מפגש סוכות

Roncha87

New member
מפגש סוכות../images/Emo118.gif

אז ככה- מספר דברים:
לפי איך שנראה ה-22.10 הוא התאריך המיועד.
ג'וני אני מבינה שזה קצת בעייתי בשבילך אבל יש מצב שתצליח לעשות את זה? העניין הוא שעדי טסה לארה"ב להרבה זמן וזה אומר שזה יהיה המפגש האחרון שלה עד הקיץ והיא לא יכולה ב-16.10.
המיקום- כפר סבא נכון? אני צריכה לשריין את הרכב.
לכולם טוב עם זה? שבוע מקסים לכולם

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

מישהו יודע אם יש אוטובוס ישיר מחוף הכרמל לכפר סבא? איזה כיף
בשעות הצהריים?

Ch3nf3l

New member
אממ

מהכרמלית/תחנה מרכזית בחיפה, או ווטאבר, יש קו 947, שנוסע עד לצומת רעננה ומשם לא בעיה כבר. למרות שהעדיפות בעיקרון היא לנסוע ברכבת מחיפה לת"א אוניברסיטה ואז בסיבוב לכפר-סבא, זה יוצא פחות יעיל אבל יותר מהיר נראה לי חחח

TheLost

New member
מצטער אבל אם זה התאריך...

אז אני אוכל לדעת רק ברגע האחרון.

Roncha87

New member
יאללה אנשים!

מה קורה? כולם נכנסו לשנת חורף? ואני עכשיו ראיתי בטלוויזיה שבתוכנית הנוראה "האח הגדול" הולכים לעשות את הקליפ הכה גאוני של OK GO עם ההליכונים בשידור חי. הם פשוט יהרסו הכל אה?
טוב לפחות תגידו מה עם המפגש מבחינתכם! הלו! וויקי וויקיייי!

Angelus

New member
here here ../images/Emo45.gif

אני זוכר כשאביעד היה פה גם מנהל פורום, הוא שיווה לתכנית כלשהי רמה של פרה שמחרבנת וכולם יצפו בה, או משהו בסגנון.. הבחור צדק.. בקרוב ישימו מצלמה בביב ויתעדו 24 שעות כמה זבל נשפך .... מתערב איתכם שיהיה לזה רייטינג מטורף בישראל!

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אנחנו מתדרדרים

המצב נורא קשה. למה לא קונים פורמטים נורמליים מחו"ל? אני ממש נוקטת עמדה נגד החרא הזה. אנשים אומרים לי שהם רואים את זה כי זה מצחיק. רוצים מצחיק? תראו סטאנדאפ, תראו סקראבס, חברים, איש מחליק על בננה, אנערף. התוכנית הזאת עצובה ואין לה שום מטרה, זה אשכרה מניפולציה גלוייה לחלוטין. חפרתי, אבל זה פשוט מרתיח אותי.

steelwater

New member
אחלה תוכנית!

הייתי צריכה להגיד לך על זה. חשבתי עליך דווקא כשראיתי את זה.

TheLost

New member
טוב, לדעתי יהיו לנו אי נעימויות במפגש

בגלל שאני מכור ל"אח הגדול" ברמות מטורפות. באמת, אפילו יש לי על הלוח בחדר שלט גדול שקורא I Love Einav Bublil המלכה. סתם
השלט סתם בצחוק עשיתי עם ידידה בשיעור אזרחות. אבל באמת, זאת תוכנית מצחיקה ומלוהקת כל כך טוב
על ההליכונים אין לי מושג..

Angelus

New member
תראה

לא יודע אם היא מצחיקה או לא, וגם לא אכנס לנעליים של אף צופה ואומר לו מה לעשות.. אבל המון דברים יכולים להיות מצחיקים.. בין אם במישרין או בעקיפין הם מדרדרים את הרמה המוסרית שלנו. ולצערנו, זה נדיר למצוא היום אנשים שיקומו ויאמרו - זה משעשע אותי, אבל זה לא בשבילי.. להשתלט על היצר החטטני. אמנם זה נראה כאילו אני גולש לפסים רחוקים, כי בסך הכל מדובר בתכנית טלוויזיה, אבל יש לזה השלכות על העתיד הרחוק (לדוגמא, הילדים והנוער של היום), ולא מדובר רק בתכנית. פשוט היא ערך מוסף, מן ראי למצב החברה בארץ, וחבל.

TheLost

New member
יש לי בעיה עם משפט אחד:

"זה משעשע אותי, אבל זה לא בשבילי". אז מה אם זו תוכנית רדודה? אם כיף לראות אותה, למה לא? בסדר, יש הרבה אנשים שיכולים לקחת אותה ממש עמוק ולהיות מושפעים ממנה (כמו שאמרת- הילדים והנוער של היום. שאני הם, אבל אני מאזן את זה עם דברים איכותיים אז מותר
), אבל בדוגרי אני בטוח שרוב הצופים רואים אותה כי פשוט כיף לצחוק על 15 אנשים מסכנים- יצר החטטנות וכו' (מי אמר שזה דבר כל כך רע?). אני אישית נהנה מהצפייה, אני מגדיר את עצמי לא כערס או איזה מסכן שרואה אותה מתוך *עניין*, אלא סתם כי כיף לי לצחוק מהאנשים שנמצאים שם... וכמובן מיד אחר כך אני הולך לראות עמוק באדמה כדי להרגיש טוב עם עצמי!

Roncha87

New member
אתה פשוט..

עוד לא התחלת ללמוד תקשורת לתואר ראשון. אז היית מבין מאיפה אני באה

steelwater

New member
חחח!

יו, בלי להעליב, זה נשמע משפט מזה מתנשא.
אבל אני מבינה למה אמרת אותו. אבל באמת שלדעתי זו לא תוכנית כזאת נוראית, ויש כל-כך הרבה דברים הרבה יותר גרועים בטלוויזיה שלנו. מה תקשורת שנה ראשונה לימד אותך על האח הגדול?

Roncha87

New member
את כנראה ממש לא מכירה אותי כי

א. למה לעזאזל שאני אעלב ממשפט כזה? ב. הדבר האחרון שאני זה מתנשאת. רק ניסיתי להעביר את העובדה שבתקשורת מחדירים בך כל מיני מסרים על הטלוויזיה ועל מה שהיא עושה לאנשים. לא לימדו אותי על האח הגדול. אולי מעצם העובדה שזה לא שודר כשלמדתי. אבל סתם זה דברים מושרשים עוד מהתיכון.. ממש לא התכוונתי להשמע מתנשאת.. או שאולי לא נשמעתי..

Angelus

New member
לא חושב שזה בא בצורה מתנשאת --

הרבה פעמים יוצא לכתוב דברים, ובגלל שלא שומעים את הנימה של הטון שלך, אנשים מפרשים את זה בצורה כזו או אחרת.

למעלה