מפגש סוכות

מקווה שאצליח להגיע

ואביא איתי את שירה ורוני + אוכל בשבילן... מה עוד אפשר להביא למבוגרים?

ורדה 1

New member
אני אסתפק בלאכול את שירה ורוני... ובשביל המבוגרים האחרים - אולי פירות?

../images/Emo26.gif סיכום ביניים ../images/Emo36.gif

סלט כרוב - seegall סלט חסה - ורדה1 סלט פסטה - dana015 סלט עגבניות שרי עם בזיליקום וצנובר - מילקי סלט תירס - yoyo סלט (קוסקוס?) - לירון שרון סלט ירוק מושקע - kalah בורקס - שלגיה פשטידת ארטישוק או בצל או תרד - המפוזרת לזניה - איושי פשטידת תירס - אמא של שתי שבלולות פשטידת גבינות צאן - מילקי עוגת מנגו ועוגת שוקולד דבש - עפרה שתיה - נמי33 שתיה - יואל שתיה + כוסות - בנג'י שתיה - אמברון שתיה - ענתוש עוד נועה - תאומות מתוקות ואכילות במיוחד... שתיה לא צריך יותר וגם לא פשטידות. מי עוד בא? מי "שכח" להתפקד?

seegall

New member
בטח מבלה לו על איזה חוף...../images/Emo6.gif

בזמן שאנחנו פה עובדים ומזיעים...

א י ו ש י

New member
הוא עוד יתפקד, חסר לו שלא../images/Emo67.gif

נפש לו באילת נכון אנגל אתה באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Angel972

New member
לא שכחתי אפילו לא לרגע ../images/Emo70.gif

שלום לכולם, תודה על הדאגה, אבל באמת שביליתי לי באילת סופ"ש מהנה ומקסים עם האישה ועם שני הילדים, אוקיי, היה זה סופ"ש קצת ארוך מהרגיל - מיום חמישי עד ראשון, אבל חזרתי אליכם, ולקח לי שעה רק להשלים את כל מה שפיספסתי מיום חמישי. אז לצערי - עדיין אינני מתפקד, עדיין לא קיבלתי פס מהמפקד

33נמי

New member
ספר חוויות. באיזה מלון היתם?

מומלץ לילדים? (ולהוריהם?)

Angel972

New member
היינו בלגונה

מלון 4 כוכבים, הכל כלול. לא מפוצץ באנשים, בכלל - אילת לא ממש מפוצצת באנשים, ממש כיף. במלון אין ספא (או שאני לא ראיתי בכל מקרה), יש בריכה אחת חיצונית (הכוונה לא מקורה), יש משחקיה מאוד נחמדה לילדים, שתי שולחנות סנוקר, ומספר שולחנות פינג פונג למבוגרים, חדר משחקי וידאו (בתשלום) וכמובן שבהכל כלול יש ארטיקים חופשי כל הזמן, שתיה (כולל חריפה) חופשי, המיקום לא רע בכלל, החדרים מצויינים, והאוכל ... טוב, זה אומנם לא חמישה כוכבים, אבל האוכל היה הרבה יותר טוב ממה שאפשר לצפות ממלון שבו הכל כלול, שבדר"כ האוכל ברמה פחותה ... בקיצור ... נהנו מאוד. היינו ב iMAX, במצפה התת ימי, הסתובבנו בקניון ובעיר ... לא היינו בעיר המלכים ... שנה הבאה
לסיכום - מומלץ.

למעלה