מפגש מקסים!!!

Hasselblad

New member
היה מ-ע-ו-ל-ה

היה מדהים מרגש וממש קורע מצחוק... רשימת נוכחות: אנה - את הבן אדם הכי חברותי שפגשתי בחיי!! את מקסימה והוכתרת כמלכת הילדים! שרון - היה ממש כיף להפגש שוב וגם להכיר את ירדן ואשבל ! אני באמת באמת שמחה שהזזת את התור לרופ"ש רק כדי לבוא! דפנה - זאת היתה אחת ההפתעות! לא כתבת לא אמרת פשוט הגעת, ובכלל לראות את הפרצוף שלך שימח אותי כי קלטתי שלמדנו באותו התיכון! איציק - סוף סוף פנים שאפשר להצמיד לפיקסלים באמת שהגיע כבר הזמן, וכל הבדיחות מייפל פשוט קרעת אותי מצחוק. נועה - למרות שזה היה רק לזמן קצר... תודה שבאת לפחות להגיד שלום וחסר לך שמפגש הבא את לא נשארת!!!! יעל ויעלי - כל מה שיש לי להגיד לכן זה
גלית ואיריס ושלושת המוסקיטרים - אתכם תמיד כיף לי לראות
ואחרון חביב (שגם בא אחרון חביב) ניר! באמת באמת מכל הלב אני ממש ממש ממש שמחה שהחלטת לבוא בסוף וככה סתם לסיום אני חייבת לספר לכם על איזה קטע שהיה שם, הקניון היה מוצף באנשים ולא רחוק מאיתנו היו חבורה של ילדים שלבשו כובעי סנטה קלאוס, אז איציק שואל בשיא התמימות "מאיפה יש להם את הכובעים האלה?" ואני וגלית עונות בו זמנית "מהאיוונט" "מהקווסט".... זה היה קורע... הם כמעט שיכנעו אותי ללכת ולשאול אותם מה הסטטים של הכובע
בקיצור כל מה שנשאר לי להגיד... לכל מי שהיה ולכל מי שהפסיד... לרשום כבר מעכשיו ביומנים בחופש פסח מפגש נוסף!!!

ReallyWrong

New member
חח מפגש הבא אני אשאר^^

אגב, אם תמונות שלי יגיעו לכל אדם שהוא לא אני - את זו שיחסרו לה איברים!
אגב, נראה לי חברה שלי ממש הייתה בשוק מטווח הגילאים!

Hasselblad

New member
התמונות אצל יעלי (המצלמה שלה)

אבל מבטיחה לך שאם רצונך לגנוז אותם הדבר יבוצע.

ווינגז

New member
יש גם לא פוטוגנים, אין מה לעשות ../images/Emo6.gif

אבל נועה, את לא אחת מהקבוצה הזו, בחיי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאין דבר כזה לא פוטוגני

מוחקים את כל התמונות שלא אוהבים ומשאירים רק את הטובות..

ווינגז

New member
אז ככה

אני מהאנשים שנוטים לא לבוא למפגשים בד"כ, ואני חייבת להגיד שכולכם פשוט נהדרים, האנשים הכי חמים ואוהבים שאני מכירה. נרגעתי כמעט מיד, ואני ממש ממש שמחה שבאתי. סיון המקסימה, תודה שהיית פולנייה טובה
ושגררת אותי בכח כשחשבתי לברוח במדרגות. בכלל, כל המשפחה, אתם מדהימים, אמרנו שאני גונבת את הילדים?
כל מי שבא - תודה תודה תודה, הוכחתם לי שוב למה אנחנו באמת פורום כ"כ נהדר, זו באמת אחת הקהילות היותר מגובשות ותומכות שיצא לי לראות, ויצא לי לראות מספיק. ניר, שמחתי לראות שבאת. נועה, הבכנו אותך ממש עם המעגל?
יעלי, כבר אמרתי לך מספיק פעמים היום, אבל את לא מבינה כמה שימח אותי שהחלטת לבוא בסוף. גלית, אני מאושרת שהצלחנו להפתיע אותך, חשבתי שאני סתם יוצאת חיילת ממורמרת עם כל התלונות על הצבא [הכנתי את הקרקע
] כולם 1 (חוץ ממני, נו)

ווינגז

New member
ועכשיו גם איתי

אני לא זוכרת מה קרה שם בדיוק, הייתי עסוקה בלצחוק בלי שליטה, נראה לי שזה קשור לאיריס [תראו את התגובות של כולנו משתנות]

spongbob

New member
../images/Emo110.gifיאו זה היה גדול XD

התמונה הבאה רואים את זה חחחחחחחחחחח סיוון אמרה איזה משהו על איריס זה בטח היה ממש מצחיק אם ככה אנחנו נראים XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח זה דרש..:p וואו אני לא רגילה שקוראים לי אנה..0.O" >_<

למעלה