מפגש! מפגש!

Idan91

New member
מפגש! מפגש!

נובמבר אצל צימעס. לכם נותר רק לבחור: 20.11 או 27.11? (לא שאני מאיצה בכם או משהו, אבל עדיף שתבחרו מהר) שניהם ימי חמישי.

המוזרה

New member
קשה לי להגיד

והאמת שאני בכלל לא יודעת אם אגיע כיוון שמרגע שאני הופכת לסטודנטית ב29/10 עיתותי כבר לא בידי. אבל בכל מקרה - מעדיפה 27/11

שאלה בוטה אך נחוצה

האם מתוכנן קו של פעילות לאותו ערב? בהיעדרו של קו, כפי שנוכחנו לדעת, הערב סובב סביב עוגות קקאו ובדיחות פולניות, ולי אישית זה לא נימוק מספיק לשיריון ערב + נסיעה לאזור המרכז + בייבי סיטר וכיו"ב

giulietta

New member
טללי בוקר....

משהו שלא קשור לשירשור... פשוט... החתימה שלך... זה מטלטל פתאם לראות עוד מישהו שהפסוק הזה מסמל משהו בחייו. מותר לדעת למה? ג'ול

הפסוק

מהתנ"ך וכל הזכויות שמורות ומתחלקות שווה בשווה בין שיבולת, הלל והנביא הושע

אני מתחיל לדאוג

בתחילה שמתי כחתימה שורה משיר של קאיטנו ולוזו והפכתי ליקירה של השופטת, שמתי פסוק בסנסקריט וביליתי את ימיי ולילותיי במתן הסברים, עכשיו חזרתי לשפת עבר ואני רואה שגם כאן לא תהי מנוחתי...
אנא הסבירי, למה מתכוונת שאלתך?

giulietta

New member
לא יודעת בעצמי...../images/Emo13.gif

פשוט... הפסוק הזה (שלקוח מהושע י"ד) ליווה את הולדתו של בני הבכור ויש בו הרבה הקשרים לאנשים וארועים במשפחתי, לכן הוא מאד חזק בשבילי, בלי קשר לפשט שלו. סתם... זה היה כמו להיתקל פתאם במישהו שמחזיק משהו שיקר לך.

../images/Emo32.gif ובכן

למרות שאנחנו הולכים ומתרחקים מעניין המפגש... את הציטוט הזה קיבלתי במתנה משני חברי פורום נפרדים בשני הקשרים שונים לחלוטין, וכל זה על רקע המעבר שלי למטולה אל מול נופי עמק עיון, השם הפרטי שלי הוא טל ואין דבר שמתאר נכון יותר את הרגשתי בימים אלה מאשר "ויך שורשיו", ומאחורי כל אלה גם יש תחושות שלא תמיד ניתן (או צריך) להסביר.

גרי רשף

New member
אין לי אלא להסכים

אינני יודע אם ראוי להעלות את זה לדיון בפורום, ואציין בקצרה שמשני המפגשים הקודמים יצאתי מאוד מתוסכל.

אטיוד5

Active member
אפשר לדבר על קו 4

אפשר גם בקו עולה - נשדר משחק של ולנסיה נגד מכבי חיפה ונצעק ole ole. בדיחות פולניות ועוגות קקאו נשמע לי לא רע בכלל. [א--ט--י--ו--ד בקו מרוסק]

אז אל תבוא ../images/Emo3.gif

בחיאת רבקום - זה בסך הכל מפגש פורום, לא תכנית העשרה של העמותה למצויינות בחינוך. מה התכנית? להכיר את אלה שאנחנו עוד לא מכירים, לפגוש שוב אלה אלה שאנחנו כן מכירים, לקשקש קצת ולהנות מערב מעניין עם אנשים נחמדים. לא מספיק טוב לכם? לא צריך. אני מצטערת שאני תוקפנית, אבל קצת מרגיזות אותי ההודעות שלכם. טל - במפגש הקודם אתה הבאת קטע נהדר שמאוד אהבנו לשמוע ואפילו השפיע על חלק מאיתנו ברמה כזו שהלכו לקנות את הספר, אחר כך היה דיון (בחלקו שטחי, בחלקו קיטשי ובחלקו מעניין) סביב טקסטים שונים (טובים או לא זאת לא השאלה - הדיון הוא מה שחשוב) - זה לא מספיק טוב לך? בשביל זה לא שווה לך לעשות מאמץ? אל תעשה! גרי - אני אפילו לא אגיב לזה שיצאת מאוכזב מהפמגש הקודם כי בכלל לא היית בו. קצת חופצה לבוא בביקורת כאתה אפילו לא יודע מה היה כי פרשת מוקדם לישון באוטו. ונורא קל לבוא בביקרות בלי להציע הצעות. זהו. עיצבנתם אותי שניכם.

גרי רשף

New member
../images/Emo4.gif

כתבתי שאינני יודע אם כדאי להעלות את זה לדיון בפורום כי חששתי מתגובות כאלו. אשקול את הצעתך בכובד ראש.

המוזרה

New member
אני רק מקווה

שלא תעשה דווקא. שלי צודקת, אם כל כך חשובים תכנים, ידוע שכולנו נשמח להכניס אותם למפגשים. נכון שלפעמים תופסת אותנו רוח שטות, אז מה? רוצה תוכן עמוק למפגש? העלה הצעה ונראה מה יהיה. אם במהלך המפגש נמצא את התוכן מעניין, הרי יש תקדים לדיונים עמוקים ומחכימים במפגשי פורום לא כך? אני חושבת שאין מקום לתגובה הזו, יש תחושה של "טוב אז אני לא אבוא" במובן של "אני אשב בחושך" תמיד התגאנו שבפורום הזה במיוחד אנחנו גאים להיות חברים של כולם. יש לנו לא מעט דוגמאות של שהיה "סתמית" בחברותא ולא נראה שמישהו סבל במיוחד נכון? אז בואו נעשה מזה רק מה שזה - מפגש חברים. מי שרוצה יכול להביא (בנוסף לעוגות לא במקומן) איזה תוכן, הצעה לדיון, או מה שלא יהיה. יילך? אחלה. לא יילך? גם אחלה. הרי לא כל פגישת חברים צריכה להיות מתוכננת עם מערכי שיעור. ובבקשה, אין צורך ליצור מאבק מהדיון הזה. פשוט לזרום באופן טבעי.

למעלה