מפגש סוכות

לא! אני מתה על הפשטידה הזו

היא תמיד קוצרת אצלי הצלחה. את העוגה תשאירי לי. יש לי עוגת מנגו חבלז"ית וגם עוגת שוקולד-דבש משו-משו.

ורדה 1

New member
גם אני לא מוותרת על הפשטידה הזו וזה אפילו בלי להכיר אותה. רק מלקרוא את השם שלה הזלתי ריר על המקלדת... אני אביא סלט חסה במקום פשטידה.

סנופה

New member
בני סיידא זה מעולה

קיבלתי ליום הולדת את הספר פשטידות שלו (אתם חושבים שזה רמז?) והן אחת אחת...

dana015

New member
../images/Emo45.gifמתפקדת

דווקא חשבתי להביא קיש פטריות ממש טעים (!!!) שאני מכינה, אבל אם יש יותר מדי פשטידות וכד', אז אולי אביא סלט פסטה...מה נראה לכם?

אז מה היה לנו שם../images/Emo35.gif

רגולאז ברקס, פלגים, פלטינות... סלט כרוב - seegall פשטידה מפוזרת
(המפוזרת, רוצה לספר לנו איזו?) שתיה - נמי33 (בבקשה שיהיה לפחות אחת קולה דיאט לא לימון
) לזניה - איושי פשטידת תירס - אמא של שתי שבלולות פשטידת גבינות צאן - מילקי סלט עגבניות שרי עם בזיליקום וצנובר - מילקי סלט חסה - ורדה1 סלט פסטה - dana015 עוגת מנגו ועוגת שוקולד דבש - עפרה מי מתנדב לבוא ולהביא בורקס? מי מתנדב לבוא ולהביא עוד שתיה? מי בא ויביא איתו כלים חד-פעמיים? (רק צלחות ומזלגות. כוסות יש)

yoelth

New member
מצטרף לשתיה הקרה

כולל גם קולה דיאט בלי לימון ואם יש בקשות לטעמים ספציפיים נא לבקש...

מוזר, כתבתי הודעה שלא הגיעה ....

אני מעריכה שאביא פשטידת ארטישוק או בצל או תרד, פשוטות אך טעימות. וכמובן אביא גם שתייה קרה [מה עם בקבוק יין?] ואביא צלחות חד פעמיות [מאה יספיקו?]

אמברון

New member
../images/Emo45.gif ברור שאני באה

לא יודעת מה להביא (נראה לי שאני אלך על כלים חד פעמיים ושתיה. אני לא טובה בהכנת כיבוד קל). עפרה, תגידי לי מה להביא!

שלגיה ו7

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo72.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif

כל אחד צריך להביא משהו+בקבוק שתיה אני מביאה בורקס. <ושתיה>

א י ו ש י

New member
../images/Emo88.gifאיפה שאר המתפקדים../images/Emo152.gif

אנגל? היו עוד כמה כי אחרת איך יש ככ הרבה הצבעות בסקר קדימה קדימה, איפה אתם מתחבאים....

למעלה