Hasselblad
New member
היה מ-ע-ו-ל-ה
היה מדהים מרגש וממש קורע מצחוק... רשימת נוכחות: אנה - את הבן אדם הכי חברותי שפגשתי בחיי!! את מקסימה והוכתרת כמלכת הילדים! שרון - היה ממש כיף להפגש שוב וגם להכיר את ירדן ואשבל ! אני באמת באמת שמחה שהזזת את התור לרופ"ש רק כדי לבוא! דפנה - זאת היתה אחת ההפתעות! לא כתבת לא אמרת פשוט הגעת, ובכלל לראות את הפרצוף שלך שימח אותי כי קלטתי שלמדנו באותו התיכון! איציק - סוף סוף פנים שאפשר להצמיד לפיקסלים באמת שהגיע כבר הזמן, וכל הבדיחות מייפל פשוט קרעת אותי מצחוק. נועה - למרות שזה היה רק לזמן קצר... תודה שבאת לפחות להגיד שלום וחסר לך שמפגש הבא את לא נשארת!!!! יעל ויעלי - כל מה שיש לי להגיד לכן זה
גלית ואיריס ושלושת המוסקיטרים - אתכם תמיד כיף לי לראות
ואחרון חביב (שגם בא אחרון חביב) ניר! באמת באמת מכל הלב אני ממש ממש ממש שמחה שהחלטת לבוא בסוף וככה סתם לסיום אני חייבת לספר לכם על איזה קטע שהיה שם, הקניון היה מוצף באנשים ולא רחוק מאיתנו היו חבורה של ילדים שלבשו כובעי סנטה קלאוס, אז איציק שואל בשיא התמימות "מאיפה יש להם את הכובעים האלה?" ואני וגלית עונות בו זמנית "מהאיוונט" "מהקווסט".... זה היה קורע... הם כמעט שיכנעו אותי ללכת ולשאול אותם מה הסטטים של הכובע
בקיצור כל מה שנשאר לי להגיד... לכל מי שהיה ולכל מי שהפסיד... לרשום כבר מעכשיו ביומנים בחופש פסח מפגש נוסף!!!
היה מדהים מרגש וממש קורע מצחוק... רשימת נוכחות: אנה - את הבן אדם הכי חברותי שפגשתי בחיי!! את מקסימה והוכתרת כמלכת הילדים! שרון - היה ממש כיף להפגש שוב וגם להכיר את ירדן ואשבל ! אני באמת באמת שמחה שהזזת את התור לרופ"ש רק כדי לבוא! דפנה - זאת היתה אחת ההפתעות! לא כתבת לא אמרת פשוט הגעת, ובכלל לראות את הפרצוף שלך שימח אותי כי קלטתי שלמדנו באותו התיכון! איציק - סוף סוף פנים שאפשר להצמיד לפיקסלים באמת שהגיע כבר הזמן, וכל הבדיחות מייפל פשוט קרעת אותי מצחוק. נועה - למרות שזה היה רק לזמן קצר... תודה שבאת לפחות להגיד שלום וחסר לך שמפגש הבא את לא נשארת!!!! יעל ויעלי - כל מה שיש לי להגיד לכן זה