מפגש מעריצים

dollzy

New member
נעםםםםם...!!!!!!!!!!!!

אני אומרת לך את זה גם פה ,בפעם ה... מיליון ומשהו... אני מ---מ---ש שמחה בשבילך ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שבמפגש הבא אני אפגוש את שתיכן...!!!

וואי...

נעם, גרמת לי להתרגש ואפילו להזיל דמעה
אני ממש שמח בשבילך שפגשת את אדית
אני מאוד שמח שהגשמת את החלום שלך

ואיי אני כל כךך שמחה בשבילך

את לא יודעת כמה..
שמחה שנהנת ובעיקר שפגשת את אדית
איזה מקסימות אתן
ממ..את מעלה תמונות

Dead rose 8

New member
וואי אני ממש שמחה בשבילך למרות ש

אני לא מכירה אותך.... רואים שאת ממש ממש אוהבת אותה את מעריצה מס' 1 שלה לפי מה שאני רואה את וdollzy

עדידה16

New member
יו!! אני מזה שמחה שנהנית!!!

אני ממש ממש שמחה שנהנית לבגוש את אדית חצור!! אלא מה? את מעריצה אותה! והאמת, נראה לי אני נרגשת מזה שפגשת אותה כמעט כמוך!! חחח אני כל הזמן מדברת עלייך להורים שלי ונראה לי כבר נמאס להם לשמוע על זה!! את יודעת, לא במובן הרע אלא בגלל שאני כל הזמן מדברת על זה!!! חחח

o r t a l13

New member
רק חלק הוזמנו...

רק אלה שפעילים
... ורק שתדעו לאלה שהלכו שאני ממש שמחה בשבילכם שהלכתם, נהניתם ואפילו ראיתם את פרק 61!!. [ובמיוחד בשביל נעם שפגשה את אדית] אבל.. כמו שכמה רשמו.. זה דיי מעליב.. אני רושמת כאן כל יום, ואני מאוד פעילה.. ולא הוזמנתי
.. ותאמינו לי מזה הייתי רוצה לפגוש את כולם.. ולראות את הפרק.. אז זה דיי עצוב

o r t a l13

New member
ועוד משהו..

היו שם רק אלה שנבחרו מהפורום?.. או שהיו שם עוד..? [אני מתכוונת סתם ילדים.. לא מהפורום]

אוקי די! כולם להיכנס!

מזה כל הבולשיט הזה?? עושים פרוטקציות, לא עושים מה עובר עליכם??? אני במקומכם הייתי מתביישת! אז הם הלכו למסיבה ואתם לא! לא ביג דיל! תאמינו לי שיהיו עוד מלא פעמים! במקום לפרגן אתם מדכאים! הם לא באו לפגוע ולא נעליים הם באו לשתף אתכם! ורק על זה מגיע להם תודה! תפסיקו עם הבכיינות! יש לי עוד מלא מה להגיד אבל אניי חייבת לעוף אז מחר אני אמשיך את מה שיש לי להגיד!

o r t a l13

New member
צודקת

מודה.. זה קצת מעליב שלא הזמינו את כולם.. [וגם לא אותי] אבל אין לי בעיה עם זה.. להפך אני ממש שמחה שהלכו כמה ילדים מהפורום... כבוד
חחח.. ויפה מצידם לספר חוויות... הם יכולו גם לא לספר ואז בכלל לא היינו יודעים שהם הלכו.. אולי לחלק זה היה טוב.. לדוגמא אם לא היו מספרים אז לא הייתי עצובה קצת.. כי לא הייתי יודעת בכלל.. אבל אני שמחה שהם סיפרו.. ככה היה אפשר לדעת מה היה ומי.. והעיקר שנהניתם!!!

נעמקה19

New member
תמונה שלי ושל אדית חצור ../images/Emo3.gif

הקטנתי אותה..! מקווה שזה יעלה... אני נראית די מוזר...אבל זה בגלל שאני מתרגשת מאד, ותיכף בוכה כמו משוגעת. וגם בגלל שרעדתי

dollzy

New member
זה לא כזה נורא..!!

אהה.. ושוב נעם אני באמת שמחה שנפגשת איתה, פעם הבאה אני יהיה איתך בתמונה!!!

dollzy

New member
מעוז צור יש...סתם...

פשוט שכל פעם שאומרים אמן עולה לי השיר של חנוכה ..

למעלה