בקרוב ב- HOT
S Super Max New member 29/1/07 #26 ../images/Emo12.gif "אני כנראה האחרון כאן בפורום שסובל ממחסור בגזים" קבל קישור לטיפול בבעיה , ותזכיר לי לא להיצמד אליך יותר מדי בפעם הבאה שאתה עוקף אותי (כאילו שיש לי איזה סיכוי) SM, שהיה מת לבעיות גאזים מהסוג שיש לכפיר
../images/Emo12.gif "אני כנראה האחרון כאן בפורום שסובל ממחסור בגזים" קבל קישור לטיפול בבעיה , ותזכיר לי לא להיצמד אליך יותר מדי בפעם הבאה שאתה עוקף אותי (כאילו שיש לי איזה סיכוי) SM, שהיה מת לבעיות גאזים מהסוג שיש לכפיר
ז ז ר ח New member 30/1/07 #35 כרובי,אתה יכול להצטרף! יופץ סטיקר חדש: "אני מושחטתת גאה". מי מצטרף לרשימה? ARIEL911 DR XR הכרוב מי עוד??? מושחטטתתים,נמאסתם!!!
כרובי,אתה יכול להצטרף! יופץ סטיקר חדש: "אני מושחטתת גאה". מי מצטרף לרשימה? ARIEL911 DR XR הכרוב מי עוד??? מושחטטתתים,נמאסתם!!!
ש שחרלרט New member 29/1/07 #34 כשהבחור צודק אז הוא צודק,אבל....... עדיין 45 אתה מרשים ביכולות הפינטוז שלך.אבל איפה היינו בלי חולמים. יאללה בואו נארגן איזה יום גאזים במסלול הנ"ל,כפיר תבוא עם האפריקה שז יהי פחות כואב .
כשהבחור צודק אז הוא צודק,אבל....... עדיין 45 אתה מרשים ביכולות הפינטוז שלך.אבל איפה היינו בלי חולמים. יאללה בואו נארגן איזה יום גאזים במסלול הנ"ל,כפיר תבוא עם האפריקה שז יהי פחות כואב .
4 45degrees New member 30/1/07 #36 YESSSSS!!!!! מעז יצא מתוק ../images/Emo9.gif אבל לפחות אופנוע אחד צריך להיות עם ספידומטר