חווית ../images/Emo13.gif
אני לא מאמינה. זה פשוט חלום שהתגשם. ואני לא אומרת את זה בצחוק.
חלום שהתגשם זאת המילה הכי מתאימה. אני בלהם. הלם טוטאלי. כל שניה אני בוכה עדיין. בפעם הראשונה שראיתי אותה, זה היה באולם. איפה שראינו את הפרק. פרק 61. נכנסתי, ולפתע אושרת אומרת לי "נעם, הנה אדית". הייתי בהלם. שוק טוטאלי. ראיתי פתאום במדרגות, מישהי עם תלתלים. ישר ידעתי שזו היא. והתחלתי לבכות. כל כך בכיתי! ירדתי למטה, לאיפה שהיא ישבה, ובכיתי. אז חזרתי למקום. לאחר שכיבו את האורות וממש עמדו להקרין את הפרק... ירדתי שוב למטה.
וראיתי את אדית חצור. היא התסכלה עלי. אני זוכרת איך היא התסתכלה עלי. התמונה הזאת חרוטה לי כל כך חזק בראש... היא היתה ממש חמודה!!! ואז הושטתי לה מכתב. ולא דיברתי. הייתי בשוק מדי. מישהי שם אמרה לי שאני אבוא אחר כך, אז אמרתי "לא, רק קחי את זה!" ו
אדית אמרה לי "אחר כך, אחר כך.." הייתי בשוק. אדית חצור דיברה אלי. חזרתי למקום. ראיתי את הפרק... בסוף, אחרי שהפרק נגמר, היא עמדה בכניסה לאולם וחילקה חתימות. וכולם צועקים לה "דגנית, דגנית, אפשר חתימה?"...חחחח... והיא יצאה החוצה, וכולם אחריה, והיא נשענה על מעקה כזה כדי לתת לכולם חתימות. ואז היא ראתה אותי ואמרה לי משהו כמו "אני כבר באה אלייך" או משהו כזה. ואיך התרגשתי!!!!!!!!!!!!!! ואז ביקי דחפה אותי אליה... ואמרה לה איזה משהו, אני לא זוכרת בדיוק מה זה היה... והיא אמרה לי "אני יודעת מי את. נעם, נכון?" ואני תיכף בוכה לה מול הפרצוף אומרת לה "כן..!" הצטלמתי איתה...והיא היתה פשוט מדהימה! אחר כך היא אמרה לי שאנחנו דומות...בשיער...חחחחח...איזה מותק!!! איך שמחתי. ואחר כך נתתי לה מכתב שכתבתי מראש. והיא אמרה "תודה!"
אחר כך הלכתי משם, והתחלתי לבכות שוב. הסתובבתי ובכיתי. כשהיא סיימה לחתום, היא הלכה משם, וראתה אותה בוכה בדרך. זה היה די בושות
והיא אמרה לי "היי" או "ביי". אני לא זוכרת. בכיתי באותו רגע

זהו בערך. אחר כך כשהלכתי היא חייכה אלי. אני פשוט מאושרת. אבל עכשיו כועסים עלי. כי לא סיפרתי לכמה אנשים שאני הולכת לאירוע הזה. אני כל כך כל כך כל כך מצטערת. מצטערת זה כלום לעומת מה שאני באמת. יש לי כל כך הרבה רגשות אשמה בקשר לזה.
אוף. בעיקרון, זה היה היום המאושר בחיים שלי. אני חושבת שלא נשארו לי דמעות בעיניים לשאר החיים שלי. כל כך הרבה בכיתי ביום הזה. מהתרגשות ומעצב. המון. אני כל כך שמחה, ומאושרת!!! תודה לבן, ליהי וגיורא שנתנו לי את ההזמנות להגשים את החלום שלי.
ת-ו-ד-ה-! (בקרוב אני אשים פה תמונה שלי ושל אדית. אבל אני רוצה שהחברות שלי יראו את התמונה ראשונות
)