מפגש מקסים!!!

Don Nirtin

New member
איריס?|כלס|

במקומך לא הייתי צועק ככה. זה ממש הדגמה בלייב של F5...

Don Nirtin

New member
היא מדגימה בול עץ סקסי...../images/Emo87.gif

(אל תיעלבי אנוש
)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאעה!!!!!

בסוף פספסתי את האוטובוס ונתקעתי בבת גלים באמצע שומקום בערך ובלי סוללה בפלאפון..XD איכשהו הגעתי ללב המפרץ ובאו לאסוף אותי....אחח סיפור.. אבל היה שווה כל רגע של קיפאון בגשם, בחיי!!
אני כל כך התרגשתי לפגוש את כולם!! בהתחלה לא ידעתי על מה לדבר...ודי התנפלתי על כולם עם חיבוק..XD מקווה שהחיבוקים שלי לא עשו לאף אחד טראומות..0.O שמחתי לפגוש את כולם, בחיי לא שמחתי ככה כבר המון זמן! והילדים מקסימים
אני אבוא לעשות להם ביביסיטר כמה שהם רוצים..3> ו...ו... אעה טוב אני אגיב לתגובות בנפרד אבל רק מה?זה סוף סוף עשה לי סדר מי עם איזה כינוי ומי כל הכינויים האלה בכלל..XD עכשיו רק לסדר בראש את העץ המשפחתי ואני אהיה בסדר..^_^ מתה עליכם...3>

Hasselblad

New member
בדיוק תהייתי מה איתך

ואם הגעת בשלום.... מצטערת שהיית צריכה לחכות בקור ובגשם ולנסות לאלתר דרך חזרה חילופית... אבל העיקר שהגעת בריאה ושלמה...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאל תצטערי..:)

היה שווה כל רגע שביליתי איתכן

Hasselblad

New member
באקדמיה ללשון כבר מזמן קבעו

שאם יש רוב של בנות צריך לדבר בלשון נקבה....

spongbob

New member
../images/Emo110.gif וואלה? אני לא מעודכן..

אמרו לי תמיד שגם אם יש בן אחד בקבוצה אז מדברים ברבים זכר.. איזה לא אין אני XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל תכלס איחרתי כי ישבנו לאכול..XD ואז כבר הלכת..;[ [וגם כי הרכבת איחרה וגם בגללעודמיליון ואחת סיבות..
]

ToryMaster

New member
בזמנו צוות הנהלתה הורכב מנשים בלבד

[אחות שלי! מתי יוצא a dance with dragons?!]

לבנדר א

New member
מרטין הוא ממזר סאדיסטי

שכנראה לא מרגיש צורך לקבוע דדליין. או שסתם נמאס לו שבאופן חוקי הוא יכול לענות רק דמויות בדיוניות, אז הוא עושה לקהל הרחב את מה שהוא יכול.

למעלה