מפגש סוכות

TheLost

New member
את אומרת שטחי וחסר טעם..

כאילו זה דבר רע! לפעמים צריך לתת למוח לנוח, באמת...

Angelus

New member
מסכים

בשביל זה רואים סדרות כמו צ'אק (בעבר גם הייתי אומר סמולוויל, אבל זה נהיה גרוע מדי) או כל מיני כאלה.. שלא דורשות מאמץ.

TheLost

New member
צ'אק כן דורשת מאמץ

היא כן יותר אינטליגנטית, היא אמנם נורא קלילה ומשעשעת אבל זה לא שהיא ממש סתמית. gossip girl, למשל, היא דוגמא מצויינת לסדרה שבאמת לא מצריכה מחשבה- אבל אז התאהבתי בסרינה אז גם ההזדמנות הזאת נהרסה לי
לכן החלטתי להתפשר על "האח הגדול", לא להקו לתוכנית הזאת שום כוסית אז אין לי סיכוי להתאהב, והיא באמת לא מצריכה מחשבה. כלשהי. בכלל. פשוט לבהות ולגחגך במקומות המתאימים

jess r

New member
גם קולנוע הוא מציצנות

(אני מגיבה להודעה שלך למרות שזו פשוט הודעה כללית על הנושא והתקשתי לבחור למי להגיב). ומה ההבדל בין לצפות באנשים תקועים בבית ועושים מעצמם צחוק לבין מישהו מחליק על בננה? שני הדברים פונים לצורך שלנו לראות מישהו מושפל בשביל להרגיש טוב עם עצמינו. את לא יכולה פשוט להתעלם מזה שבני אדם נמשכים באופן טבעי לדברים מהסוג. יש סיבה שהתוכניות האלו מצליחות, והיא לא מפיקים מרושעים שרוצים לעשות כסף על חשבונינו. אנחנו קונים את זה, לא משנה כמה אינטלגנטים אנחנו. בקיצור, התוכניות האלו הן בסך הכל תיחכום של "איש מחליק על בננה", הן לא המציאו את הגלגל ולא הורסים את הדור הבא. אני בספק אם הן מחדירות אי אלו מסרים בעיתיים לצופים (אם כי את התוכנית הספציפית הזאת לא ראיתי). את אלו חפשו בסרטים הוליוודים שמרניים שמתחזים לסרטים חתרניים ("אמריקן פאי" הוא הדוגמה האהובה עלי).

Roncha87

New member
אני ממש לא מתעלמת מהצורך..

אני מודעת לגמרי לצורך הזה. הצורך שלראות אנשים מושפלים. אני אישית, לפי הטעם שלי, ממש לא אוהבת את זה.. מביך אותי. אבל שוב, איש איש באמונתו יחייה

steelwater

New member
עינב בוביל היא פיחסה יכסה!

אני לא אוהבת אותה. בהתחלה אהבתי אותה אבל עכשיו היא עולה לי על הסעיף! ועל תשכח את אשר "הרסה את האוכל של אמא שלי אשה צדיקה שעמלה בטבריה" שצעדיף להיותב אח הגדול מאשר לראות את הילד שלו נולד.... רבל, אני מכורה לסדרה הזאת! וגם אניא והבת אותה אז נגן אחד על השני...

Angelus

New member
אגיע, בע"ה..

חבל (ואומר גם לעדי) שזה לא יצא באחד מהימים שיש בהם חופש מוחלט. שבוע מצוין, רונה!

steelwater

New member
ה-22.10 נשמע בסדר

צריך לארגן משהו, כי סיימנו את המשחק של רון חחחחח! רון, דברי איתי ונארגן משהו.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifאני אחשוב על משהו

עשיתי את זה לאורך כל המפגשים. אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה חחח

Roncha87

New member
עכשיו אני רק צריכה

לחשוב על משהו שעוד לא נעשה... אהמ...

Roncha87

New member
אני נעלמתי?? אני פה!

כל הזמן. חופרת בפורום ולא מפסיקה לעולם!