתה מתאר. מה לעשות, ככה זה שאתה גוזמאי.

45degrees

New member
מתי אתה מגיע לבדוק?

אין אפקס שם - בגלל זה ההשוואה קשה. האופנוע באותה זווית מכסימלית המון זמן ברציפות. מכאן הפרשי המהירות. אולי הם גדולים מ 10-15 קמ"ש. ואולי אני טועה בגלל החוויה המפוארת. נו - תבוא עם ספידומטר לבדוק בשביל כולנו?

Super Max

New member
איזה חופרים אתם ../images/Emo3.gif

איפה שחרלרט כשצריך אותו, שיגיד לכם להפסיק לזיין בשכל ולתת בגאזים?

lucca227

New member
מקווה שאני לא מאכזב אותך

אבל אני כנראה האחרון כאן בפורום שסובל ממחסור בגזים. ככה זה כשאתה מושחת. ולפורטי - אין ספידומטר באפריקה. ז'תומרת יש, אבל לא עובד. בפעם האחרונה שהאפריקה נכח במסלול סופרמוטו לא מוכר, בחברת רוכבי סופרמוטו (שהינם מהירים ממך לפי טבלת האליפות) זה היה אפילו קצת מעליב. לאופנועי הסופרמוטו...

כRובי

New member
עלק לא סובל ממחסור בגאזים

"ערוץ החיים הטובים" שוקל להחליף את שמו ל"ערוץ כפיר לוין" רק כדי שהשם יתאר טוב יותר את התכנים המשודרים...

למעלה